Bataie de joc Loc joaca Feeria
Raspunsuri - Pagina 8
ionica spune:
Sunt convinsa ca suntem multe carora ne-ar placea sa stim ce-i de capul lui Guestus.
Poate ne pune si noua o poza de Craciun ca aia cu toiag......nu m-a lamurit.
Uite Guestus ,suntem deja 2 la numar curioase si sa stim hwo are you baby?
Sophia 2ani
+23
Kalid spune:
Locuri de joaca gratuite sunt la McDonald's! Cum de nu s-au adus deloc in discutie??
kalid si copiii : alex (4 ani) si ioana (9 ani)
ionica spune:
Kalid,
La Mac Do miroase groaznic a cartofi prajiti,cand iesi de acolo zici ca ai lucrat la bucatarie si apoi,copilul vede,cere,iar mancarea junk-food nu-i pentru un copil de 2 sau 3 ani.
Sophia 2ani
+23
anya spune:
Care McDonald's? In afara de Unirii si Central, la restul nu au acces copiii cand e petrecere (aproape tot timpul). De ja rezervarile se fac cu 4 luni inainte ca sa "prinzi" cand vrei tu. Si in plus nu poti sat decat 1.5 ore. Nici nu intri, ca te da afara + urletele copiilor. Asta presupunand ca n-ai ce face si le dai mancare de acolo.
Peste tot e super scump. Incearca sa faci ziua copilului (vre-o 15 copii si 10 parinti) si in afara de McD, sub 10 milioane nu gasesti.
iulia_b spune:
Fetelor daca e asa scump peste tot sau unde nu e scump miroase a tigara sau cartofi, sau daca nu miroase e prea galagie, sau daca e prea galagie se vorbeste urat etc...grupati-va si de ce nu chemati la voi acasa asa pe rand vreo 10 copii? Distractie garantata si ieftina.
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Mai fetelor,e exagerat de scump, intrarea intr-un parc inchis de joaca aici in germania e de 2 -3 euro maxim de copil. Chiar asa jigmaneala pe fata, eu nu asi participa la imbogatirea acstor lichele peste noapte. Sophia 2ani +23 |
Stiu in zona mea 3 locuri de joaca mari unde intrarea este de 6-7 euro pentru copiii de la 1 an si de 3-4 euro pentru adulti.
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Sunt convinsa ca suntem multe carora ne-ar placea sa stim ce-i de capul lui Guestus. Poate ne pune si noua o poza de Craciun ca aia cu toiag......nu m-a lamurit. Uite Guestus ,suntem deja 2 la numar curioase si sa stim hwo are you baby? Sophia 2ani +23 |
Guestus, arata-te, ca suntem mai multe care vrem sa te vedem !
Maria
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cristina_C
Stiu in zona mea 3 locuri de joaca mari unde intrarea este de 6-7 euro pentru copiii de la 1 an si de 3-4 euro pentru adulti. |
In-door ?
Maria
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cristina_C
Stiu in zona mea 3 locuri de joaca mari unde intrarea este de 6-7 euro pentru copiii de la 1 an si de 3-4 euro pentru adulti. |
Ce fericire, la banii astia cred ca se joaca mai mult adultii!
Kalid spune:
Nu te da nimeni afara din locurile de joaca de la Mc!! Acolo unde nu au locuri de joaca inauntru, ci doar afara, iar pt. petreceri au 'tramavaie' sunt de acord ca nu ai ce cauta acolo, dar altfel nu. Alaturi de copiii care sunt la petrecere se poate juca orice alt copil. Intr-adevar nu sunt ca locurile de joaca cu plata, dar sunt o optiune! Dar inteleg ca se doreste un loc 'ieftin, bun si elegant'...
Sunt de acord si ca mancarea de la Mc nu este sanatoasa (dar la Feeria esta mai sanatoasa ??? ca si acolo au KFC, Mc etc.), dar nu zice nimeni sa mergeti zilnic...