Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 da ramona s-o fi incalzind la microunde dar al nostru e inca in cutie, casa asta e micutza nu mai avem loc de pus mai nimic chiar asa am uitat sa va spun aici se opreste apa calda si caldura de 3 ori pe saptamana ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
si eu am o problema maaare cu spatiul in bucatarie. Pana mesterim un raft pentru cuptor saracul sta langa frigider, pe coltar (citeste si: pana ne punem de cord). Frigiderul e prea inalt sa mai pun ceva pe el. Si pe cuptor sta filtrul de cafea
. Asa ca te inteleg mai mult decat crezi
.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza Clau ma bag sa iti raspund si eu. In functie de cat de mare este fontanela se dau mai multe sau mai putine picaturi. David spre exemplu o are acum de 3/3 cm. LA nastere era de 4/4. Noi luam cate 3 pic zilnic pana se mai micsoreaza apoi vom lua cate 2 picaturi. Irina ce program misto ati avut azi !!! Si super faza cu zilele impare si cu ceasul Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Ok, acum am inteles, inseamna ca la ea este destul de mare si ca nu s-a micsorat de la nastere de mi-a zis sa-i dau mai mult. Sper sa o ajute de acum inainte. Multumesc mult.

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui 300 Clau_geo, insanatosire grabnica . Te ajuta cineva cu fetita?CD, ma tot tin sa-ti spun, duminica a cumparat soatza mea un reductor de umiditate; e un mecanism foarte simplu, din plastic, cu o caseta cu un material sus, care absoarbe apa, si jos cu un vas in care se scurge apa. Daca este tinut in baie, e recomandat sa il scoti cand te speli. L-a cumparat din Domo, dar l-a vazut si in Hornbach si e posibil sa se gaseasca si prin alte parti. Pretul aproximativ este 40 RON. Cartusul care se schimba costa aprox. 30 RON (e inclus). De cand il am in camera vad ca nu mai am zidul ud. Eu ii fac baie fetei in camera. Tot voiam sa va arat cum isi rade fi-mea de mine. Poza e facuta sambata dimineata :) de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Multumesc frumos

Nu am pe nimeni sa ma ajute cu fetita decat in caz de forta majora cum a fost internarea mea in spital. Dar sper din tot sufletul sa ma fac bine si sa am eu grija de ea daca alta varinata nu exista.

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
_giulianna_ spune:
Hello
si de la noi cucuvelele :)
Fetelor am si eu o rugaminte.
Ma poate ajuta cineva cu o comanda pe bimbomarket?
Vreau sa iau scaunul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=307#" target="_blank">asta dar din pacate n-am card in euro.
Plssssss 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
300 spune:
Giulianna nu ai nevoie de card in euro ci de un card compatibil cu platile internationale. Majoritatea merg. La momentul platii banca iti converteste suma in euro. Unele carduri maestro stiu ca mergeau doar pt plati interne, dar daca ai visa electron sau mastercard va merge sigur. Daca ai totusi dubii, intreaba si banca. Pupici
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
nikolici spune:
Dar parca nu mai puteai comanda pe bimbomarket international sau ma insel eu???
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
maimutzica Craciunitza
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui 300 Giulianna nu ai nevoie de card in euro ci de un card compatibil cu platile internationale. Majoritatea merg. La momentul platii banca iti converteste suma in euro. Unele carduri maestro stiu ca mergeau doar pt plati interne, dar daca ai visa electron sau mastercard va merge sigur. Daca ai totusi dubii, intreaba si banca. Pupici de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
A chiar???
hai ca incerc!Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
Joy21 spune:
Buna seara si de la noi!
Doarme printesica, asa ca am si eu putin timp de forum.
In primul rand multumesc mult pentru sustinere! Chiar m-a impresionat grija voastra! 
Codruta,
imi pare bine sa aud ca nu ti s-a oprit lactatia desi i-ai dat completare. Eu cam de 1 luna ii tot dadeam seara un bibe dar credeam ca in timpul zilei ii este suficient la tzitzi. Se pare ca nu tocmai... Dupa ce goleste sanii, la o masa, astazi a mai cerut 100 ml. Iar seara, papa 210 ml din bibe. Imi pare rau ca productia mea nu face fata dar n-am ce face. Ma bucur cand o vad satula si fericita.
Eva, felicitari pentru o asa crestere in inaltime! Sofia are doar 65 de cm si eu o credeam lungana ![]()
babytza, stiu ca dr. e pro-alaptat. Vom merge maine sau joi la Grigore Alexandrescu sa ne vada un doctor de la chirurgie, asa cum avem trimiterea. In functie de ce vede el, ne ve cere sa facem sau nu o ecografie sau o radiografie. Am citit ca la bebeii peste 3 luni se fac radiografii pentru ca ecografiile nu mai sunt concludente. Va tin la curent cu ce vom afla 
Andreea_and
, ai dreptate, luna trecuta a avut o crestere in greutate mai mare, cam 2 kg (nu mai tin minte cat a fost exact). Poate, intr-adevar, si-a mai incetitin ritmul de crestere. Tousi am incercat sa-i dau completare dupa ce goleste sanii si vad ca a baut cam 100 ml. E fomista...
Nikolici, adorabila moshulica Craciunitza ta. I-am admirat poza de dimineata cand ii dadeam tzitzi Sofiei ![]()
Simodina,
ai dreptate, Sper din inima sa nu fie diplazie,
kristin,
, chirurgul ortoped doar va decide daca trebuie sa ii facem ecografie sau radiografie nu se pune problema de operatie! Ti-am spus ca ai doi copii superbi? Felicitari, mamico.
tzitziri, chirurgul ortoped doar va diagnostica. Nu recurgem la nimic daca nu e cazul!
Anca,
multumesc mult pentru articol. M-a mai lamurit si linistit putin.
Laura, Musette, Boo ,
mamicile grijulii!
Clau_geo, bine ai revenit! Imi pare bine ca ai depasit greutatile.
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Poftiti la un capitol nou