Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
cata_myky spune:
felicitari mamicilor sava traiasca puiutii,sa fie papaciosi si necoliciosi
mai da ia stati asa ca sar si eu in gramada.adica ce ne apucam de petit?
pai ce eu m-am indragostit pe loc cind am vazut-o deci sigur i place si lu Chris.deci sunt la rind.mami pretentii ceva?
cu asa printesa cum sa nu se bata baietii nostrii pe ea.sa va traiasca
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
elilov3 spune:
seara buna dragele mele
raportez spalat, calcat, facut mancare ,efectuat curatenie..ingrijit bb..si evident am intrat savad ce faceti si voi draele mele
OCEAN, ANCA SI ALRA FELICITARI SA VA TRAIASCA BB-I SA VA BUCURATI DE EI SA FIE SANATOSI SI VOIOSI SI IN VIATA NOROCOSI!!! 

madutza nu am reusit sa vad linkul pus de tine..insa presupun ca ..o fi ca el meu ![]()
![]()
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
elilov3 spune:
oti pai ce faci numai tu ai mai ramas pe baricate..hai sa scoatem nitel pampoanele sa le agitam poate o fi cu noroc 

asa va zisesem (Diana sunt cuminte, nu?
) ca raportam cum ne intelegem cu laptele lui mami..ei bine..suntem cumintei noroc cu oti care mi-a zis sa ii dau inainte medicament impotriva colicilor si deabea api lapticul..si tine figura + ca am grija ce pap..am bagat banana si am scos marul merge
..deci nu are nici o treaba laptele meu...eu aveam bilibistroci la creier 

...multumesc fetelor ce m-as face fara voi 

si de bb
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IuliaCospy Bine v-am regasit dragele mele! Va multumesc mult pt majorete si pentru felicitari! Noi suntem bine! Am venit acasa vineri. Bebita a avut 3350g si 51 cm si apgar 9 la nastere. Nu pot sa va povestesc acum in detaliu cum a fost, pt ca sunt pe fuga. Nu stau foarte bine cu moralul si nu am reusit sa imi gasesc echilibrul pt moment. Intruct a fost nevoie sa fac cezariana lapticul a inceput sa vina abia de miercuri-joi. Problema e ca nu am avut mameloanele formate si ne-am chinuit tare pana a inceput sa pape. Acum sta la san/ sani si cate o ora, insa nu suge cu putere si de cele mai multe ori adoarme. Cand vreau sa o pun in patut se trezeste imediat si incepe sa planga, iar daca ii dau lapte praf, papa cu pofta. Pana acum i-am dat cu seringa ca sa nu se invete cu bibe. Totusi sunt disperata ca nu stiu cum sa fac sa pape suficient, iar cand o aud ca plange ma doare sufletul. Mai mult decat atat, se pare ca avem niste colici oribili, care ne tin treji toata noaptea. Va rog ajutati-ma cu un sfat ca sunt in pragul disperarii. Mi se pare ca nimic din ce fac nu o ajuta, mai putin statul in brate. Dar aici imi e teama sa nu se invete asa si in plus nici nu prea putem dormi, nici eu nici sotul de grija! Va multumesc din suflet! ![]() Iulia de [bebelus] Sara AndreeaIulia 40+ ![]() |
Iulia, ma bucur ca ai revenit. Iti doresc sa te refaci, sa treci peste aceste probleme de inceput.
Sa-ti traiasca bebelina! Tu incearca sa te odihnesti. Are cine sa te ajute? Despre tinutul in brate, nu-ti face probleme. Dc asa se linisteste, nu ai ce face. Pentru colici, ii dai ceva? La Real exista un supermarket dm. Acolo am gasit pernuta cu samburi de cirese, care se poate incalzi si pune pe burta lui bebe. 
julia
38+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andy08 Oceanborn, Anca, Alra, felicitari pt. minuni! Sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii! Otilia: Tu ce faci? Asteptam un semn! Carmendu: Ne-am mai linistit putin. Asteptam compania care ne va instala alarma sa vina joi. Sper sa nu nasc pana atunci, ca sa plecam cat mai linistiti la spital si sa o lasam pe mama mai in siguranta acasa. A ajuns sambata seara cu bine si acum e in perioada de adaptare (e greu cu diferenta de fus orar).Andy 38+![]() |
Andy, ma bucur ca mama ta a ajuns si o sa fie alturi de tine. Vremea cum e? Zapada, frig? Parca stateai la ceva distanta de spital.

julia
38+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
Andy08 spune:
Julia: Azi a fost tare frig.....brrrr.... azi noapte -20 (si cand batea vantul se simteau -30) si acum s-a incalzit, sunt -16 (cu vant -23)
. Sper sa-si revina vremea ca astea sunt temperaturi de ianuarie-februarie, nu de decembrie..... si am si vreo 30km pana la spital...
Am ramas mai cateva pe baricade.....
. Acusi trecem si noi la mamici, bebici, colici....
Andy
38+
Porumbita spune:
buna tuturor...
ma gandeam ca multe dintre voi au deja un bb si multe ati devenit mamici asa ca se cheama ca aveti experienta... noi pe la ianuarie februarie suntem inca in stadiul de cumparaturi si ma gandeam sa va cer si voua parerea dc aveti timp sa aruncati un ochi
1. termometrul pt bb ati luat din cel de ureche sau cel care se foloseste rectal?
2. retroproiectoril vi se pare util? o amica imi zicea ca bb e fascinat de desenele de pe perete...
3. sterilizatorul electric Chico vi se pare ok? ca pe la ne gandeam sa il luam...
4. geanta termoizolanta ati luat pt biberoane?
5 tetine de care ar trebui sa luam? dar suzeta?
6. pompa de muls mi se pare ultra mega complicat de ales; ma gandeam sa merg pe una manuala AVENT si dc nu merge sa trec pe cea electrica; ce parere aveti?
7. incalzitor de biberoane ati luat? ma refer la cele care ati alaptat si dupa ce v-ati intors la munca pt ca am citit ca laptele de mama nu tr pus la microunde
8. apoi are vreo importanta firma de la care sunt aparatoarele pt san? e ceva de care tr sa tin cont cand le aleg?
intetionez sa alaptez dar cum tr sa ma intorc destul de repejor la munca ma gandesc sa las laptele meu la frigider (congelator) si sa ii dea bbului mama sau sotu (noi o sa lucram cumva in ture)
multumesc anticipat 

Mada spune:
buna fetele, dupa o absenta lunga intru si eu cu cateva vesti
azi m-am externat , dar nu ca as fi nascut ci pt sambata am avut niste contractii si dureri de spate ingrozitoare, am crexut ca gatanasc.
nu afost asa, fuse travaliu fals, asa ca... sunt din nou acasa.
oricum am programare la cezariana pe 19 decembrie dimineata, asta daca ma sta bebe cuminte pana atunci.
monicus si stiu ca mai este o fata care naste la giulesti, stati linistite spitalul e ok, deja la cate internari am acolo... ma cam stie personalul, iar Moisa e impecabil ca medic.
daca aveti intrebari oricand va pot raspunde.
va pup si va urez nasteri usoare si bebei sanatosi.
si celor care au nascut deja felicitari din tot sufletul.
si scuze ca intru tare rar, dar nu apuc niciodata sa citesc si sa va raspund imediat ca sa pot fi si eu cat de cand la zi
Mada 37+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
elilov3 spune:
porumbita iti raspund eu
1. termometru =rectal e mai util parerea mea
2. retroproiectoril = nu am achizitionat si nici nu intentionez
3. sterilizatorul electric Chico de asta am este f. f util intra pana la 8 biberoane in el si pti pune si piesele de la pompa de muls si suzetele...
4. geanta termoizolanta = nu am achizitionat..ins aintentionez am inteles ca este f utila
5 tetine am luat tot de la chico . suzeta tot de la chico am zis sa mergem numai pe o firma plus ca si al primul bb tot de astea am folosit si am fost f multumiti
6. pompa de muls eu am de la avent e cea mai buna am inteles...oricum ar fi tot dureros este indiferent de pimpa procedeul in sine
7. incalzitor de biberoane nu am luat eu il tin biberonul intre sani dupa ce ma mulg sa stea la temp corpului pana la ora de muls..atentie ma mulg cu o ora ianite de ora mesei
8.eu am de la avent si de la baby nova...oricum eu nu am prea reusit mare lucru cu ele...daca nu a sfarc sufletul
sper sa te fi ajutata cu ceva...sanatate si spor la shopping ![]()
![]()
si de bb

de [bebelus] Sara Andreea