Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 18
silvana75 spune:
Un cont in valuta aveti?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
anda spune:
no gagice ma gindesc ca ajunge pe ziua de azi, ma duc sa ma prabusesc undeva.
tocmai am gatat gemul de gutui ...o iesit excelent, ne-am lins pe degete :)....moriukooo, asta de la gutuile tale o plecat. pofte..ca sa fac...
somn usor timisoara
deya, tinem toti pumnii strinsi, bafta maine.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mihi spune:
Deya...ne gandim la tine...
silva,aida, anda, si care va mai scuturatzi ...avetzi grija...ca vi se tulbura apele din cap...
anda...lamai szeget....125ft...nu vazut brad...
doris...nu vazut adidasi cu motor...
noapte buna...
aidaciolac spune:
deya tinem pumnii maine, va fi bine scumpa
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Acu am citit din urma si se pare ca nu aveti un cont in valuta si nici n-am pe cine trimite la voi cu ceva banuti ... asta e ... Doris despre ce alta campanie vorbeai? poate ai scris dar eu sunt pe unde scurte nu percutez zilele astea
Deya, tin pumnii sa fie bine
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ana68 spune:
Deya,hai bafta si succes...esti tanara si in putere si iti revi repejor...Multa sanatate!
Felicitari pentru campanie...e frumos si emotionant ceea ce faceti...ma inclin!
Pupaturi la lume si sanatate maxima tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
Deya süsse sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine,sa te faci bine cat mai repede,tinemn pumnii si ne gandim la tine.
Andule io n-am putut dormi de grija turtelor,asa ca am pus deja mierea la topit (ca s-a zaharisit deja de asta vara cand am adus-o),asa ca te anuntez eu prima cum au iesit si ii trimit si cateva Mariei.
Mihi io nu pricep nimic ce scrii ,saraca de tine se vede ca esti intr-o viteza incomensurabila ,ai gasit mai pe cineva sa te ajute?
Aido vedem si noi balansoarul .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anda spune:
Clau, mi-ai facut o pohta... hai spune ce si cum au iesit. Mai, n-am gasit inca reteta magica de tort, dar sunt pe-aproape. . O sa fac o tura de "repetitie" sper in we. Sa vad ce iese.
va pupacesc.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Neatza,
Deya, ma gandesc la tine, tin pumnii sa fie totul bine...
Dus fata la gradi, tuseste inca, ba chiar mi-a vomitat cand am plecat de acasa,, colac peste pupaza, merg copii cu autocarul azi la teatrul de papusi, iar ines are rau de autocar, asa ca... is cam intoarsa azi...asa ca fug , sa nu va contaminez...va deschid capitol nou, si ne auzim pe diseara...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories