Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89
Raspunsuri - Pagina 10
simona2 spune:
Multumesc pentru sustinere, dragele mele!
Nu mai vreau sa scot un cuvantel legat de cele de mai sus, gata..enough is enough!
Vinerea viitoare fac beta, dar nu mor de nerabdare, nu ma gandesc numai la asta...slava Domnului! C-or fi sarbatorile, c-o fi sotul meu care ma sustine...cert e ca a trecut repede efectul pregnylului luna asta si ma simt ca noua. Mi-ar fi asa de drag sa va dau vestea cea mare in preajma Craciunului!!!
P.S. Sunt cateva fete aici care-mi sunt taaaare dragi si-mi fac taaare bine prin realismul si optimismul lor! Multumesc din nou
adrianaady spune:
Simona bravo, asa tre sa fii...si vei vedea ca ne vei face un mare cadou de Craciun
felix76 spune:
Simo, m-as bucura enorm sa ai cadoul cu doua liniute de Craciun! Ar fi un cadou foarte, foarte, foarte frumos chiar si pentru mine!
Vally ne-a facut cadou de Mosu Nicu este randul tau sa pui ceva sub bradut pentru noi!
A propos, Vally cate inimioare ne arati?
Tamy, cunosc multe persoane care au apelat la consiliere psihologica. Nu-i o rusine ci un real folos, le-a ajutat sa-si depaseasca multe probleme! Primul pas spre vindecare este acceptarea ca ai o problema.
Jorjic
Sarah, ma gandesc la tine!
Rocsy, suntem aici, daca e nevoie de ceva si te putem ajuta cere!
Aditu
Dutulica, scrise sotia sau am speriat-o noi?
Magdit sa dea DD sa deschizi cat mai multe capitole norocoase, chiar si dupa ce ramai borti!
Lali
Felix
elly_me spune:
Valeuuuu
De 1 ora si ceva tot citesc si citesc - si recunosc nu am reusit sa citesc chiar tot.
Poate e mai bine ca nu am citit - pt ca nu vreau sa intru in polemici pro si contra.
Dar sincer- mi-as dori si eu din tot sufletul sa ma duc la un dr. care stea de vorba despre pr.mea, sa se uite pe analize, ... ca de aceea dau bani.
Dar- un gasesc un asemenea dr. care sa fie si ff pregatit pe probleme de infertilitate???
Oricum este decizia nostra la ce dr. ne ducem- nu ne obliga nimeni.
Sarrah- eu acum cateva luni am luat Maca de la Innovatics pt endometru.
Era ff mic 6-7 in Z11-12.
Iar cand am luar maca mi-a crescut.
Incearca sa iei si naturiste- uite-te la mine
Mie nu-mi venea fara hormoni- dar am luat trat.homeop si mi-a venit.
Acum sper sa-mi vina in continuare.
Felix- nu am mai luat trat homeopat - deoarece dr.homeopata mi-a spus sa-l intrerup in momentul in care imi vine.
Dar iau in continuare- tinctura de coacaz negru si mladite de zmeur.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
georgia_c spune:
ce fuse ..duca-se pe pustii ...sa ramana numai lucrurile bune
sa vorbim de ale noastre ...sa faceti lista lungaaaa pt mos craciunila caci io am pile la el si sigur ne aduce tot ce cerem ...
va pupacesc si sa stiti ca is aici ,numai ca am avut multaaaa treaba perioada asta ...
intrebare a la radio erevan ... dna dr matei , cum mai este ?.. e prin romanica , e peste gard ... ca mi-ar place dupa post .. adica dupa 27.12 sa-l trimit pe sosulica sa vedem cum iasa spermograma ... sa inceie anul in glorie ..cred ca de al stii el ce ii pregatesc io
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Dna Diana sa fie razbunare din partea mea? Marturisesc nu am uitat modul in care ai o atacat o graviduta pe atunci doar pt ca te-a rugat sa incetezi sa umpli pagini cu mizerii la adresa dl-ui dr T. Si nici urarea sa ne deie DD fiecareia ce meritam(in opinia ta meritam numai lucrri rele-probabil un cazan cu smoala), tu fiind aia meritoasa de aripi de heruvim. Pe forumul cu pricina m-a dus un motor de cautare...direct la tine care preluasesi informatii de pe aici. Marinar nu stiu sa fi vorbit cu tine vreodata,totusi ai postat link acolo cu pozele ei private si ale copilului ei, FARA ACORDUL EI,FARA SA FIE MEMBRA FORUMULUI RESPECTIV. Alio!Ce nu se intelege? Daca m-ai vazut tu pe mine(ori Georgia) scriind in alta parte eu imi mananc palaria. Asa ca don't worry...nu voi scrie acolo pt ca nu sunt membra.Clar? Nici macar fetele de acolo nu au fost de acord cu "imprumuturile" insusite. Iar daca doream sa ma razbun o faceam de cand am aflat.Am stat in banca mea,tu nu.
Georgia eu zi ca am tiglele pe cap si periutele le folosesc doar pt unghii si dinti. Iti faci ilzia ca dl dr are timp sa citeasca aici si sa schimbe ceva in functie de postarile de aici? Da se citea forumul, dar de Ramona pe vremuri hai cand era lupul catel.
Sa intelg ca faptele vechi de un an sau mai mult sunt fapte de la Adam si Eva. Se sterge tot cu buretelul si nu se asuma indoielile legate de profesionalismul dansului.Indoieli scrise clar pe aces topic.Cat de amnezica sa fiu? si sa cred ca dl dr ajuns la o varsta matura(nu o cunosc exact,dar eu asa zic ca nu e cu personalitate in formare) si-a schimbat principiile(care btw cred ca razbat cam la fiecare paginuta compusa de dansul pe net) si asta intr-un an?!!!
Mda. S-a ajuns doar la partea cu programul nerespectat. Arogarea parerii ca ar avea nevoie de psiholog(fac diferenta intre psiholog si psihiatru dar tot nu gust gluma)sau ca e shpagar sau ca nu e indeajuns de profesionist,nu are destule specializari...se trece cu vederea.N-am vazut n-am mirosit,n-am auzit. Toate avem dreptate si suntem bine intentionate... Insa cate pot sa-l priveasca in ochi dupa mizeria(imi pare rau ca trebuie sa folosesc cuvinte tari fara adresa) postata pe un forum public? Este o intrebare care nu necesita raspuns
Uite aici inchei eu discutia.Si Georgia m-ai convins.Ai exprimare plastica si suficient de explicita ca sa inteleg destule. La fel de bine cum inteleg ca ai incercat sa ma murdaresti punandu-ma la un loc cu "entuziamul" dnei Diana.
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
lucia ... ne putem opri?.. hai sa ne oprim ..ca ai zis ca nu mai scri acum vreo 2 pagini ..
te rog daca mai ai ceva de comentat zi-mi pe privat .. sa nu amestecam pe toata lumea in ceva ce tinde sa devina o problema personala
io vreau sa scriu la lista pt mos craciunl..si atat ...
Albert Einstein
elly_me spune:
geo - daca ai pile da mosu' stii bine ce ne dorim - sa-l stresezi tu (dar nu prea mult) sa ne trimita si noua .
Fetelor - nu va mai certati
Si ca sa citez nepotelul unei colege - "uite spiritul- a venittttt- il vedetzi????"
Mititelul a vezul o reclama la tv - ca vine spiritul craciunului- si el il vede peste tot.
Sa uitam de cele rele si sa ne bucuram de sarbatori.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Nepoata-mea care are 2 ani:
"A venit Mosuuuuu, mi-a pus ciocalata in pupuuuuuci!!!!"
Felix
georgia_c spune:
wowwww...elly .. 4 pitici vrei .. pe rand da ?mama eroina
nepotul meu de 2 ani jumate...cartofi facuti la cuptor cu condimente ...
io nu mananc de-astia ca is murdari
Albert Einstein