Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 3
Mirtha spune:
Felicitari Oceanborn sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si cuminte! Felicitari pentru nastere mamica foarte curajoasa ! 

Malinas felicitari pentru un asa sot ! La un asa comportament nu ma mira deloc faptul ca ti-ai dorit sa ne impartasesti sentimentele tale. Sa iti traiasca , sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de bebe! Sa iti transmiti felicitarile mele ! Nota 10 ! 

Marysa mare flacaul tau ! Sa fie sanatos ! Mi-ai mai descretit un pic fruntea cu regurgitatul.
Acu" la partea II nush" ce sa zic da" la Neghinitza nu renuntam ! Si...nu e negociabila.Treaba e foarte serioasa.
Pai tu ai vazut ce bronetel , superb si ochiosel avem acolo ! 
Eva nu stiu cum va fi da" poti sa iti dau ceva indicii : tac"su e foarte gelos - e chestie nativa , e taur iar ma-sa e extrem de posesiva - tot nativa , e berbeaca ! Deci mari sanse sa fie altfel nu prea cred.![]()
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
babyzapi spune:
Pt Diana si fetele care au aceeasi pb cu bebicii
Cum procedez eu pt a mai reduce din varsaturile lui bebe :
I-am pus sub salteluta de la pat o carte nu foarte groasa, iar asa fiind un pic mai ridicat este mai bine pt stomacel.
Cand papa ca haplea de-i aud lapticul cum se duce in stomacel ii scot bibe din gura si astept cateva secunde pana sa-i dau din nou. Cateodata plange cand ii scot bibe din gura dar nu-i un capat de tara cateva secunde. Cu pauzele astea scurte are timp si lapticul sa ajunga in stomacel cum trebuie.
De cand a facut asa regurgitarile s-au diminuat semnificativ, mai varsa dar doar foarte putin si doar o data, maxim 2 ori pe zi. La noi a dat rezultate, sper si la voi
Text
OCEANBORN FELICITARI MAMICO! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI MULTA SANATATE

ALRA, ANCA, OTILIA HAIDETI FETELOR ! NASTERI USOARE !
Bertha bebe Raphael e bine, un pic cam marait si se calmeaza doar in brate la mami, dar mie imi convine ca fiind treaz acum face nani la noapte...si acum sunt cu el in brate si criu cu o mana. Nu stiu ce sa zic de lohii ca ale mele au trecut treptat treptat, iar cand devenisera rozalii au mi durat cateva zile si au trecut de tot dupa aia.
Andreyuta Doamne cum sa fiu supi pe tine??? iarta-ma ca nu ti-am raspuns dar nu am vazut mesajul, sau am uitat sa raspund, nici nu stiu ce s-a intamplat
...n-a fost cu intentie...te
dulce dulce si nu mai fi supi. Te asigur eu ca o sa fii o mamica buna si priceputa cu bebe Matei. Si eu aveam stari d-astea si inainte de sarcina si dupa. Mai ales dupa, cand aveam impresia ca nimic din ce fac nu e de ajuns de bine si de bun pt bebe meu. Dar tocmai starile astea ma mobilizau sa fiu si mai atenta si mai iubitoare cu bebe chiar si cand eram terminata de somn si de oboseala.
dulce dulce.
Mamiseli
o bebelina dulcica si fara colici.
Monicus tu ce mai faci? cum te mai simti? ca tu ne raspunzi cate ceva la toate dar nu prea ne spui mai nimic de tine 
Pup dulce pe toate si gata ca m-am intins cam mult....scuze ![]()
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Primul nostru 
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
spiridusul spune:
azi nu dau sfaturi, nu raspund punctual, nici nu va povestesc despre mine....
cititi doar cu atentie..
sunt la al doilea copil, si inca nu le stiu pe toate
daca nu erati voi, poate cadeam in acceeasi plasa ca la Alex, si ii dadeam lapte praf,
am invatat de la fiecare in parte cate ceva, chiar daca nu va scriu zilnic, nu reusesc sa pun majorete, sau sa felicit noile mamici
insistati cu alaptatul, nu mai plecati urechea sfaturile " da-i lapte praf, nu vezi ca plange?" s.a.m.d.... pe cuvant ca unii parca ar fi platiti de producatorii de lapte praf, si de cei care produc anitibiotice
da, stiu, e chinuitor si stresant sa stai cu bebe agatat de tine, sa manance 1 ora, ca dupa inca o ora sa o iei de la capat
va promit eu, ca trece si perioada asta
si noptile nedormite... k nu s-or trezi pana la 18 ani sa suga, nu?
alex s-a trezit noaptea pana la 1 an, si uite, ca eu inca sunt alive, nu?
nu ii privati de un inceput bun in viatza
daca iau in greutate , in decursul de 1 luna.. e bine... si 400 de g e bine
malinas, nu am citit ultimle pag din cap trecut
ce ai facut cu epiziotomia? esti ok?... cu vaccinul.. am pus eu poza mai demult.. cauta in google vaccinul bcg rodino.ro.. si gasesti poza cu Alexandru (sunt in viteza acum si ma blochez daca deschid multe pagini)
va pup
sa fitzi cuminti
ma duc un pic in urma sa vad daca avem vesti de la alra
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Mirtha spune:
Multumesc Mamiseli. Sper ca si la voi controlul sa fie ok.
Ma bucur ca Mirunica e asa copil cuminte si poti avea un regim in care sa mai poti respira oleaca !
Sa o tineti tot asa !
Apropos der radar incorporat fie-mea a facut o fixatie si pe usa de la intrare : cind plec din camera si vine timpul de masa o gasesc racnind cu ochii pe usa.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Buna ziua burticutele si mamicutele mele dragi. Eu am cam disparut din peisaj, Mirunica mea are colici si un puseu de crestere si plange destul de mult. Plus ca are radar incorporat, cum dispare mami din peisaj, cum se trezeste si plange. Plange cand se chinuie sa faca basinute, plange cand le trage ca e sperie de ele, plange cand termina cu toate astea ca i se face foame. Apoi o luam de la capat. Sper si eu ca Amalia sa nu facem asa pana la 6 luni. Fata mea doarme noaptea bine. Se trezeste o data la 2-3 noaptea si inca o data la 6-7. Mai motaie cam o ora jumatate apoi nu mai doarme pana la pranz. Ne jucam, vorbim, maraim, chitaim, sugem de zor suzeta (eu sunt prosuzeta, m-a scos din necaz cu suptul non-stop) apoi ne schimba mami, mancam si tragem somn de dupa-amiaza. Asta e programul nostru normal, fara colici sau pusee de crestere. Nu reusesc nicicum sa o fac sa ragaie, nici tati. Lapte dam afara mai rar, mai ales daca o misc prea mult cu aranjat in pat, schimbat sau mai stiu eu ce. ![]() ![]() Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Mirtha mama de Eva
babyzapi spune:
OTILIAAAA NASTERE USOARA IUBITA SI O BEBELINA DE NOTA 10
Mirtha
dulce de la bebe Raphael.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Primul nostru 
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
Otiliav spune:
Eu m-am plimbat cam multisor pe la magazine, am un stres sa le las mancare si ce le mai trebuie in casa, am luat si tot ce trebuie pentru brad, deh "nu lasa pe maine ce poti face azi".
Ma indreptam agale catre pat ca sunt obosita dupa acupunctura si plimbare cand bip-bip telefonul cu mesaj.
Am primit mesaj de la Alra:
"Am epidurala de o ora. La 20 de minute dupa ce mi-au rupt apa m-a durut de plangeam. Cred ca in 2-3 ore iese. Contractiile sunt mari, dilatatia creste, capul este jos."
Hai Alina, curaj mami ca mai este putin!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea minunea din burtica
40+
Pozele noastre
Mirtha spune:
Ei uite vezi de-aia trag eu sa mai intru din cind in cind pe forum cit as fi de obosita si dezmembrata....

| citat din mesajul lui spiridusul azi nu dau sfaturi, nu raspund punctual, nici nu va povestesc despre mine.... cititi doar cu atentie.. sunt la al doilea copil, si inca nu le stiu pe toate daca nu erati voi, poate cadeam in acceeasi plasa ca la Alex, si ii dadeam lapte praf, am invatat de la fiecare in parte cate ceva, chiar daca nu va scriu zilnic, nu reusesc sa pun majorete, sau sa felicit noile mamici insistati cu alaptatul, nu mai plecati urechea sfaturile " da-i lapte praf, nu vezi ca plange?" s.a.m.d.... pe cuvant ca unii parca ar fi platiti de producatorii de lapte praf, si de cei care produc anitibiotice da, stiu, e chinuitor si stresant sa stai cu bebe agatat de tine, sa manance 1 ora, ca dupa inca o ora sa o iei de la capat va promit eu, ca trece si perioada asta si noptile nedormite... k nu s-or trezi pana la 18 ani sa suga, nu? alex s-a trezit noaptea pana la 1 an, si uite, ca eu inca sunt alive, nu? nu ii privati de un inceput bun in viatza daca iau in greutate , in decursul de 1 luna.. e bine... si 400 de g e bine Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
Mirtha mama de Eva
leeloo5979 spune:
Spiridusule multam fain, probabil ca asa o sa arate si a lui fi-miu, vedem diseara la baie. Ideea e ca eu sunt ingrijorata de reactiile lui, nu de ce are pe manuta, si voiam sa stiu daca e vreo legatura intre vaccinul care se manifesta si agitatia lui.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
leeloo5979 spune:
Spiridusule multam fain, probabil ca asa o sa arate si a lui fi-miu, vedem diseara la baie. Ideea e ca eu sunt ingrijorata de reactiile lui, nu de ce are pe manuta, si voiam sa stiu daca e vreo legatura intre vaccinul care se manifesta si agitatia lui.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
Mirtha spune:
Iza iubita am pus si noi sub salatea : dictionarul explcativ al limbii romane. Mai aveam putin si luam instrumentul de masurat ca sa vedem daca inlcinatia este la 30 grade cum scrie prin literatura. Dar la noi a fost in van. Sper ca in timp sa isi faca totusi efectul.
Edit - Pupam si noi un Raphael cumintel !
| citat din mesajul lui babyzapi Pt Diana si fetele care au aceeasi pb cu bebicii Cum procedez eu pt a mai reduce din varsaturile lui bebe : I-am pus sub salteluta de la pat o carte nu foarte groasa, iar asa fiind un pic mai ridicat este mai bine pt stomacel. Cand papa ca haplea de-i aud lapticul cum se duce in stomacel ii scot bibe din gura si astept cateva secunde pana sa-i dau din nou. Cateodata plange cand ii scot bibe din gura dar nu-i un capat de tara cateva secunde. Cu pauzele astea scurte are timp si lapticul sa ajunga in stomacel cum trebuie. De cand a facut asa regurgitarile s-au diminuat semnificativ, mai varsa dar doar foarte putin si doar o data, maxim 2 ori pe zi. La noi a dat rezultate, sper si la voi TextIsabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Primul nostru ![]() http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS |
Mirtha mama de Eva

Miruna Cosmina (13.11.2008)