Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

parerile vor fi mereu impartite, asa ca sa respectam opinia si parerea fiecareia dintre noi... de aia suntem aici, sa spunem fiecare ce stie, prin ce a trecut, etc.... pe mine m-au ajutat enorm fetele ca pe multe altele...
Si eu am fost la dr T, si hai sa fim sincere nu e cazul sa ii ridicam statuie si nici sa il veneram ca e departe de adevar... Ca e f ocupat , ca are multe paciente etc asta toate stim. Ca la toti doctori buni sau mai cunoscuti stam la cozi, asta asa este. Din nefericire pt Dr T cind ajungi la un anumit nivel si vrei sa faci lucruri marete, tre sa poti duce , sa te tina carca....pe el nu il prea tine in mom de fata... Nu spun ca nu e un bun profesionist, ca nu e citit, ca nu merge la congrese, altfel nu mai mergeam la el. Dar bai nene cind sta o femeia la rand 3 ore, stai cu ea de vorba 10 min, fa-i o fisa undeva, tine o evidenta cu trecutul/ probleme ei.... nu chema in cabinet urmatoarea cind eu ma imbrac , si multe chestii dintr-astea....
Solutia, sa puna la punct organizarea cabinetului/clinici , sa angajeze oameni competenti sa faca asta. Decit sa ai pe zi 50 de paciente, mai bine sa ai 20 dar cu care sa ai timp sa vb, sa le explici.... Mai ales ca toate mergem acolo cu asa sperante, iluzii, sa ne zica ceva, ce sa facem, orice, si un zimbet daca i-l da ne umple sufletul de speranta....
Asta e parerea mea, asta nu inseamna ca nu cred in el ca doctor, sau nu cred in reusitele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Kindly, sigur ca ies scantei ca doar e poleita... De acolo jerba asta!

Simo mititica,

Hai ca o intind de aci, mai trec maine pe la voi sa va mai agit. pe toata lumea, indiferent de pareri ca-s constructive pana la urma!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

eu nu sustin pe nimeni .. eu spun in numele meu ce am de zis
poate in 2 ani , lucia , s-a schimbat oarescum treaba .. cine stie .. eu nu stiu cum era inainte ca sa pot spune daca da sau nu .. cu asteptat , cu plic .. cu orice

sincer , eu prefer sa mi se spuna , fara sa se dea cineva pe dupa visin .. in fata asa ..ca sunt mare si suport .. fata mea .. uite asta e treaba ..
apreciez oamenii care spun despre experientele lor ..asa ajungem sa mergem la anumiti doctori ..altfel traim intr-un mic comunism toti suntem egali , la fel de buni si de destepti ..deci daca cineva de aici mi-ar fi spus ca e aglomerat la usa eu as fi apreciat acest lucru (e un exemplu)

dar poate da , e mai bine sa spune ca e totul roz , si sa vezi cand o sa vina cate una sa dea cu jordeaua in noi ca batem campii cu frenezie ... ca au mai fost cazuri ...

restul remarcilor o sa le ignor ca e prag de sarbatoare si e efortul prea mare ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Hahaha jigniri? Mi-am recitit postul, nici vorba de asa ceva, dupa umila mea parere. Nici nu as putea sa jignesc pe vreuna dintre noi. Mi-am spus doar parerea. N-am dat pe nimeni afara de la T (desi am intalnit la usa lui persoane pe care le-as fi dat!) si nici n-am sarit la gatul nimanui. Si eu il stiu pe T cel vechi, dar ii sunt pacienta lui T cel nou. Nu am cea mai fericita poveste, si am avut parte de acelasi tratament ca multe dintre voi. Ce spun eu este ca sunt si femei pe forumul asta care nici nu ridica statui, dar nici nu isi pun mainile in solduri. Si eu pe ele le admir. Pot sa spun asta? Sau se considera tot o jignire?

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Aris sunt perfect de acord!
Eu sper ca nu am jignit pe nimeni...si nu cred!
Nu cenzurez pe nimeni!dar deja criticile astea constructive tin de cateva luni incoace, nu de un capitol -doua.Culmea!Voi care sunteti pacientele permanente nu v-ati sesizat ca este deja numai critica si se vrea constructiva de atata timp.Dar acum ca imi spun eu parerea= sar la gatul altora...Iti spui oful,dar parca nu mai este of este un atac virulent si nu pot accepta asemenea rusine, nu pot sta de-o parte cand un om caruia nu Felix nu i-am facut altar in casa cu lumanarele,dar caruia ii datorez atata(nu tie!) si a fost OM cu mine, eu sa stau bine merci sa trimit pupicei si floricele si majorele ca si cum nu vad nu miros nimic,totul e verde si roz cu picatel-n dunga.
Spuneti ca ajuta fetele noi?Ha! Ferea si nenorocire celor mai credule,influentabile si naive!
Astept sa vad ziua in care veti sta la fel de mult si umilitor(pentru ca se poate si asa) la cabinetul altor medici.N-ati avut experienta asta,nu??Regula generala! Si pe bani mai multi si poate degeaba. Sa memorati bine chestia asta!
Si da, mi-ar fi rusine sa arunc cu atata mizerie(sub umbrela ca imi spun oful) si sa imi arat intimitatile acelui om asupra caruia imi vars veninul.
N-aveti decat sa credeti ce vreti.Mi-e egal. Si nu mie imi crapa obrazul ca nu am luat atitudine. N-o sa stau gura casca la ce se scrie aici si sa dau valoare mai mare decat fata de ce am trait eu!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Daca vreti sa fiti constructive mereti la dansul si spuneti ce aveti pe suflet.Asa e corect si poate sa aduca rezolvare, daca sunteti unite.Nu trebuie tupeu.Sunt lucruri care pot fi spuse si cu bun simt.
Iar pe cele care vin autoinvitate...le puteti rezolva ca nu duceti lipsa de idei sau de limba neascutita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

lucialu.multe ar vrea sa-i spuna ce au pe suflet dar nu se poate.nu ai timp.iti tragi repede chiloteii si te intrebi acasa daca sunt ai tai sau ai pacientei care a fost inaintea ta.

Mergi la inceput

Georgia ete eu depun efortul sa iti mai raspund : inainte de cea de-a doua laparo la fel mi s-a spus pe forum...eheee asta era acu 2 ani!Dupa doi ani a fost...la fel(nu mai raspunde pe site,are codalau mai mare la spital jos), dar in rest la fel!
Eu ce sa zic?Poate ca la anu mai fac o operatie uite asa de-a naibii ca sa fiu consecventa si sa te contrazicCa a trecut doar un an...btw
Domane fereste!Sper sa raman gravida...
Kindly sunteti femei destepte.Trebuie sa gasiti o solutie.Impreuna.Ca nu va poate bate pe toate odata Si pe alea nesimtite tot impreuna trebuie sa le "rezolvati"(poate si cu complicitatea asistentei,sa tina listuta cu numele programatelor )

Mergi la inceput

lucialu,te rog din tot sufletul sa nu te mai superi.dar uneori nu ai dreptate.serios.aceleasi fete care il ,,critica,,pe drT i-au recunoscut si meritele.eu personal il inteleg dar nu voi ezita sa-i spun in fata daca a gresit fata de mine.la modul cel mai diplomat.si a gresit.crede-ma.dar merg inainte pe mana lui pentru ca asa imi dicteaza sufletul.

Mergi la inceput

P.S.sa ne bazam pe asistenta de la cabinet?nici gand.pentru mine acea persoana nu se poate numi ASISTENTA.ar trebui sa stie foarte bine ce inseamna suferinta unei femei si e departe tare de a intelege acest lucru.

Mergi la inceput