Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 2
cata_myky spune:
aceeasi problema o am si eu cu gazele de cind am nascut pina sa ramin gravi nu aveam nimic.acum.....
pt link foarte interesant
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
malinas spune:
leeloo, acum ca am citit la tine despre vaccin pot sa zic ca acelasi lucru se vede si la vaccinul lui David. S-a inrosit un picut si parca este tare. Oare e normal?Comportamentul nu si l-a schimbat, adica nu pot sa zic ca e mai agitat decat in mod normal.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
mamiseli_11 spune:
Buna ziua burticutele si mamicutele mele dragi. Eu am cam disparut din peisaj, Mirunica mea are colici si un puseu de crestere si plange destul de mult. Plus ca are radar incorporat, cum dispare mami din peisaj, cum se trezeste si plange. Plange cand se chinuie sa faca basinute, plange cand le trage ca e sperie de ele, plange cand termina cu toate astea ca i se face foame. Apoi o luam de la capat. Sper si eu ca Amalia sa nu facem asa pana la 6 luni.
Oceanborn felicitari mamico!! Si curajoasa pe deasupra, fara epidurala. Sa iti traiasca bebe Thomas. Te asteptam cu povestea nasterii.
Anca_27 Curaj mami, vine puiul. Uite niste agitate pt tine 

Bertha aici sunt ![]()
Desi nu apuc sa fac mare lucru prin casa, jumate din ziua mea se duce facand drumuri intre bucatarie si camera unde e fi'mea la care adaugam reprizele de plans si efectiv nu m-am mai simtit in stare sa raspund pe forum. Am mai scris cate un mesaj asa scurt si atat. Dar de citit nu pierd nimic.
Si eu sunt fan DC ca Amalia.
Mirtha ma bucur ca totul a fost ok la control (abia acum m-am trezit sa iti spun )
Diana multumim de aprecieri. Stii cum zice cioara, ca puiul ei e cel mai frumos din padure. Asa si noi.
Cat despre povestea nasterii mele, nu mai stiu la ce cap am scris-o ca sa o pun la semnatura. Voi incerca sa dau de ea.
Isabela am vazut un pui frumos, nicidecum un Base. Are ochisorii tai, eu asa cred. felicitari pt noptile din ce in ce mai dormite ale puiului.
Fata mea doarme noaptea bine. Se trezeste o data la 2-3 noaptea si inca o data la 6-7. Mai motaie cam o ora jumatate apoi nu mai doarme pana la pranz. Ne jucam, vorbim, maraim, chitaim, sugem de zor suzeta (eu sunt prosuzeta, m-a scos din necaz cu suptul non-stop) apoi ne schimba mami, mancam si tragem somn de dupa-amiaza. Asta e programul nostru normal, fara colici sau pusee de crestere. Nu reusesc nicicum sa o fac sa ragaie, nici tati. Lapte dam afara mai rar, mai ales daca o misc prea mult cu aranjat in pat, schimbat sau mai stiu eu ce.
Nu mai stiu cui mai vroiam sa raspund, iertare.
Pupacesc toate gravidutele, mamicile si bebeii.

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Otiliav spune:
Hai Darling!
Hai Alra!
Hai Anca!
Felicitari Oceanborn, refacere usoara si laptic din plin! Sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatos si cuminte!
Eu am avut contractii toata noaptea, nu foarte dureroase daca am dormit cu tot cu ele, incercam sa numar sa vad daca tin 1 minut si tot numarand adormeam din nou
. Am fost si de cateva ori la baie. Insa de dimineata la 9 am facut dus si cand sa ma sterg, hopa a cazut o mare bucata gelatinoasa/mucioasa si cu ceva sange. Fuse dopul mult asteptat
. Sunt dilatata 3 cm si mi-a facut si manevra aceea de indepartare a membranelor.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea minunea din burtica
40+
Pozele noastre
Mirtha spune:
Diana foarte interesante articolele despre alaptare si icter si link-urile sunt super.
Chiar de ieri a inceput sa se manifeste exact una dintre problemele de care vorbeste nenea dr.Jack Newman. Eva nu mai sugea decit atunci cind jetul era puternic dupa care adormea.Dupa cca.30 minute incepea sa racneasca din nou de foame. Aproape toata noaptea am tinut-o asa - chiar noapte care a trecut. Iar san iar somn iar racnete de foame.A fost pt. prima data cind soata a cedat nervos.
Am fost foarte suparata.
Pe linga faptul ca regurgiteaza cantitativ foarte mult si aproape dupa fiecare alaptare. Indiferent cit este de linistita cind suge , indiferent daca eructeaza sau nu dupa ce a mancat , de regurgitat tot regurgiteaza.
Mi-ra atit de ciuda ca nu ma miscam nici mainile , nici piciorele de teama sa nu o misc si sa nu inceapa iar re scoata afara laptele. Dra nu cred ca are vreo relevanta pt. ca oricum tot a scos.Uneori regurgiteaza imediat dupa alaptare alteori la cca.20-30 minute dupa ce a terminat de supt.
Chiar acum 30 minute i-am dat sa suga dupa care a regurgitat de vreo 2 ori - am si schimbat-o pt. ca se udase toata minecuta si jetul ajunsese chiar si pe piept.
O sa incerc sa fac o usoara compresie pe san cum povesteste medicul in clip pentru situatiile cind adoarme.
Sa vedem ce gasesc si despre regurgitat.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mar_ysa_28 spune:
Cu vaccinul fetelor nu va faceti griji este o reactie normala, poate face puroi...nu va speriati...apare intre 3 sapt la 3 luni si nu trebuie tratata cu nimic...ma mir ca nu v-au spus de la maternitate...deci nu are nici o legatura cu starea lui bebe...
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
diana21 spune:
Mirtha,
ma bucur ca sunt de folos articolele. SI eu le-am descoperit azi si tot salvez din ele. Ca sa le citesc mai usor, le salvez si le modific fonturile! Uite, acum citesc despre "alaptare si mituri", mi se pare foarte util. Eu chiar imi puneam intrebari, ce fac daca ma imbolnavesc, mai alaptez sau nu? Dar daca iau medicamente, dar daca...si uite aici gasesc raspunsuri!
Uite, fix asa face si asta micu'! E clar, din ce am citit acolo, cred ca le vine lapticul prea repede, iar ei, haplea mici...inghit foarte mult aer in incercarea de a papa la viteza aia. Cred ca asta e sursa necazurilor noastre, fluxul prea rapid de lapte.
Oti,
deci nasti
!

Haaaaaaaaai, Oti!!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
Mirtha spune:
Otiliaaaa gata a inceput ! Bafta muulllta !~ Sa dea Dumnezeu sa ie bine si iti pumnii sa ia sansa de a naste vagina cum ti-a dorit ! Si daca n-o fi sa fie nu-i bai voi sa fiti sanatoase !

Hai Oti !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
bertha spune:
Oceanborn,felicitari!
Sa fie sanatos si mancacios bb! Refacere rapida mamicii curajoase!

Amalia, despre noi ce sa zic, Darius tot mai tuseste si dupa tratamentul cu antibiotic, mai putin ca inainte dar tuseste.
Eu tusesc mai rar, in schimb de 2 zile simt o presiune in zona ochilor care se accentueaza cand ma aplec, de unde deduc ca mi s-au inflamat sinusurile, of, of. Mai iau un paracetamol din cand in cand si sper sa treaca. Ioana e bine, cu obisnuitul recital de seara, dar in limite rezonabile, sunt boieroaica fata de multe dintre voi care va chinuiti atat. Nu mai retin, tu ii dai ceai lui Luca? Eu i-am dat intr-o zi cu seringuta, dar nu mi s-a parut ca ar avea efect. Sau poate cu o floare nu se face primavara.![]()
Leloo, Malinas, am citit recent exact ce povestiti voi despre vaccin, deci nu va speriati, e normal. A! Si mai scria ca nu trebuie curatat cu nimic, spirt, betadina etc, doar apa si sapun la baita.
Diana, am uitat in mesajul anterior sa-ti spun ca Darius era atat de lacom, incat se ineca deseori, Doamne, cateodata treceau secunde bune pana sa-si revina...era ingrozitor. De fapt, de asta imi era cel mai teama, am auzit atatea grozavii despre copii care au suferit mult pt cateva picaturi de lapte ajunse pe caile respiratorii...
Multumim pt link si informatii!
Mamiseli, si eu fac la fel, citesc aproape tot, dar rar mai prind o zi ca asta in care sa si scriu. Si, de obicei, mi se amesteca toate in cap, de nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu.![]()
Na, ca si acum mai vroiam sa scriu, da' nu stiu ce.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
bertha spune:
Hai ca-mi adusei aminte:
Otilia, hai ca esti pe drumul cel bun!
Bate Elisa la usa, e clar!
Tinem pumnii sa se intample repede si usor!

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze