Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
Drum bun mihisor
si spor la cumparaturi
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mihi spune:
cu asta se distreaza americanii mei:
]
nu stiu cum o sa fie la cumparaturi cu americanul...caut de inchiriat doica cu lapte-n tzatze...doar pt o zi...
danitin spune:
Salutare. Scuze de absenta dar traversez o perioada groaznica, probleme de sanatate ... Nu am putere sa povestesc. E atat de rau incat m-am infuriat si am luat hotararea sa fac tot ce-mi trece prin cap, sa fiu cat mai mult cu spiridusul, sa ofer familiei tot ce pot cat inca mai pot. Asa ca am plecat in weekend la Viena, am vazut ilminatul artistic de acolo, am fost in targul de craciun iar a doua zi am dat o fuga si pana la Bratislava. Vizitat cetatea, targul de Craciun, orasul vechi. Am ajuns acasa zombie de oboseala, ieri pe la 21.00 Azi balamuc maxim la lucru cu casa care a sarit in aer, nu am timp nici sa respir. Dorisake, e asa cum zice in promo, incerc sa aflu mai multe si sa-ti scriu aici sau pe ms. Multzam din suflet ca va ganiti la campaniile astea minunate.
Va sarut pe toate si pomeniti-ma si pe mine cand va rugati ... mi-e foarte rau.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
katik spune:
dana, multa sanatate!!!! si multa putere sa treci si peste astea, ca sunt convinsa ca o vei face cu brio! si sa-ti fie de bine excursia!!!!!
de cite ori dau drumul la tv ma gindesc la tine!
gabirus spune:
Aida, eu nu te cunosc personal, dar am tot respectul fata de tine! Ai o putere de admirat
As avea multe, multe lucruri sa iti spun, dar privit din afara mi se pare normal sa arunci cu rosii dupa toti astia de ne dam destepti fara sa umblam in papucii tai si sa simtim la os ceea ce simti tu acum. Orice as spune si oricat ar fi de adevarat, cu adevarat nu simt decat ca mi se umple ochii de lacrimi si acum si prima data cand am citit despre tine. Si nu e fair play sa plang eu cand tu incerci sa razi, pentru ca nu pot plange lacrimile tale. Asa ca iarta-ma daca tac, cand toate fetele iti vorbesc cu atata dragoste. Tac pentru ca te admir si pentru ca ma simt prea tare alaturi de tine si mi-e teama sa nu reactionez stupid si sa stric tot.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
gabirus spune:
Daca tot sunt in vecini, Dana, mai da si tu un semn de viata! Iti fac un ceai, o atentie, o maslina? Nu baga sperietura groznica in noi si fara informatii concrete, ca da stresul in noi!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Doris-Alina spune:
Dana, ma sperii...tot vechea ta problema te supara? durerile au revenit? sau e ceva mai rau?
Sa stii ca mi-a trecut prin cap ca e ceva cu tine, de nu te-am gasit nicium...
Hai, capul sus, ca va trece si asta...
Cand poti suna-ma pe mobil...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Ma-ntreb si io...asa ca prostu... ce mai urmeaza pana la sfarsitul anului? ca asa un an, aici, la noi, rar mi-a fost dat sa vad...
Prea multe boli, prea multa suferinta, decese, necazuri la job, operatii, ghinioane...
Imi vine sa strig de pe turla catedralei: ajungeeeee
Sper intr-un 2009 altfel, am o presimtire ca nici el nu va fi ok, dar macar putin mai bun decat 2008...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doris-Alina Ma-ntreb si io...asa ca prostu... ce mai urmeaza pana la sfarsitul anului? ca asa un an, aici, la noi, rar mi-a fost dat sa vad... Prea multe boli, prea multa suferinta, decese, necazuri la job, operatii, ghinioane... Imi vine sa strig de pe turla catedralei: ajungeeeee Sper intr-un 2009 altfel, am o presimtire ca nici el nu va fi ok, dar macar putin mai bun decat 2008... BLOG DC-Impreuna Timisoara Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories |
are ea o presimtire....
simti tu? pe bune? duuu-te ma mai bea o cafea. sa fie tare.
si dupaia, vino si desarta ceva mai optimist.
danitin mama, care-i problemu? te putem ajuta cu ceva?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
ia sa mai schimbam placa...
feteleee, io vreu o reteta de tort cum nu s-a mai vazut/mincat/pomenit....ceva...asa ca-n poze. aveti fo idee?
Am gasit asta:
50g ciocolata amaruie, 4oua, 150g zahar, 1pachet zahar vanilat, 100g faina, 1 lingurita rasa praf de copt, 150g nuca macinata, 1 pachet gelatina, 4 linguri apa rece, 200ml Baileys, 600ml frisca, 20g zahar, pachet zahar vanilat, 50ml Baileys, 50g nuca taiata bucatele si putin prajita.
Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate: redusa)
Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma de oua apo cu nuca si cu ciocolata. Se pune intr-o forma si se da l copt. cand e gata se lasa la racit. Blatul se taie de doua ori. Gelatina se prepara dupa instructiuni apoi se incalzeste la foc mic dupa care se amesteca cu liqorul Baileys. Frisca cu zahar si cu zahar vanilat se bate bine apoi se amesteca cu gelatina. Crema se imparte in trei , blaturile se insiropaza cu cei 50 ml liqor apoi se pune crema peste primul blat, apoi blat, crema, blat si crema. se orneaza cu bucatele de nuca dupa preferinte
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara