LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Acum un an, pe vremea asta, tocmai ne bagsem in pat; nici nu banuiam ca peste 6 ore j, avea sa inceapa, ceea ce pentru mine a fost este si va ramane 'experienta' unei vieti: NASTEREA!

Nu stiam nimik despre asta, in sensul ca, nu puteam sa-mi imaginez cum va fi, chiar dak citisem, vorbisem cu mama, imi povestise prietenele. Stiam ca la mine va fi ALTFEL; pentru ca urma sa vad o minune!

Si am vazut-o, la ora 18:30, mi-a aterizat pe piept o buburuza mica, cu ochii mari si care a stiut sa-si faca auzita prezenta.

M-au treut valuri de caldura, si continua sa ma treaca de cate ori imi zambeste.

M-au trecut valuri de caldura si atunci, la 2 luni and a facut diaree si am crezut ca-mi cade cerul pe mine; buburuza mea era bolnava si eu nu puteam s-o ajut cu nimik.

Am 'murit si inviat' cand, la 6 luni, m-am internat cu ea si am vazut cum mi-o ia de langa mine, sa-i puna branula.

Am simtit 'mii de ace in inima' and la 8 luni, a trebuit s-o mai chinui odata (cu cistografia).

Dar, la fel, m-au trecut valurile de caldura, cand s-a uitat (a doua zi, dupa nastere) in ochii mei, atunci cand am alaptat-o.

Am fost in al 9-lea cer cand mi-a zambit (parca pe la 3 luni) cu "directie".

Am trait la intensitate maxima, clipele cand a inceput sa se ridice in fund si sa-i vad pe fata fericirea.

Am dansat de bucurie, cand i-am vazut primii doi dintisori (pe la 7 luni) si atunci, cand mi-a spus, mama, ca s-a ridicat in picioare.

Dar 'apogeul' fericirii l-am atins, atunci and s-a uitat fix in ochii mei, a intins mainile spre mine si a spus MAMA. A fost genul acela de moment, cand spui "am trait-o si pe-asta; pot sa mor".

Toate aceste momente de frica, panica, neliniste, fericire, dragoste, le-am trait cu voi si va multumesc c-ati fost aici, sa ma ascultati si sa-mi impartasiti din experienta voastra.

Le multumesc celor dragi (mai ales mamei) c-au fost alaturi de mine si nu m-au lasat sa clachez.

Multumesc lui Dumnezeu, pentru cel mai de pret dar: ADELA

LA MULTI ANI, BUBURUZA MEA IUBITA! SA FI SANATOASA SI SA AI NOROC!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Un sfat pentru Alinact, incearca sa nu iei orice mesaj care-ti este adresat, ca o ofensa personala; pe forum, mai si glumim si dak una din noi n-a auzit un anume gen de poante/glume nu inseamna ca trebuie luate drept jigniri. In viata, o sa ai parte de multe poante facute pe seama ta; e bine sa le mai faci si jocul, altfel, vei fi ocolita si considerata mult prea 'rigida' pentru anturaj.

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Cum a deranjat-o pe Creata de mesajul lui Ven (parca, nu m retin cine, sper sa nu o confund) cand a zis ceva de Mariuca..asa si pe mine m-a deranjat..putea sa o spuna sub alta forma..nu ca si cum nu ar stii sa conduca (nu degeaba a luat permisul) si sa-i dea pe toti la o parte..intr-adevar e incepator..dar se va invata..
Stiu ce sunt alea glume..mai sunt si glume de prost gust, dar daca pe mine m-a deranjat, eu am spus acest lucru, cu privire la faptul ca voi fi ocolita..hmm.. nu cred..deocamdata pe voi nu va cunosc..
Haideti sa incheiem acest subiect..nu vreau sa ajungem iar la cearta.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, deja nu ti se pare ca e cam prea mult cat ai batut moneda pe subiectul acesta? Ce faci acum, faci sapaturi sa vezi cine s-a mai suparat pe cine si cine s-a mai simtit jignit si in ce context? Ce rost are? Sper ca nu suferi de sindromul persecutiei? Hai mai bine sa ne bucuram ca avem atatia sarbatoriti si cati vor mai veni, inca.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Este un forum public si pe un forum nu se poarta dialoguri, asa incat nu o lua ca si cum m-as fi bagat in vorba peste voi ca nu e cazul. A fost un comentariu cu privire la ceea ce te-a deranjat pe tine din mesajul ei, am atras atentia ca a fost ceva cu totul nevinovat, fara sa fie nevoie sa iei personal comentariul ei sau al meu

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Ok...pe mine m-a deranjat..asa sunt eu..

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Incearca sa mai lasi si tu de la tine, trebuie sa te gandesti ca nimeni nu are nimic cu tine si de aceea trebuie sa o lasi mai moale, altfel la peste 100 de fete cate suntem pe-aici daca am lua absolut TOT personal ar fi numai cearta si scandal. Si inca ceva, in scris cuvintele pot suna altfel decat ar fi sunat in viu grai, de aceea lasa sa treaca de la tine, nu e bine sa te victimizezi asa. Unde am ajunge sa ne legam toate una de cuvintele celorlalte?

Inimioara mea
zicolorata

Ok.

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Mergi la inceput

Shose - touching, Angi, Miutza

Vreau si eu sa urez;
Eric sa fi sanatos si noroos!

Tot pentru Razvi si Yasmine

Si the last but.. the best: LA MULTI ANI SILVIA, SA FI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE TOTI CEI DRAGI

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

ginnette m-a emotionat ce ai povestit tu timp de 1 an, foarte frumos. Ii urez si eu ADELEI:
LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI DRAGI!

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Mergi la inceput

Citat:

ginnette m-a emotionat ce ai povestit tu timp de 1 an, foarte frumos. Ii urez si eu ADELEI:
LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI DRAGI!

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Multumesc Alina

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

CREATA LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOT CEEEA CE TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!
ERIC, RAZVAN
SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Hai sa scriu si eu ceva....apoi ma duc sa ma culc.
Alina felicitari sotului pentru permis!
Si
La Multi Ani, Eric!
La Multi Ani, Adela!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela La multi ani, buburuza mica, scumpa si adorata de parintii ei! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa-i bucuri pe ai tai! Sa te bucuri mereu de viata si sa iti fie calea cat mai usoara!
Roxana, sa-ti traiasca puiul si sa fiti mereu apropiate! M-ai facut sa plang cu mesajul tau, e asa emotionant! Ma gandeam ca exact asa simt pentru Thea....doar fericire si caldura, cand ma uit la ea

Da, in Moldova se ofera martisoare si barbatilor si femeilor!
Ramo am vazut pozicile cu Razvanel cel fascinat de masuta Eu am maaare rabdare: am masuta de o luna si o tzin pt Craciun (e pe balcon, departe de vederea mea - nici macar nu am desfacut cutia).
Fetelor, va multumesc pt sufletele mari pe care mi le-ati oferit

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

...era sa uit ceva foarte, foarte important:
am fost azi (sau ieri, ca deja e trecut de
miezul noptii) cu Ioana la Careffour, in Polus Center,
si i-am cumparat rochita de Craciunita, pentru serbare.
Acolo am dat-o in carusel, pe calut si i-a placut foarte
mult, iar cand sa ne indreptam spre iesire, oare pe cine
vedem?.. era Mos Craciun, Ioana l-a vazut si a fugit la
el "moshuleee, moshuleee!" Si mosu' a luat-o de manuta,
si a luat-o in brate, a intrebat-o cum o cheama, si daca
a fost cuminte, ea a spus o poezie si un cantecel la
microfon si s-a auzit in tot Polusul, si era asa de serioasa
si a raspuns frumos la toate intrebarile, vai si ce fericire
pe chipul ei....si eu am avut emotii..
Cam atat, mai scriu dupa ce ma trezesc, noapte buna!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput