noi,sagetatoarele(capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 5
alison spune:
buna,sagetute,o saptamina minunata va urez!celor mici -mici(vezi sara de anca) le urez mai putine colici si crestere in greutate!eu imi urez inversul!
sper ca sunteti ok toate si ca spiritul craciunului deja bintuie in sufletele si inimile voastre!
,pa!
alison,mami de simon
poze
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Tot eu. Ce-am trimis in sms cu datele ei mi le spusese femeia de serviciu, imediat dupa nastere cand ma odihneam, in poza se vad mai bine `masurile`. pozici _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
ce frumos doarme ea...ce ingeras mic.. seamana tare bine cu Eric al meu cand era de varsta ei...
cred ca sunteti topiti, si o sa fiti tot mai topiti si mai fascinati de ea pe masura ce creste...
sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in lume!!!!!!!
iar voua putere si rabdare multa, ca o sa aveti nevoie...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
multumesc mult fetelor de urarile voastre... va pup pe toate si va imbratisez cu drag...
am avut o saptamana plina, un weekend plin de petreceri... ca dovada avem poze in albumul: 'Eric la 1 anisor'...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_27 spune:
Mi-am facut putin timp sa ma uit la poze, ce dulce e Eric, un montaj reusit, si Dragaica, wow, ce brad, ca-n povesti!
Monique...ce frumos, 23 de saptamani....memories...sarcina usoara in continuare!
Mersic fetelor pt urari, va pupacesc pe rand pe toatele.
Cineva zugravea, de una singura, a terminat? Elvie parca.
Pusici!
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Dragaica spune:
Fetelor ce faceti? acum va bag niste muzicanti ca sa lungesc pagina.....mai avem putin si ajungem pe pagina 3.
Eu am terminat cu examenele pe semestrul asta, mi-am gatit bradutul acum il astept pe Mos. I-am cumparat sotului un costum de Mos Craciun ca sa imparta cadouri la copii prietenilor nostri si prin vecini.
Ne pregatim de masa de Craciun....de sarbatori in general...ieri mi-am dat demisia.......sunt liberaaaa.......pana pe 4 ianuarie ...apoi iarasi o iau de la capt la noul job.
Gata pe ziua de azi o sterg la munca
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
nma spune:
Buna dimineata!
Eu nu am mai intrat ca sunt franta de oboseala. Andra a hotarat ca nu ma vrea sa adoarma decat daca sta lipita de mine ca un pui de maimuta. Exact ca atunci cand avea colici. Si s-a tot trezit de n ori noaptea. Pe deasupra am si racit tare. Aseara nu am ami putul si de la 18.30 la 20 am incercat sa dorm iar sotul s-a descurcat cum a putut.
Ieri a avut si Alex serbare si greu am rezistat pana la final. Si tot ieri desi nu aveam un echilibru prea bun a trebuit sa merg si la
rteceptia unei lucrari. Pana la urma doar am semnat ca totul e ok.
Am admirat pozici cu bb mic si ma apucat un dor de primele zile cand erau ai mei mititeti ... Aseara m-am uitat prin albume cu copiii.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
alison spune:
salutare,salutare,de la sageti mici-la mare(i)...ma rog,cam agramat dar a iesit rima.
va urez o zi buna ,spor la pregatiri,odihna celor ce au nevoie;noi ne pregatim de serbare,este azi la 16.tineti-ne pumnii!
,pa!
alison,mami de simon
poze
anca_27 spune:
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Dragaica spune:
Neata fetelor..........la noi ninge ca-n povesti....si mie care-mi era teama ca o sa avem un Craciun fara zapada....iaca acum sa ma satur.....imi fac lista pentru masa de Craciun.....voi ce gatiti de Craciun?
Avem musafiri ....asa ca...trebuie sa-mi dau silinta.....am zis ca am sa fac ciorba radauteana(asta ca sa inlocuiasac ciorba de burta care nu se mananca la noi in casa) sarmalute in foi de varza, friptura la cuptor in vin rosu.....aa...am uitat... am sa pun si ceva aperitiv....alaturi de niste salate de fasole...morcov..sin astea lejere.
Prietena mea e din Chisinau....deci e ...jumatate romanca(dupa tata) jumatate ucrainianca(dupa mama) sotul e din parinti romani.....in sfarsit...long story short....face niste salate dupa rete ucrainieni, rusesti, moldovenesti, kazace......bucataria ei multiinternationala.......mi-a dat niste retete de salata simple si gustoase.....tartine cu sprot afumat si maioneza....dementiale
Gata ca salivez si nici macar cafeau nu mi-am bauto.
Va pup pe toate
Alison bafta la serbare
Astept retete pentru masa de Craciun .....vreau sa vada sotu ce gospodina sunt
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica .....mi-a dat niste retete de salata simple si gustoase.....tartine cu sprot afumat si maioneza....dementiale Gata ca salivez si nici macar cafeau nu mi-am bauto. |
Cred ca mai bine ne dai tu retetele.
Eu de revelion voi merge undeva (inca nu stiu dar sper sa ajungem la Colibita, daca nu la un local) asa ca voi fi sevita.
In cazul in care totusi ramanem acasa fac o friptura de miel, peste la cuptor, piftie, si ca aperitiv cava salate. Inca nu stiu dar astept si eu ideei. la desert o am un tort cumparat si o crema de zahar ars (ii place mult sotului)
Alison asteptam poze de la serbare.
Nico, mami de Andra si Alex
poze