Ajutor din Germania
Raspunsuri - Pagina 3
vikinga spune:
Misha ai devenit userul meu preferat de pe tot forumul. Sanatate puiului tau in continuare, chiar asa citi ani are acum? Cit a trecut de la operatie? In rest jos palaria pt ce faci.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
gabriella1 spune:
Buna ziua,
eu va pot ajuta cu ceva?stau in Vaslui...dar daca pot face ceva,cu draga inima,ca nu curge sange!
Mult succes in tot ce faceti !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha-germ spune:
Vikinga meric esti o dulce...
puiul meu face 3 anisori in ianuarie, este super fit, parca are 2 vieti...are inima de fier...asa ne place noua sa ii zicem.
Face cat 3 copii, este foarte activ si inteligent, insa o sa am de furca cu concentrarea lui, ca vrea sa faca 10 lucruri o data.
Dar acum traiesc o alta bucurie cu cazul lui Robert, operat pe 1 dec...si vreu sa va anunt ca acum alearga prin spital..nu mai are rabdare ca vrea sa mearga acasa la surioara si la tati.
Dupa 3 zile el s-a dat singur din pat jos, ca si mami lui a ramas uimita. Toti credeau ca o sa-l duca in brate acasa si el deja alearga...dupa nici 2 saptamani.
Nu putem decat sa ne bucuram de acest succes.
Acum am deja alte cazuri in plan, si ma lupt sa le rezolv cu bine pe toate.
miki-mami de trei muschetari!
mery_anna spune:
Este cel mai mununat lucru ce putea sa se intample!Oameni minunati,cu mult suflet si daruire,carora nu le este indiferenta suferinta celorlalti,legati de aceeasi dorinta de a face bine,se constituie intro mare familie!Este o initiativa demna de toata lauda!Va multumesc din suflet ca existati!Multi oameni isi vor uni fortele pentru a ajuta semenii,sunt sigura de asta.Doamne-ajuta!,sa gasiti putere si sprijin in tot ceea ce faceti!
Doina,ma adresez tie deoarece, asemeni multor mamici,am beneficiat si eu de ajutorul si generozitatea ta,felicitari inca o data!
Vreau sa devin membru,poate va fi nevoie si de ajutorul meu vreodata.
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
misha-germ spune:
Am uitat sa specifica ca Andy al meu a fost operat la numai 5 saptamani si atunci doct au spus ca e prea tarziu...dar a avut un protector mare.
Gabi daca aud ceva din acea parte o sa te contactez...bine ca stim ca sunt oameni cu suflet in ziua de azi.
misha-germ spune:
De obicei intra in acasta lupta parinti care stiu ce-i suferinta, fiecarui dintre noi ne este data o putere de a face bine, la unii prin suferinta, la unii prin putere financiara...insa din pacate nu fiecare stie sa-si valorifice aceasta putere.
Noi avem misiunea asta pe pamant si boala lui andy nu a fost intamplatoare pt noi.
vikinga spune:
Misha ma bucur pentru Andy al vostru cu inima de fier, asa sa fie toata viata:) Mai avem pe forum o mamica care a trecut prin asa ceva, dar imediat dupa natere, acum puiul ei are 5 anisori. De fapt Alvaro a avut o operatie imediat dupa nastere si pe urma la 3 saptamini cred, inca una. A trecut toate controalele anuale cu bine si la fel e un mare zvapaiat:)Robert e o minune! Ma bucur atit de mult cind aud asa ceva. O sansa la viata data unui copil. Sa alerge, sa fie sanatos si sa-si traisca copilaria asa cum trebuie!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Dodo-pui spune:
Doina adaug si aceasta adresa e-mail pe blog.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha-germ spune:
dodo pui merci ca ai reusit sa o incluzi si pe Maria in blog...sper din tot sufeltul sa pot ajuta acest copil.
Prin aceasta poveste a Mariei o sa deschid cred un alt subiect legat de operatiile care se fac in Ro.
De ce ajung copiii dupa operatiile pe cord asa, adica cu o forma de paralizie totala sau partiala?
Pentru ca in Ro nu exista in nici un spital acel aparat care alimenteaza creierul cu oxigen in timpul op, si apare Hipoxia.
Daca o operatie dureaza 6-7 ore, va dati seama ce inseamna un creier fara oxigen. Maria este un caz din acesta nefericit, care trage dupa ea neglijenta medicilor si iresponsabilitatea lor de a opera copii in aceste conditii. Sunt prea mandri medicii romania sa recunoasca ca aceste op nu se pot face inca in tara, si nu se gandesc decat la buzunarul lor.
Am facut apel si in mass-media daca aveti posibilitate nu va mai lasati copiii pe mana macelarilor.
Cazul Robert cu care v-am obisnuit este un caz pe jumatate macelarit de medicul sef din Mures. Dar asta o sa va povesteasca in detaliu mama, cand se va reface.
Un pic v-am povestit de el, cum s-au gasit pe inima fire uitate de la operatia veche, fire care s-au lipit de stern. Plus ca ia atins cativa nervi de la gat si a ramas pe viata cu o raguseala.
Si inca 2 greseli corectate de medicii de aici. Zilnic il viziteaza medicii si se intreaba cum pot lasa med romani copiii asa acasa...
"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cat mai multi oameni" Diderot
Dodo-pui spune:
Mihaela nu ai pentru ce sa-mi multumesti
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!