Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 7
Mihi spune:
Netza si...il rog pe D-zeu sa binecuvanteze apele din noi...sa fie limpezi si linistite...pline de energie...
Va pup pe toate...in special pe puternica noastra Aida....
Clau...saracutza de tine...datorita tzie a iesit pretzioasa Anda...din barlog
Deya...ne gandim azi la tine...sa fie totul ok...
Gabi...americanul e mihai taurasul din 13 mai...mersi si tzie pt "apa buna "ce ne-i trimis-o...pe mine m-a ajutat si mai mult sa cred in D-zeu...
Ana...o sa reusesti...potzi fi sigura de asta...
Dorisake...sanatate Inesucai...zici ca a facut cunostintza cu mosu
Danitin...sanatyate si tzie scumpo...
Mira...ma bucur ca ai scris cumatro...imi era dor de tine
Silva...Lori are 31 de kile...are popoul bombat...ca nu pot sa zic ca-i gras...lasa visele si supertitziile...io nu mai le dau importantza...chiar de-s bune chiar de-s rele...cica nu vin de la DD...
Ela... sper ca nu ne-ai abandonat...
Simonelu...vb azi maine..
Ando...asa e ...esti mai desteapta cu 5 minute...asa e si a mea jumatate...care mai pipa din cand in cand...am pretentzii de la voi...
Laurelu...mai bagatzi tzurloaiele pe acia...
Aida...suflet trist...care rade...te pup scumpo...si te strang tare tare in brate...sper ca te pot cuprinde...
Geta...abia astept sa te cunosc...
Mai suntetzi multe?...
Alexxa...mai da un semn...
fug azi pana la szeget...ce sa vaaduc?
mihi
NOI...
Omul se roaga de Dumnezeu sa-l scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de om a-si schimbe purtarile. Socotiti si voi, care de cine sa asculte întâi?Arsenie Boca
Mihi spune:
ioi te...puzi puszi...tocmai te mi-ai scapat...iar suntetzi mucosi...pup familionu mucait...
anda spune:
mihiii, te pooop fata si pe toti americanii tai
daca mergi la szeged ia da un oki si vezi cit is brazii de craciun, aia mari in ghivece . deca te impiedice de vreunu'
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Mihi, adu niste salm Pick...
deci, Mihai, 13 mai, zodia taur, e bine???
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Urgent.......
Unde gasesc in TM, adidasi cu role in talpa?
si cat costa, aveti idee???
Mihi, daca vezi prin Ungarica, zi si mie...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
la un moment dat am cautat si eu si n-am gasit niciunde. am mai intrebat prin jur si mi s-a spus ca sunt la szeged da' nu stiu unde exact
aidaciolac spune:
anda brad 10.000ft , ghiveci 1.500ft si e super frumos
doris cam 440roni , atat erau in Constanta
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mihi spune:
noi merem de fapt ca acu cateva saptamani io facut al meu revizia lui toyo a noastra...ca stia de la noi cand i-au facut-o iau luat 12 mil...si nu s-a vazut nimic...pe cand ungurii au si puricato si a iesit si mai ieftin...azi la 1 juma suntem programati ca mai tre sa puna ceva la placutele de frana..
referitor la adidasi cu role chiar aseara cand ne-am uitat la oferte la tesco sau cora nu mai stiu exact unde datzi cautrea...ereau ca ma gandeam ce-s asa scumpi si apoi am vazut ca au o rotitza-n talpa...
fug ...