noi,sagetatoarele(capitolul 8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Ce imi plac povestile despre bebelusi. Mie chiar imi e dor de perioada aceea. Alex a avut colici pana la 6 luni (sunt cazuri mai rare, dar sunt). De multe ori dormeam cu el pe mine. La Andra a fost mult mai usor. Imi e dor de mirosul de bb, de cum stau ei lipiti de tine, cu sug, zgomotul pe care il fac cand mananca, dar ... nu ma mai bag la inca un bb. Si am uita sa spun ce bine era cand ne bucuram ca a reusit bb sa scoata aerul sau sa dea un part.

Anca legat de job mi-am amintit ca la primul meu job serios (la o firma mare din Cluj) am ajuns printr-o firma de recrutare. A trebuit sa dau mai multe teste si sa completez multe formulare. La rubrica salariul minim pt care ai lucra mi-a fost greu sa ma decid dar pana la urma am trecut 100 dolari (in 2001). Pt mine era mult prea mult ca nu stiam sa fac nimic. Cand mi-a negociat salariu seful mi-a spus ca imi da 100 dolari ca doar atat am cerut. Eu eram foate multumita, dar la o saptamana mi-a spus ca puteam sa cer mult mai mult ca ma angaja. Nu am regretat nici o secunda ca nu am cerut mai mult. Cunosc si eu persoane care prefera sa traiasca din banii parintilor ca nu se umilesc ei sa muinceasca pe salariu minim.

Am mai pu pozici cu Andra in ploaie.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

si mie mi-e dor...dar si la noi a fost tare greu, sper la al 2-lea sa ne fie mai usor...

tare dulcica papusica...si ce pelerina vesela are ea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Daca tot vorbiti de colici ca sa fiu in ton cu discutia am sa vb de enterocolita...........nu mai stiu ce sa fac....daca mananc fruste e rau......daca beau lapte e rau, cafeauaa la fel, rosii, cstraveti nici nu mai vorbesc.
Am inceput de ieri cu ceaiuri, probiotice, nu am mai baut cafea, dar la masa tot nu m-am putut abtine si am mancat o muraturaNu mai stiu ce sa fac cu stomacul si matele mele....
Pupici la copii frumosi de sagetele...

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sampanie pt bebei la toata lumeeeeeea!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ANCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI ALATURI DE GONGUTZA SI SOTIORUL TAU! SA VA DEA DOMNUL TOT CE VA DORITI!!!!!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

anca,uite ca side ciuda ca nu am mai intrat pe aici,am ratat ziua ta!
la multi ani,sanatate,fericire!si tot ce-i mai bun in lume pt. voi trei!

nico,grozava piscotica ta!dar nici cei de sex masc. din your family nu-s mai prejos!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

_

Mergi la inceput

inca o data,mii de scuze pt. intirziere!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Stai linistita Alison, si tata a uitat, m-a sunat sa vada ce mai fac mai `nainte, l-am intrebat daca n-a uitat nimic , Iustin si-a dat si el seama mai tarziu, nasii tot in seara asta m-au sunat, e prinsa lumea cu altele, nebunia sarbatorilor, pt bebelina tot felicitari si cadouri, de-acum, oi fi eu o importanta, dar mai importanta e bebelina.
Azi am avut iar musafiri, niste prieteni buni, el preot, mi-a facut molidva (molifta?), m-am muls, am lasat bebelina cu preoteasa si-am plecat de-am luat brad, globuri, beteala, l-am si impodobit, a fost asa de bine sa ies un pic la aer, mai greu cu condusul pana mi-am gasit pozitia pe scaun, am savurat si orasul impodobit...deci merge faza cu mulsul, maine fac iar o iesire. Ce nebunie e in supermarket-uri
Pusici!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

La multi ani Anca! Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de printzesica.

Nico, scumpica tare prichindica ta. Are niste ochi si niste gene, mama mama. Cat de atenta era ea la serbare...

Alison, voi ce-ati facut la serbare? Nu spui nimic?

Si la noi a inceput sa se simta spiritul sarbatorilor, chiar daca ploua in nestire. Noi aseara am avut cheful de la servici ptr sfarsit de an si-am am ajuns acasa dupa 2, am dormit pana la 10 si apoi am smotruit pana spre seara, dar am terminat. Tot ieri, pana sa plec la distractie, am facut doua portii de fursecuri sa mergem si sa dam pungute la copiii care vand ziare in strada. Pe alta parte, Roxana mea merge cu fostii colegi de liceu la un leagan de copii unde se tot duc de cativa ani. Bradul l-am fixat, i-a pus sotul instalatia insa nu l-am impodobit. In schimb am terminat de pus beculetele pe-afara. De gatit, nu m-am hotarat inca ce pregatesc ptr masa de Craciun. Poate am maine inspiratie si fac meniul.

Pupici pentru toate si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

avem ceva poze de la serbare si de la petrecerea anuala organizata de la job-ul meu,inclusiv filmulete.paaa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput