noi,sagetatoarele(capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 8
Dragaica spune:
Anca La multi ani!!! nu mai pun muzicanti in schimb pun majoreta
La noi e dezastru prin magazine, sotul meu nu mai rezista ....detesta aglomeratia, am zis ca daca ajunge la 10 in Mall o sa fie mai calm da de unde, ne-am invartit un sfert de ora dupa loc de parcare.
Astazi am fost la cumparaturi toata ziua, am luat cadouri pentru prieteni, mi-am depasit bugetul alocat eram sigura ca asa o sa se intample....asta e ....
Bradul meu a baut azi o sticla de Sprite si i-au dat mugurii....ii prieste aspartanul....
Am stat o ora sa impachetez cadourile iar sotu le-a facut funditele ce nu facem pentru prieteni.
Nemhi sa ne spui si noua meniul .....eu m-am cam blocat la sarmale si ciorba radauteana....nu stiu ce sa mai fac..
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
elvie spune:
Cu intarziere ( scuze nu am fost pe faza) La Multi Ani Anca !
Multa fericire si sanatate alaturi de familie si tot ce-ti doresti.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
anca_27 spune:
Mersi, mersi!
Ce-mi place semnatura ta, Elvie!
Gata cu zodia noastra, de maine incep capricornii.
Ca sa incheiem tot cu nota sarbatoreasca, tocmai am ciocnit cu my special one o cupa de sampanie... de bebei. E 21 , avem 2 ani de casnicie azi.
Pusici!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alison spune:
[b]la cit mai multi ,anca!/b]
eu va invit la cafea,ma grabesc,sunt de slujba!o zi buna!
alison,mami de simon
poze
Nemhi spune:
Anca, La multi ani! si ptr. cei 2 de casnicie si multi ani fericiti si de acum inainte. bebelina mica si dragalasa.
Cu meniul de Craciun m-am hotarat partial.
Deci, in afara de toba, caltabos, branzeturi etc. la aperitiv o sa mai fac salata beauf, o rulada cu cascaval (la cererea sotului) si oua umplute (fiica-mea). Tot aici face mami piftii (cu toate ca astea se mananca de revelion, ne plac mult asa ca o sa fie si ptr. Craciun). Cate putin din fiecare, nu catitati monstruoase.
Apoi, sarmale bineinteles (numai vrea 20), carnaciori proaspeti si o rulada din carne de porc (in loc de friptura).
Prajiturici... La capitolul asta face mama cozonaci iar eu fac Regina Maria (am facut deja pandispanul si foaia cu nuca iar maine seara urmeaza crema si definitivarea) si inca o prajitura fara nume, de la mai multe adunate, un fel de pandispan cu cacao si nuci si crema cu ness, unt si crema de oua si ornarea cu frisca (o sa vad atunci in functie de inspiratie). Si mai am si cateva fursecuri.
Cam atat. O sa vina sorela impreuna cu sotul si nepotelul la noi in ziua de Craciun si vreau sa fac si meniuri si sa le pun frumusel pe masa.
Mai spuneti si voi ce ganduri aveti... Stiu ca sunt pe forum subiecte despre mancaruri, insa parca-i mai bine aici la noi, in familie
Nemhi spune:
Aseara am reusit sa mergem prin centru si sa facem poze
http://community.webshots.com/user/Cami67
(albumul: Craiova 21 decembrie 2008)
nma spune:
Anca la multi ani fericiti!
Eu nu am mai apucat sa intru pe forum. Azi plecam la socrii si cred ca de revelion ajungem in jud Bistrita. Deci mai vorbim la anu'.
DRAGI SAGETI VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SARBATORI FARICITE, PLINE DE CALDURA SUFLETEASCA, UN AN NOU ASA CAM VA DORITI SI MULTA SANATATE!
Nico, mami de Andra si Alex
poze
anca_27 spune:
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
_
anca_27 spune:
Sarbatori frumoase si linistite, dragele mele sagetutze!
_