Bataie de joc Loc joaca Feeria
Raspunsuri - Pagina 7
karfe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Pe parcarea masinii in Oslo centru da ile77 10 euro /2 h fara sa comenteze..ca deh..asa este in orase mari...dar sa dea 10 euro la un loc de joaca nu se poate...ca nu se merita, ca nu are aia si aia si aia. Trebuie sa fie gratis domle Nu*ti place pretul nu mergi...care e problema? nu vad ce atitea comentarii fara noima E santaj..nu karfe? ....atunci cind creste petromul pretul la benzina si urla copilul ca nu vrea pe jos nu e tot santaj? |
Urla ca vrea cu tramvaiul nici nu vrea sa auda de masina
Guestus spune:
citat din mesajul lui ile77 Deci nu e vorba numai de bani GUESTUS, e vorba si de ce primesti in schimbul lor. Si mi se pare normal sa te revolti cind te simti inselat. Ca doar nu mai traim in comunism ,nu-i asa??...luam ce ni se da ca daca nu raminem si fara ala |
explica sa inteleg si yo...unde e inselatul aici?
ala iti cere un pret ...daca vrei platesti daca nu vrei nu platesti. e limpede.
or sa apara si altii dupa masa...la noi in alabama e gratis si primesti si un balon cu Obama...apoi vin si aia din NZ..la noi la fel si ai 1 cafea....vai saracii din Ro..ufff...etc etc
ile77 spune:
citat din mesajul lui Guestus explica sa inteleg si yo...unde e inselatul aici? ala iti cere un pret ...daca vrei platesti daca nu vrei nu platesti. e limpede. |
..da si aici iti dau dreptate...dar incearca totusi sa nu te duci cu nepotica ta de 4 anisori acolo
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
miflore spune:
Multumesc pd pentru info.
O sa merg si eu in Kika si-n Auchan-ul din Militari sa vad locurile de joaca. Auchan-ul s-a deschis azi din cate stiu eu.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
ionica spune:
GUESTUS
Este pur si simplu scump doar pt. un loc de joaca,in raport cu venitul mediu pe economie in romania ,again,e foarte scump,ca de asta se discuta ,de pret,calitatea nu stiu ca nu am fost.
si acum un banc:
Doua tipe romance ,merg la shopping la Cannes(ma rog asistase si la festivalul de film).
Una din tipe: Vai draga ce haina de blana frumoasa ti-ai luat!!Cat ai dat pe ea?
Cealalta ii raspunde:Vai,nu asi vrea sa te simti prost,doar 40.000euro,o bagatela,mi-a facut si discunt.
Cealalta ii raspunde:
Vai draga ce teapa ai luat, numai la 10 pasi de aici ,eu mi-am cumparat aceiasi haina de blana si am platit 55.000euro..
intelegi ce vreau sa spun nu?
Sophia 2ani
+23
ile77 spune:
citat din mesajul lui ionica GUESTUS Este pur si simplu scump doar pt. un loc de joaca,in raport cu venitul mediu pe economie in romania ,again,e foarte scump,ca de asta se discuta ,de pret,calitatea nu stiu ca nu am fost. si acum un banc: Doua tipe romance ,merg la shopping la Cannes(ma rog asistase si la festivalul de film). Una din tipe: Vai draga ce haina de blana frumoasa ti-ai luat!!Cat ai dat pe ea? Cealalta ii raspunde:Vai,nu asi vrea sa te simti prost,doar 40.000euro,o bagatela,mi-a facut si discunt. Cealalta ii raspunde: Vai draga ce teapa ai luat, numai la 10 pasi de aici ,eu mi-am cumparat aceiasi haina de blana si am platit 55.000euro.. intelegi ce vreau sa spun nu? Sophia 2ani +23 |
Da...una dintre ele era mihaela radulescu
ile77 spune:
citat din mesajul lui ionica Ahhhhhaaaaaa Ile de unde stii? Upss, I did it again Sophia 2ani +23 |
bancuri de astea face numai guestus...
tz, tz,tz...si eu care credeam ca sintem prietene
ionica spune:
Hai mai Ile ca glumeam!
Eh,Guestus e mega tare,mie imi place la nebunie omul asta,pacat ca nu stau in romania,imi trimeteam barbatu pe capul lui Guestus la un stagiu !
Sophia 2ani
+23
ile77 spune:
citat din mesajul lui ionica Hai mai Ile ca glumeam! Eh,Guestus e mega tare,mie imi place la nebunie omul asta,pacat ca nu stau in romania,imi trimeteam barbatu pe capul lui Guestus la un stagiu ! Sophia 2ani +23 |
..daca stateam in ro si nemaritata, of course, ii faceam curte...atit de mult imi place si mie