Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ah!m-ai pacalit si m-ai tinut de vorba.Sa vezi dimineata cum voi trage de oki,dar asta e! Poate nici nu as fi reusit sa adorm sunt trista,sictirita si ma doare burta.
Servici usor in continuare!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Diana74 sunt eu si nu stiu ce visezi ca am facut pe acest forum , stiu ca legat de momentul apropiat de dupa laparoscopie am tinut prietenele mele la curent cu ce inseamna endometrioza si vroiam cu orice pret sa cred ca totul este bine , ca sunt fete care raman gravide , cine nu a vrut sa creada in acest doctor ? in orice doctor ?

am spus pe acest forum cat de urat s-a purtat cu mine , eu fiind inca cusuta la operatie si din cate imi amintesc aceste lucruri ingrozitoare nu le-am mai spus , nu am vrut sa le dezamagesc

Doamna Lucia, entuziasmul si verva ta plus sa nu miste nimeni in front ca s-a purtat frumos cu tine ... sa te faca sa ce ? sa spui ca am scris si pe alt forum ...Doamna , da poti sa spui orice pentru ca nu am facut nimic aiurea si iesit din comun.

am scris aici care a fost experienta mea , vazuta numai de la o saptamana de la operatie ..., am spus despre monitorizarile eronate si despre toate lipsurile care pe mine m-au dezamagit , putin spus

fetelor , inca o data multa sanatate, aveti grija ce scrieti ca o sa caute sa gaseasca si ce nu este

am scris ce mananc la pranz ... pe clubaltfel.com , scrieti si voi ce forumuri ati mai citit sau scris ... ca nu se stie niciodata

D-na Lucia , ai vrut sa te razbuni , dar nu am scris nimic iesit din comun , ba ma si mir cat de entuziasmata eram ... pentru nimic ...

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

o sa mai citesc ce mai scrieti, dar nu mai scriu pentru ca am fost pacienta lui tutunaru, nu mai sunt , si indiferent ce tentative de razbunare esuate exista , las locul pacientelor prezente , eu am scris ff putin din ce am avut de spus dar e de ajuns s pentru mine si pentru voi

p.s. viata a mers si merge mai departe , ca dovada spun ceva ce uite ca nu am scris nicaieri, eu si sotul meu deja ne pregatim sa adoptam copil drag , du-te doamna si pe forumul celalalt si spune-le , sa vada ce secretoasa sunt ... ; dar prin ce am trecut pana sa pierd o sarcina, acei 2 ani cu doctorul minune , nu voi uita niciodata si daca spun pe un forum sau la un suc unor prietene , este sa tina si ele cont si indiferent ce aleg ele sa stie tot adevarul ; si toate regimurile de endometrioza (care nici nu stiu daca am endometrioza ..., v-am spus , trebuie sa ma operez din nou cand ma voi simti pregatita pentru ca nu stiu ce a gasit la operatie doctorul ...), deci tot ce am invatat de la fetele bolnave de endometrioza, dar lucruri logice si bune , cum ar fii diete si altele , voi spune oricaror fete , ca sa stie si ele , macar una de la alta , daca domnul doctor nu stie sa imi spuna nici : BUNA ZIUA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Cafeluta, ceiutul si placintica aburinda va asteapta!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Din toate discutiile astea, cel/cea care va citi, va intelege un lucru: sunt pareri si pareri in functie de ceea ce am experimentat fiecare dintre noi vis a vis de Tutunaru. Mi se pare cinstit sa se spuna si partile pozitive si cele negative. Daca as fi stiut si lucrurile mai putin placute, cred ca as fi cantarit altfel situatia, chiar de la inceput.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am luat-o iar de la capat sa inteleg ce anume a dus la un post de jumate de pagini , in care eram trase de codite .. mi-e martor DD ca nu am inteles , pana cand nu am citit ..sunt "sictirita rau azi" ..aaa.. ok ..daca la "sictir", varsam toate ofurile pe forum .. mi-e clar
eu nu fac echipa cu nimeni si nu trimit flori si pupici la nimeni care are aceeasi parere cu a mea, nu vreau sa facem aici vocea sindicatului , ba chiar imi place sa cred ca nu agreez periuta si imi aplec urechea mai degraba la cele care mai repede ma critica , ca poate invat si io ceva ; sa ajung sa citesc ca daca vrei sa scrii pe un topic , poti sa scrii adica esti invitata sa scrii ..lucia , am o veste .. zoe trage aer in piept si spune tare .. nu e forumul meu.. cu atat mai putin topicul .. fiecare scrie unde vrea , ce vrea , cand vrea , si daca se poate fara cuvinte de genul "nesimtita", "cretina" "venin" "vulgar".. zau ai sa le scoatem ca nici macar asa fara adresa nu dau bine .... suna urat , mai ales de la voi cele care tineti sus stidardul ..io nu am folosit cuvinte de-astea intr-un post al meu , nici cand eram in cea mai proasta zi a mea ..si daca imi tine DD cu toate tiglele pe casa , nici nu o sa postez asa ceva ..am incercat sa mentin un ton de simpatie
cat despre Unducthable ori Diana 74 , ceea ce sunt ele acuzate ca au facut ..adica au luat de aici si au dus acolo , fara sa le apartina ,exact de asta ne-am mai lovit prin exemplul dat de tine ... ele sunt in categoria bad diana , bad... dar tu, care afaci la fel ?

eu una am in continuare o nedumerire , mama ei de treaba ca ma roade pe la pantof..eu am dat exemple clare cu oful meu .. ala de arunca venin ... ..concise , si mie asa imi plac raspunsurile .. clare si concise .. va rog , contraziceti-ma punctual , cand zic ca se sta cu orele la coada .. concret , nu povesti , cu exemple daca se poate din experienta proprie , de ultima genratie , ca nu am dreptate .. si tot asa ... nu ma mai duceti pana la adam si inapoi , cu ce scrie una pe forum , cu ce cred eu ca va intrepreta altcineva daca o sa citeasca parerea mea samd.. pareri si experiente personale , sa nu divagam in balet ca pe mine ma pierdeti de tot ....

ceea ce este ciudat , este ca in loc sa ne asezam sa vedem cum putem rezolva anumite probleme , noi ne punem poalele in cap ....oricum , pt ca dupa prima runda de discutii mai aprinse pe forum , cine trebuia sa inteleaga a inteles , si ordinea la monitorizari si la inseminari s-a schimbat ...deci asa vulgare cum am fost , prinsa nenea dr ideea ... bravoo .. give me five ..si da , daca asta inseamna vulgaritate , io o sa tin coloana dreapta si voi spune in continuare ce am de zis , cu tact si fara discutii despre viata personala a dl dr , nu sunt deloc de acord sa discutam asa ceva .. si sunt convinsa ca el , care este un tip istet va face ceea ce este bine

asta e .. oricum ceea ce s-a intamplat in perioada asta pe forum , este ..cel putin jenant ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Nici nu stiu ce sa scriu, ca urmare a acestor pagini scrise de ieri pana azi. Doar ca imi dati de lucru si sunt nevoita sa deschid capitol nou mai repede . Cu siguranta, fiecare dintre voi are dreptate, fiecare povesteste din experienta proprie. Nu cred ca cineva aici minte cu scopul de a-l denigra pe dr.T.
Va pup pe toate, fara exceptie, si va urez o zi linistita si senina .

Simona, te asteptam cu II saptamana viitoare
Sarrah, Doamne ajuta sa iti creasca endometrul suficient de mult cat sa cuibareasca puiutzii tai pentru 9 luni .
Laura, cum merge tratamentul?
Vally, ai fost ieri la dr.T ? Parca asa tineam minte . Te asteptam cu vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Sarah, Simona ma gandesc la voi! Sper sa fie cu ochisorii!

Magdita

Lilisor, unde-i gerovitalu? Io-l scot pt fetele care sunt incercate acum!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi!!
Felix cafelutza excelenta ca in fiecare zi
Nu sunt de multa vreme pe acest forum, dar am apreciat din suflet cind vreuna dintre voi a avut un sfat, si-a dat o parere . Eu am cerut-o si v-am multumit din suflet. De aia suntem aici sa spunem fiecare ce crede, ce stie, prin ce a trecut, bune si rele. Nu cred ca vreuna dintre noi a exagerat sau l-a jignit pe dr T, ce s=a spus au fost intimplari reale placute sau mai putin placute. Asta e realitate, si fiecare traieste cu deciziile pe care le ia.
Vally cum te simti draga mea?? eu astept vestea , suntem "matusici" de gemeni sau nu??
Sarah cum te mai simti ? Si eu am auzit ca ar fi buna l-arginina , si ginseng rosu la fel....asa ca merita sa incerci. Pun si eu o intrebare, nu o fi bine sa il mai intrebi pe dr T daca e indicat sau bine sa iei ? Stiu ca sunt f bune, cu efecte miraculoase, dar ..... eu una l-as intreba pe el sau pe alt doctor...

In rest fete dragi sa avem o zi buna, se apropie Craciunul, sa ne rugam si sa asteptam minunile in casele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

eu ce sa mai spun? imi pare bine ca nu am citit aseara pt. ca sigur intram si eu in discutia asta!
cred ca gluma mea despre cei trei neuroni a facut placere unora!
In final, eu cred ca e normal si benefic sa fie spuse si partile negative. Nimeni nu a spus nimic rau despre cat de bun este ca medic. Deci cine va citi va alege in cunostinta de cauza!
Plus de alta, discutia anterioara a fost productiva, in sensul ca s-au observat imbunatatiri in modul de abordare a pacientelor!
Si eu am ceva comentarii negative, insa nu voi renunta la dr. T, cel putin pana intr-un anumit punct!

P.S. Persoanele cu probleme psihice nu au nevoie de consiliere psihologica, asa cum s-a inteles mai devreme; pentru aceste persoane exista pihiatrul! Numai in Romanica se considera ca cei ce merg la psiholog au probleme psihice! Deci nimeni nu a spus nimic de patologie!!!!!!

Mergi la inceput