Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aveti cap nou,
aici

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Is gata turtele VIP-ul le-a vizionat deja .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI SOTZ DE ALEXA!!!!!!!

deya, tin pumnii , sigur va fi bine!!!!!!
doris, sanatate si voua!!!!lasa ca toate se rezolva!si fa bine si scoate capul, nu-l ascunde!
iara e vorba de turte aici????. ma duc sa ma ascund!

Mergi la inceput

geta, multa sanatate si voua!!!!!!pup bolnaviorul sa-i treaca cit mai repede si mai usor!
si noi ne aliniem la sirul interminabil al bolnavilor: cred ca robi are otita. azi-noapte a plins din ora in ora, n-am dormit deloc. traiasca nurofenul, s-a mai linistit dupa el.dupa masa mergem din nou la doctor, probabil din nou antibiotic. asta este, trece si asta. eu tot racita cobza, cu o falca umflata
deci, ma duc sa ma ascund!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

claudia, vizionat poze f faine!!!!!!!!(si io vreau un pik de zapada)si f faina este si casa decorata, iar cel mai faine sunt turtele!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Clau, zau ca nu vezi atatea parti bune din viata ta: ai o casa superba, ai timp liber sa gatesti, sa faci lucruri frumoase si bune in fiecare zi! Eu mi-as dori sa pot face asta si zau ca nu am timp. Sau cand am sunt sleita de puteri si nu imi mai arde de nimic

Vazut de aici, cu toate suisurile si coborasurile tale, viata ta pare una linistita. Si daca nu este, sunt sigura ca poti sa o faci sa fie exact ce ti-ai dorit.

Inca ceva: imi pari tare cunoscuta. Ai terminat cumva la Colegiul Banatean? Sigur ne stim de undeva, dar nu reusesc sa imi dau seama de unde ....

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Fetele help,votati www.scaffoldoftheyear.com/VoteNow.htm?" target="_blank">Schela anului cea cu nr 5 din imagini e montata de un fost Campion National la Escalada,nasul fratelui meu de cununie,ui dar daca il vedeti per Mariusica cum arata ,pls one vote ptr un roman la inaltime.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Clau, zau ca nu vezi atatea parti bune din viata ta: ai o casa superba, ai timp liber sa gatesti, sa faci lucruri frumoase si bune in fiecare zi! Eu mi-as dori sa pot face asta si zau ca nu am timp. Sau cand am sunt sleita de puteri si nu imi mai arde de nimic

Vazut de aici, cu toate suisurile si coborasurile tale, viata ta pare una linistita. Si daca nu este, sunt sigura ca poti sa o faci sa fie exact ce ti-ai dorit.

Inca ceva: imi pari tare cunoscuta. Ai terminat cumva la Colegiul Banatean? Sigur ne stim de undeva, dar nu reusesc sa imi dau seama de unde ....

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Gabi m-am saturat de atata liniste de 6 ani numai liniste (adica nu am deloc in casa) dar ma rog intr-adevar viata de aici e mai linistita,dar oare poti trai asa izolat de lume al nesfarsit si eu am gasit super totul la inceput,a fost un escape din viata de la Timisoara,alergatura,stresul, cresterea unui copil fara tata,ai grija de parinti,ai grija de serviciu,de bani,de casa toate singura,totusi nu mi-a lipsit nimic,nu ma plang,sau poate asa sunt educata sa ma multumesc cu putin,nu aveam nevoie de mai multe financiar,casa nu inseamna ptr mine numai bataie de cap,zilnic smotru, mai bine era apartamentul meu cu 2 camere de pe labirint,deci eu din cate am inteles mai de mult locuiesti in dacia poate ma stii cumva din vedere,eu acolo am copilarit,am terminat gen.26 (cu Laurica si Lormi junioare) liceul l-am terminat la prima sectie de arhitectura infiintat in cadrul Colegiului Tehnic Ion Mincu am fost prima generatie care a terminat arhitectura acolo si mai departe nu a fostu nimic roz in viata mea numai nasterea fetitei mele Denisa la 20 de ani,ptr ca apoi am divortat deja si am luat viata in propriile maini,aoleo nu ma mai plang ca iara primesc na,na de la VIP,m-am saturat Gabi de linistea de aici,nu avem prieteni,suntem prizonieri cumva in casa asta minunata,e prea scump pretul pe care il platesc,nu iesim niciune,suntem straini intr-o tara straina,fara rude,fara cunostinte,dar avem casa,wow cool,eu din 10 ani lucrati in birou am curatat wc si acuma spal vase in Deutschland,cool nu-i asa.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mai pun ceva poze in albumul asta.

SUBIECT INCHIS,HAIDETI AICI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput