noi,sagetatoarele(capitolul 8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Eladea2005 ,toate dorintele sa ti se implineasca.

Bine ai venit pe lume Sara de Anca ,sa fi sanatoasa si sa aduci parintilor tai o multime de bucurii.Refacere rapida Anca si acum ca ai comoara mica ,bun venit in postura de mama

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

hi!dau si eu o ca apoi ma steapta o zi de treburi casnice...+cumparaturi in oras.nico,alex e ok?ati depasit febra?
o zi buna la toate,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Alex parca nu a avut nimic. E plin de energie si eu regret ca m-am grabit cu antibioticul. Il doare gatul dar poate sa manance.
Si eu azi am zi de curatenie, plus de terminat un dosar apoi cumparaturi.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna fetelor!
Multumesc din suflet pentru urari, va simt asa de aproape. Poate sunt si hormonii si...faptul ca sunt MAMICA. O Doamne, nimic nu se compara cu asta, nu conteaza nici ca stau cu o perna mare sub fund sa va scriu, nici ca-n 5 zile am dormit 15 ore.
Suntem bine, ieri am venit acasa, e asa de bine, daca trebuia sa stau pana luni intram in depresie cred , dar alta data detalii.
Sara e o scumpa, face ce stie ea mai bine, mananca, doarme si umple pampersii. Ce mai, viata de BB. Si noi pe langa ea, extaziati pana si la un partz.
Am tras o sperietura ca s-a umplut in spital de bubite, insa e un fel de eritem al nou nascutului la laptele de mama, sau poate fi de la orice. Acum ii dau inca de doua ori pe zi calciu gluconic dar s-au tras mult, incerc s-o spal doar cu apa fiarta, ulei de la bain-marie, ma gandeam sa nu fie vreo infectie la mine care-a luat-o ea pe drum, insa nu e. A, da si azi i-a cazut buricul ce eveniment! Insa cele mai asteptate clipe sunt cele in care o tin sus sa dea aerul afara. Pai cand reuseste parc-am luat licenta cel putin stiind ca o sa doarma linistita fara vomitat. Laptic am exact cat ii trebuie, insa imi tot verific sanii sa nu se intareasca prea tare fara sa-mi dau seama.
Ce sa va mai spun - nu stiu cand mai intru, vin ai mei azi - nasterea a fost...o experienta care mi-a demonstrat ca pot mult mai mult decat credeam. Cu multa autosugestie si respiratii in abdomen pana pe la dilatatie 8, inspiram `ma dilat, ma dilat, ma dilat`, expiram `vine sara, vine sara, vine sara` cand inca mai puteam gandi. Mi-au pus si o perfuzie cu oxitocina cred ca, ultimele contractii au venit rapid si crunt, le-am spus moaselor sa-mi aminteasca sa respir. La o ora dupa nastere nu mai vroiam copii never ever, acum...ma mai gandesc.

LA MULTI ANI si de la mine sarbatoritelor, si TOT ce vreti al vostru sa fie!

Am pus poze la pozici...

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Tot eu. Ce-am trimis in sms cu datele ei mi le spusese femeia de serviciu, imediat dupa nastere cand ma odihneam, in poza se vad mai bine `masurile`.

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

La multi ani !!!!! tuturor sarbatoritelor sa va de-a D-zeu ,multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi.

Bine ai venit pe lume SARA ! D-zeu sa-ti dea sanatate tie si parintilor tai sa cresti mare si frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am vazut pozele e o scumpica, ma bucur ca avem o sagetuta in plus, sa va dea DD putere si sanatate sa aveti grija de ea si sa va bucurati de ea.
Cat despre facut un alt bebe.....eu vreau 3 bebei......cred ca e bine sa aiba un fratior sau o surioara...e rau sa sii singura.
Eu fara fratemiu cred ca as inebuni.
Va pup, ma duc la nani ....abia am ajuns de la examen si ma simt obosita....maine il am pe ultimu si gata ma pregatesc de Craciun.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

anca,bine ai revenit!stim ca ai sa intri mai rar la noi,ai scuze serioase!numai poze sa ne mai pui from time to time...ca tare e draguta sara,adica superba ce mai!m-a emotionat poza lui tati cu sara pe burta,ce legatura va fi intre ei,mama-mama,de invidiat!
atelocin,!
dragaica,succes!
toate sagetile,numai bine!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nma se pare ca bb2 va fi fetita, desi eu tot presimt ca e baiat.

lui andrei ii tot spun ca va avea o surioara, ca mami are bb in burtica, el inca nu constientizeaza. el e inca in faza lucrurilor concrete. cand ii vede pe bebelusi in carucior stie ca sunt bebelusi, dar in burta e prea mult pt. el.

23+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Anca felicitari! Minunatia ta arata extraordinar, are si falcute si perisor si pernute la manute... In toate pozele e asa de scumpica. Sa va aduca numai bucurii!
Pupici

Mergi la inceput