cursuri British Council
Am vazut ca au si o grupa de pitici 6 - 8 ani. A urmat cineva aceste cursuri? Eu am facut acum cativa ani un curs de adulti si mi-a placut.
Am sunat pentru detalii - profesorii sunt vorbitori nativi si au si o asistenta "de la noi" in clasa in caz ca intampina dificultati. Noul trimestru incepe pe 13 ianuarie.
Cat despre bani...cam scump - 800 lei/trimestru. Si nu se pot plati in rate.
Raspunsuri
LYADA spune:
Eu am inteles ca asta e primul an in care au aceasta grupa de varsta, prima serie a inceput in septembrie si grupa are aprox. 12 copii. Greu de gasit o opinie prin urmare...
iuliacm spune:
Baiatul meu tocmai am terminat primul curs Junior1 ( grupa 8-11 ani)
Este super cursul, a progresat mult in 3 luni de curs. Eu zic ca si-a meritat toti banii si l-am inscris la cursul urmator.
Nu stiu despre grupa 6-8 ani, dar cred ca este aceeasi metodologie de predare, poate adecvata varstei mici.
Daca vrei alte detalii, intreaba-ma.
Iulia
loryi1974 spune:
Intreb eu:
1.Cate ore pe saptamana sunt?
2.Se desfasoara dupa-amiaza sau seara,in locatia din Dorobanti?
3.Inainte de inscriere,exista un test pentru a cunoaste la ce nivel poate fi inscris copilul?
Multumesc
moana spune:
Loryi1974
1. sunt 2 sedinte pe saptamana a cate o ora
2. orele de desfasurare sunt in fucntie de grupele alese (vezi pe site-ul lor)
3. exista un test inainte de inscriere - care dureaza 10 min pentru cei mai mici.
Iuliacm - voi in ce cartier sunteti? Caci noi locuim in dr. taberei si ma gandesc sa nu fie prea mult pentru ea sa o duc de 2 ori/saptamana pana in dorobanti.
iuliacm spune:
La juniori ( 8-11 ) sunt 2 sedinte a cate 90 min fiecare pe saptamana. La pitici sunt 2 sedinte a cate o ora.
Orarul nu este deloc flexibil, este stabilit de ei in functie de salile libere si de orarul profesorilor. Odata stabilit ramane fix pana la finalul cursului.
Testul de plasare nu presupune nimic deosebit, pur si simplu plaseaza copilul intr-o grupa sau alta in functie de nivelul lui.
De ex. Alex nu stia nimic, nici cum il cheama si a fost plasat intr-o grupa cu copii de varsta lui cu acelasi nivel.
E destul de obositor drumul pana in dorobanti 2 ori pe saptamna. Noi stam in Aviatiei si avem metrou aproape si asta ne scuteste de un mare stres legat de transport. In zilele cu engleza, programul lui Alex este foarte incarcat: teme pentru scoala, teme pentru bristish, engleza la British + transport.
Iulia
moana spune:
Aoleu Iulia...teme? Eu speramm ca macar aici sa scapam de teme. Poate la grupa de pitici nu vor fi....
iuliacm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moana Aoleu Iulia...teme? Eu speramm ca macar aici sa scapam de teme. Poate la grupa de pitici nu vor fi.... |
Da, noi avemm si teme pentru fiecare ora.
Avem 2 carti de pe care lucram, se numesc "Message 1" de la Cambridge University Press. Una se numeste "Student Book" si lucreaza in clasa din ea. Cealalta este "Notebook" si este pentru teme.
Nu stiu cum e la pitici, poate au teme mai putine...
Iulia