Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 3

luny spune:
luny spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Kya Luny  Maine pe la ce ora? Raluca mamica de  Sanziana  mititica God didn't bring me this far, to leave me here! | 
as zice pe la 3,30-4..e ok?
Clau?
LUNY
 , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
 Life is to precious to worry about stupid Shit!

mstela spune:
mstela spune:
 Alice ,merci,dar Teodorei nu-i place laptele praf,fiindca din acelasi biberon,a mancat laptele meu fara figuri mari,cu tetina de silicon Nuk.Sa ma mulg sa amestec,nu mai am de unde.
,merci,dar Teodorei nu-i place laptele praf,fiindca din acelasi biberon,a mancat laptele meu fara figuri mari,cu tetina de silicon Nuk.Sa ma mulg sa amestec,nu mai am de unde.
Dar oricum e mai bine acum,incepe sa primeasca putin laptic,bineinteles dupa lupte mari si plansete,dar zilele trecute ne-a terminat fiindca nu vroia nici sa guste,iar ceai/apa abia reuseam sa-i bagam in gura cu biba/lta/tuturoi si mi-era tare frik de o deshidratare. Urla ca din gura de sarpe cand dadea de gustul laptelui praf..Chiar si acum mi-e frik de vreo infectie urinara,ca nu bea suficiente lichide,cred eu.
Urla ca din gura de sarpe cand dadea de gustul laptelui praf..Chiar si acum mi-e frik de vreo infectie urinara,ca nu bea suficiente lichide,cred eu.
Superba tiza cum zice ea mama ma.Ce dulce e!
CUSCRA scumpa,un  mare pt tine si pt ginerele meu dragut.Sper sa scapati repede de bolesnita,mama ei..S-au strans prea multe ganduri negative peste mine si am cazut in butoi,dar hai ca incerc sa ma ridic.
mare pt tine si pt ginerele meu dragut.Sper sa scapati repede de bolesnita,mama ei..S-au strans prea multe ganduri negative peste mine si am cazut in butoi,dar hai ca incerc sa ma ridic.
Ehee,tuchi,bun ciolanul!
bubu ,of,si voi cu treziri nocturne dese?E greu
,of,si voi cu treziri nocturne dese?E greu ..Am vazut baieti fascinati de jucariile lu mosu.
..Am vazut baieti fascinati de jucariile lu mosu.
Naty,eu am fost intamplator in centru exact la aprinderea luminilor si nu stiam de ce e asa nebunie...moamaa,nebunia naibii,nu aveai loc sa te misti pe strada.Iar luminitele imi par mai slabute decat in anii trecuti...cam zgarcit nea oprescu.

mihatp,ce dulceata de bb ai tu urcat pe calut! Superbe ornamente!Pentru ce ocazie sunt?
Superbe ornamente!Pentru ce ocazie sunt?
Clau,nuci coapte si vin in parc ior? Maine sper sa-l pacalesc pe randunoi sa venim pe acolo.Pe la 15 incercam si noi.Ai nr de tel la mail?
Maine sper sa-l pacalesc pe randunoi sa venim pe acolo.Pe la 15 incercam si noi.Ai nr de tel la mail?
Daca luna trecuta Tea a dat cantarul peste cap ,luna care s-a
,luna care s-a 
incheiat a luat 300 g.Si are 70 cm.
Stela,
mamica fericita de  TEODORA mult dorita (1.04.2008)
TEODORA mult dorita (1.04.2008) 
 www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

luny spune:
luny spune:
 gudinde ..sunt curioasa ce zice al meu sot maine..
..sunt curioasa ce zice al meu sot maine..
nicoleta vreau si eu la patinoaaaar, imi place tare!!
fetelor, si Stela si Roxana ar vrea sa vina maine in IOR, nu promit, dar fac tot posibilul!..hai ca ne strangem!!

LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

mstela spune:
mstela spune:
 Si noi,si noi la 3-4 maine

Stela,
mamica fericita de  TEODORA mult dorita (1.04.2008)
TEODORA mult dorita (1.04.2008) 
 www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

luny spune:
luny spune:
 eu ma duc in pat,imi ajunge ptr azi...
stabilim maine mai multe detalii..
LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Nicoleta spune:
Nicoleta spune:
 Luny, si eu am patine, am patinat acum 2 ani si reusisem sa patinez binisor... Anul trecut am stat cumintica... anul asta mai vedem! Macar de pofta sa apuc!Este un patinoar acoperit, teoretic tine pana prin aprilie!
Ce frumos ca vreti sa va vedeti iar!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

nicol_conte spune:
nicol_conte spune:
 www.onetruemedia.com/shared?p=78e3111befc059024ff788&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vedeta in devenire
Mami de  Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
 Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

nicol_conte spune:
nicol_conte spune:
 Nico LA MULTI ANI!! Ca nu am apucat sa-ti zic astazi! Super v-ati distrat la patinoar!! Mai e zapada la munte? Ca noi maine vrem s-o luam pe Alexia si sa plecam munte,s-o dam cu sania , ca daca astept sa vina zapada aici...nu cred ca mai vede copilu zapada
 Super v-ati distrat la patinoar!! Mai e zapada la munte? Ca noi maine vrem s-o luam pe Alexia si sa plecam munte,s-o dam cu sania , ca daca astept sa vina zapada aici...nu cred ca mai vede copilu zapada

nicol_conte spune:
nicol_conte spune:
 Noi am fost la bloc la mama si am avut si ceva musafiri. Am venit pe la 11 noaptea acasa, v-am citit de acolo, dar calculatoru ala l-au facut fratii mei varza , asa ca nu am apucat sa vad pozici si filmulete. Ma duc acum sa le vad.
Noapte buna si somn usor randunicilor care s-au culcat!

nicol_conte spune:
nicol_conte spune:
 Gata, am vizionat filmulete cu scumpetea de Thea lui Alice- Doamne ce scump zice ea "mama" se vede ca la tine se refera, nu zice la intamplare, e dulce rau de-ti vine s-o mananci
Am vazut pozici si filmutet cum a venit Mosul acasa la Bubu si ce cadouri au primit baietii ei cuminti, numai ca Vladutu nu prea stie ce sa spele cu masina,poate-ti puneai baza pe el ca nu-ti ajunge tanti Lica, ai?
L-am vazut si pe Mufa cum descopera el cadourile, foarte incantat, iar mai apoi cum se joaca el cu mami, ce tandreturi acolo mai..
Sa nu mai zic de Sebul  lui Tuchi care roade de zor osul,se vede ca ii place, dar am si eu o specie care s-a infruptat cu bunatati, priviti-o
Vazui si calut posac deLuca... si gata, nu mai stiu ca nu mi-am luat notite..
 Cred ca ma duc sa ma culc ca vad ca bantui singura pe aici, dar nu inainte sa pasez legumele Antoniei pentru maine cand o las  mama.