Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89
Raspunsuri - Pagina 5
felix76 spune:
Lucixlucilix, o intrebare: cand fusesi mneatale ultima data la usa lui Tutunache?
Felix
georgia_c spune:
sarrah , na ca uitasi esenta ..daca vrei ginseng si nu gasesti imi zici si te ajut io daca e...
lucicus ...io am o micaaaa sugestioara .. nu-l compara pe nenea dr dintr-un satuc sau orasel , sau oras , sau cum vrei cu dr t ,care rupe pingelele pe la conferinte ..ca zau nu au cum sa fie la fel de scoliti..cat de tare mi-ar place romania , nu seamana nici pe dunga cu america
cum bine ziceai , pe tine te-a ajutat , pe alta a iritat-o ca nu ii spune o vorba ... conteaza ff tare insa sa fim open sa putem sa spunem ..aici e f bun .. ok merg pe mana lui .. aici mai are de invatat.. ce fac ?.. astept sa invete?sau ma reorientez ?..
restul .. is pareri , marmote ... fiecare cum vede imaginea dr t ..
dar pe-aia cu banii io am patit-o si nu poate sa mi-o ia nimeni din "descriptiv"...
stii ce imi doresc cel mai tare ...sa ajung sa zic .. uite cate reusite are ... imi pare rau ca nu am avut incredere ..sa dea DD sa zic io chestia asta .. si el sa umple forumul asta de reusite
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Felix imi pui o intrebare la care singura cunosti raspunsul. Omul asta pe mine m-a operat de 2 ori! de fiecare data a fost la fel si nu am stat/FOST la usa lui niciodata.Asta doreai sa auzi,nu? Am stat la usa altora. Ati stat exclusiv la usa lui? Poate numa la aia prosti nu se sta, eu una n-am nimerit faza cu neasteptatul in cutia cu sardele. Face cineva caz aici pe forum si oricum in masura in care se face aici la subiectul pacientele optimiste ale dr T? Nu cred...nu e placut dar cu asta defilam, libertatea de miscare are pretul ei,nu? Ca vrem la ai mai buni.
Georgia face cineva caz ca da plicul cu bani la medicul la care merge sa nasca, sa faca ceva?Sau ca da extra chiar daca plateste si tariful de cabinet particular?Nup.Din contra se intreaba ca sa stim ce si cum.Dar aici la subiect se face.Oho! Si culmea ca tocmai la dansul nu se merge cu plicul.Deci daca tu spui ca i-ai dat plic...Donatii?Eu nu am facut si ma simt ca un kkat pentru asta.Pentru ca si daca nu am beneficiat de histeroscopul minune, pentru ca nu m-am dus pt asta la dansul,au beneficiat si beneficiaza altele ca noi. Din ce bani s-a luat acel histeroscop? Hai ca e penibil...
La fel de penibil cum e sa-i judec cunostintele unui om care da totul,atat cat poate el ca om pentru meseria asta si nu o face pentru a-si hrani orgoliul si setea de cunoastere,e rusinos cand s-a afirmat asa ceva candva...cand ne primeste pe toate indiferent daca suntem ale lui sau nu.E rusinos sa ma intereseze daca e divortat au ba,daca bea si cum arata cand o face, sa-i inteleg eu problemele personale si sa-mi permit sa le discut: oboseala,nevoia de psiholog...Pe care subiect ati mai auziit asemena glume?
Imi pare bine ca am ales cum am ales fara sa fi citit ceva aici.
Imi pare bine ca am facut ce am stiut mai bine...si am impartasit cu fetele de la endo tot ce stiam. Dorm linistita si ma retrag linistita.
Am spus, se pare ca nu se citeste tot:hotaram singure si e bine ca putem alege, nu stam intr-un singur medic,nup? Neplacut pentru jena fiecareia de a se descoperi, dar mai bine decat sa atarn de cineva care nu imi place,nu imi face bine,etc etc... Dar in rest vorba voastra:impresii,marmote...discutii care nu stiu cat de constructive sunt pentru fiecare avem alta hiba si ce e bun la mine nu e nevoie la tine. Discutii intinse de parca am vorbi despre credinta,politica,fotbal...Daca cred si mi-e bine cred,daca nu- nu.Nu incerc sa lamuresc pe altii ca argumentele mele stau in picioare si restul sunt fraieri.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
lucicusdesi nu vreau ... mi-am promis ca nu voi mai intra in polemici pe acest subiect (am zis ca sunt prea analitica si strica la moralul fetelor) ... am zis ca e fair sa fie totusi dialog, nu pt ca parerea mea e mai tare ca a ta .. am zis-o si o mai zic .. marmote .. impresii .. pareri .. fiecare cum crede de cuviinta ..de-aia nici nu mi-am mai dat cu parerea pe subiectul asta ...
insa,mici completari pe ici colo trebuie sa apara,chiar daca nu-mi place ca dam senzatia ca ne tragem de codite ,desi am trecut de varsta asta
1.s-a tot vehiculat .. nu se da plic .. incorect .. trebuie spus adevarul .. nimeni nu se supara sa vorbim de cui si cat dam , dar sa nu citesc ca nu se da , si de fapt sa da , ca atunci cineva devine de-adevaratelea penibil ..
2.eu am stat exclusiv la usa lui ..conteaza la cate usi am stat ?..clar nu .. facem statistici .. sigur nu .. insa iar , sa se spuna dom'ne ..se sta 4 ore , si apoi nimeni nu mai are surprize de genul , imi iau sotul cu mine si ala ia forma de feng shui pe acolo , ca io nu-i zic ca stam juma' de zi (caci nici io nu stiu)
3.eu una nu i-am comentat niciodata profesionalismul ...departe de mine .. nu ma pricep nu comentez ... am vorbit de alte alea , dar nu profesional .. si culmea , cred ca tocami acea organizare pe care ei i-o urez mereu i-ar aduce mai multe reusite ...
4.iti spun cinstit ca eu nu fac comentarii citind pe alte topicuri ..de fapt nu prea citesc alte topicuri ..sau daca citesc , se vad postarile ..
eu , cred ca , in esenta , critica e constructiva, mai ales daca nu vrem sa daramam un mit , ci sa-l contruim (eu m-am oferit voluntara sa-l ajut cu anumite chestii organizatorice-ii creez o baza de date cu toate pacientele)
eu doresc numai bine tuturor , indiferent de optiune , sa vina bb ..asta e important .. si voi ajuta pe oricine imi cere atat cat poci , mai mult chiar decat o majoreta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rala spune:
Am intrat special sa sustin spusele lui Lucialu. Nu comentez mai mult si nici nu vreau sa para atac la persoana. Asa cum spune titlul noi toate suntem pacientele lui T. Prin libera alegere. Nu zic ca trebuie sa ne transformam intr-o secta, dar cred ca este cel putin deplasat sa ne intereseze pe noi daca doctorul este sau nu stresat, daca doarme sau nu doarme, de ce face ce face samd... Au existat femei care au decis la un moment dat ca nu este dr potrivit pentru ele, au intrat pe forum/ sau nu si au anuntat in 2 vorbe lucrul asta, unele l-au si motivat si au mers mai departe, si-au cautat alt medic. Au existat si femei care l-au ridicat in slavi dupa obtinerea sarcinii si la prima eco au dat fuga sa fie urmarite de alti medici, fara sa-l mai anunte pe T sau altcineva. Exista si femei care "dau cu rosii" de cate ori se simt mai triste si eventual chiar in aceeasi zi se aseaza la coada la cabinet pentru o portie de 3 minute pretioase. De ce toate astea? Eu cred ca mai bine ne-am concentra la problemele noastre (care nu sunt reprezentate de statutul civil al dr) si la modul in care putem gasi si oferi suport aici celor ca noi.
Good things happen to good people!
felix76 spune:
Ceea ce nu pricep si nu vreau sa pricep nici in ruptu capului este de ce trebuie sa facem statui???? Io nu fac, ba chiar spun ce ma doare, asa mi se pare cinstit fata de fetele cele noi care vor sa vina la el. Trebuie sa stie si bune si rele. Da, Tutunaru o fi bun, or mai fi si altii dar este si multa bataie de joc pe sanatatea, banii, nervii si timpul nostru. Poate le intrebam pe fetele de la FIV ce inseamna comparativ o procedura facuta la Viena sau Szeged si una facuta aci. Pe alea care au fugit mancand pamantul de Romania...
Poate ne spun si noua cum este sa platesti aceiasi bani pe tratamente si proceduri si sa simti ca esti om... Poate ca sunt si acolo nereguli dar sunt oricum mult mai putine ca la noi. Iar reusitele... De asta nu mai vb ca n-are rost.
Imi pare bine ca n-ai astepta pe la usi, eu am asteptat foarte mult, odata chiar a uitat ca m-a chemat si am stat ca floricica pe holurile spitalului cu sotu nervos dupa mine, plecati de la 4 dimineata de acasa ca sa ajungem la ora programata... Sa nu mai spun ca m-a bagat in sema abia la ora 11... Aia e, eu l-am ales si cred ca este momentul sa trec la alt nivel.
Profesionalismul consta si in parolism, programari, ordine... De fapt asa cred ca se face treaba adevarata si nu talmes-balmesul arhicunoscut...
Eu nu pot face tocanita, manicura, poezii si critica literara in acelas timp ci pe rand. Si nu stiu daca le fac bine ca-s prea multe pentru o singura zi...Or fi altii supermeni si pot.
Eu inclin sa cred ca n-ai prins nebunia de acum ci perioada aceea de inceput cand statea de vorba cu tine si te lamurea. Io m-am lamurit pe net, din pacate...
Hai ca am intrat in polemici si chiar n-are rost. Pana la urma fiecare ne facem parerea in functie de experienta personala...
Felix
lucialu spune:
Si eu cam ce crezi ca doresc? Nici nu trebuia sa scriu aici. Absentii actuali sunt de vina(Zenobia stie ).Pentru ca nu sunt permanent pacienta dansului.Nu sunt pacienta nimanui.Dar am fost si pacienta dansului si am fost colega de forum cu multe dintre fetele care au scris ori scriu.Si asa, din una-alta m-am atasat.O fi bine?O fi rau?Imi da dreptul toate astea sa postez aici sau la...?
Mie nu mi-a cerut bani si ne-am vazut in doua randuri/laparoscopii.Pe sotul meu era sa-l ia la tranta ca a facut ca Yeti cand a vazut plicul.Nu l-a luat.Sa-l cred pe sot? Sa spun ca e cazut sosul in penibil?
Nu judec decat din ce cunosc. Iar ce cunosc contrazice ce se spune...
Anyway...O ultima umila parere: nu mai comparati ce e la una cu ce e la alta...vrem sa fim tratate diferit(dupa cum suferim)dar ne punem intrebari imediat ce vedem ca tratamentul difera de al colegei de langa...sau stie mai bine x de pe forum ce e in burta mea,decat dr care m-a vazut.
Si eu una nu am nevoie de a auzi parerea lui X sau Y despre dr Z. sau dr W. Pentru ca trebuie sa vaz eu ce face Z sau W pentru mine,in cazul meu in mod particular. De-asta m-am lepadat de a mai da numele celor care erau mai de la sat si nu mi-au convenit la intestin,ca poate coleguta de langa a fost multumita in problema ei.Si o fi fost bun omul la ea.
Si nu am nevoie de confirmari:cate reusite are? AAa daca nu scrie la condica de pe prima pagina n fivuri,IA,monito reusite clar e kk, nu bun.Pentru ca din nou poate cand merg eu sa fac FIV DD e pe aceeasi lungime de unda si zice tine BB mai Lucico. Sau poate 100 reusite nu pusca la costum cu incercarea mea si se produce nimic.Si zice DD tu mai stai o tura.Si atunci cu ce ma ajuta? Trebuie sa ma lamuresc eu cat se poate si ce tine de cele lumesti, daca merg pe mana lui X sau Y.Si asta numai prin contact direct.Ca in final asta ramane decizia finala e tot la mine in teren si cum o fi sa fie in cazul meu.Restul e asa, mai de cunostinte generale,bun la psihic dar nu revelator.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
aris26 spune:
mi-am gasit o zi tare proasta sa fiu activa la subiectul asta. am ramas cu un gust amar.
ma intreb cu ce tupeu mai poti sa intri pe usa cabinetului si sa speri sa faca o minune dupa ce il umpli de noroi pe un forum public??!!
solutia este simpla: schimbati-va medicul!
daca "criticile" de genul e dezorganizat, are probleme psihice, e egocentrist si nu stie sa accepte ajutorul celor din jur, ba chiar ca ar fi un shpagar...si alte cuvinte grele pe care le-am citit sunt COSTRUCTIVE....no comment
vreti sa stiti care este de fapt explicatia pentru care se ashteapta atat de mult la usha? ei bine este nesimtirea pacientelor! una nu isi face programare! toate "erau in zona" si au trecut si pe la cabinet si singura vina a lui dr. t in toata povestea asta e ca are prea mult bun simtz sa le spuna sa iasa afara celor care nu au catadicsit sa dea un nenorocit de telefon la nr. de programari, sau iti spun:"pai pe mine ma chemat dnul doctor" pai da frate, si pe mine ca doar nu am venit io asa de capul meu, dar el iti zice:"ne vedem peste 3 saptamani" iar tu ai obligatia sa suni si sa te programezi in astea 3 saptamani.
ei gata ca oricum e inutil cine e multumit este cine nu, nu si normal ar fi sa caute un alt medic nu sa faca "critici constructive"
eram un grup de suport, ne ajutam, ne intelegeam....
24+
Poze
simona2 spune:
Lucialu si Rala, nu mai exagerati, va rog...ca treceti la jigniri si nu e frumos... Sunt aspecte bune si aspecte mai putin bune in ceea ce-l priveste pe dr. asta. Vorbim si de unele si de altele...unde daca nu pe forum? Care-i faza cu cenzura asta pe care incercati sa o impuneti? Sau care-i faza de invitati afara de la T pe cele care isi spun oful pe-aici?
Eu continui sa cred ca am facut un lucru bun alegandu-l pe T...asta pt ca stiu cateva persoane care au mers pe mana lui si au facut bine...dar este inacceptabil sa ne spuna cineva ce sa credem si ce sa nu credem despre experientele noastre cu dr...
Ca si cum nu trecem toate prin destule momente nasoale, aruncati si voi cu ce prindeti.
kindly spune:
fetelor ma speriati.
lucialu,rala nu intelegeti gresit.nimeni dintre noi nu a contestat profesionalismul dr-lui.dar daca fata de voi nu a gresit,sunt persoane care au ceva de spus in sensul asta.e firesc ca fiecare sa-si spuna pasul fara sa sariti la gatul lor.si fata de mine a gresit si l-am inteles.dar vorba lui felix orice greseala,omisiune ne costa pe noi.
FELIX76ascunde jordeaua ca ies scantei.
v-ati linistit?
fetele sincere care spun ce au pe suflet.
si inca unul pentru cele care il apara pe dr T.