Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Chiar ca sunt de ras!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eu mai sunt,cris,ma uit la astia si mor de ras.Nikita e dementiala.
Miha cred ca a tras pe dreapta.Somn usor.Miha.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Nici Chris nu e indragostit de apa dar eu am gasit o solutie:
pun intr-un biberon dimineata apa si il las in camera lui de joaca. El peste zi se joaca...ia biberonul si inghite 2 gurite...iar se joaca...si tot asa seara il "colectez" gol sau cateodata aproape gol. Il spal si dimineata iarasi il pun "la botul" bebelului. am observat o imbunatatire a calitatii si cantitatii pishucului de cand fac asta.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Tea varsa biba daca i-o las ei,tot invartind-o si rasucind-o.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

NB

Stela,

Mergi la inceput

Paler asta e de coma.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Plec si eu atunci. Noapte buna, randunici!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

heloooooooooooooo enibodi? nici eni? nu-i nimeni?

imi aud ecoul

eh, cu hemoroizii am incercat de toate, ca-i veche problema, acum nu mai merge nimic
dupa nastere m-am pricopsit cu unul evadat, de vreo 7 cm
s-a diminuat, dar nu dispare. si, ma scuzati, dar in fiecare dimineata iese si eu dupa il pun la locul lui. spalat si cremuit, plus supozitoare .
desi-mi place iutele de mor, nici nu mai stiu ce e ardeiul, ce e piperul, inca inainte de sarcina.
asa ca ... e gata de taiere... in spiritul traditional al sarbatorilor de iarna

hai ca ma retrag si eu, ca-mi aud gandurile de atata liniste, si poate ma speriu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

GOOD MORNING !! la dumneavoastra.

pentru toata lumea

Fetelor m-am gandit sa facem un album cu atatea pagini cate randunici si sa punem poze si fiecare sa scrie cateva randuri cu ce o caracterizeaza mai bine. Ca un fel de album virtual. Initial m-am gandit la un pom de Craciun cu globulete si in fiecare globulet un copilas cu numele si DN... Ce spuneti?

AM AVUT O RANDUNICA DE LA HUNEDOARA SI FETITA EI TREBUIA OPERATA IN GERMANIA LA INIMIOARA ...parca. MAI STITI CEVA???

Eu stiu ca celulele grase SE FORMEAZA CA NUMAR in copilarie si pe parcursul vietii ISI MARESC SAU ISI MICSOREAZA VOLUMUL, asa mi-a zis si dr-ita lui si mi-a zis ca e mai bine sa fie slabut copilul decat grasut si sa nu il indop. Ca si eu o intrebam daca nu-i prea slab ca ma chinui cu el la mancare si maraie si pufneste din nas...si mi se parea ca nu papa destul. Mi se paruse mie ca i se vad coastele cand intinde mainile sus hi hi hi. Nu stiu cat o fi de adevarat...

Delphin!!!! da sa te tzuc ca tare mult a trecut de cand nu ne-am vazut. Ma bucur mult ca sarbatorim toate impreuna sarbatorile, mi-a fost dor de voi aici. Am vazut pozele cu Papa si puiutii, au crescut atat de mari...Sebi s-a lungiiiittt. Tu esti tot frumoasa si sifidutza ca intotdeauna. David e un scump. Si... sa stii ca n-am mai vazut camila asa de slaba :D. BTW cum e "viata adevarata" acolo? Ce zic copiii? Are Sebi prieteni? Ceva romani??? Hi hi hi...nu zau ai intalnit pe cineva din RO...? Tu cum esti? Sa stii ca m-am gandit la voi lunile astea, oare cum mai sunteti, ce mai faceti...daca v-ati acomodat

Bomarzo 1. Bine ai venit pe crengutza, ne bucuram ca ne-ai gasit si iti dorim o 'mamiceala" placuta alaturi de noi.
2 Lamureste-ma cum ti-ai ales numele si ce semnificatie are ca ...eu sunt depasita.:)
3 Felicitari pentru scumpica, am vazut ca ai o dudulice care s-a nascut duduloaie. Abia asteptam pozici( aici suntem mari amatoare de poze!!!)
4 Scrie 15 mesaje SCURTE ...ff scurte:)

Stela si Adrian facea asa cateodata dar acum nu mai face, o ia frumos si bea apica, apoi o pune jos..si iar o apuca cuamandoua manutele. Cateodata mai da pe langa gurita dar fiindca e haple.

Miha sorry de problema H, si eu am avut dar nu asa de impresionant. La mine s-a retras de la sine...(sau asa sper ca nu m-a deranjat de vreme buna), cred ca in cazul tau trebuie cauterizat. Cred ca acum se poate cu laserul sa nu te mai taie. Doctoritzele poate stiu mai bine. Stiu ca doare rau de tot...of of of.

Lyvy....?!!
Ralucile...?
Vio...?
...si lista mai poate continua.
La noi e 9.30, ma duc sa spal pe jos, apoi fac o baie...am spus baiee, beau un vin si apoi ...
TOATA RANDUNIMEA

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI!!! LUCA
LA multi ani!!! ALEXANDRA CRISTINA
sa cresteti mari si norocosi. La multe lunite pline de ras si veselie.

teo2rina
AliBia
cory3maz
PIDANA
DEEAPUI
...sunt doar cateva fete care imi vin in minte...io va mai strig..incet incet...poate poate :)

ACU" AM FUGIT

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai iar am vazut puiutzi frumusei si nazdravani!

zic si eu Bun venit Bomarzo!

Delhpin Si Roxana Claudia ma bucur sa va revad!
Ariel bafta cu biznisul! tare frumoase lucrusoarele!
Miha bafta cu proiectele, cu hemoroizii habar nu am!

Adriutza mie imi place ideea ta!

hai ca incerc sa mai bag si eu ceva filmulete..
sunt pe aici.. inca..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput