Puiuti de randunici 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
, sa va treziti! Ce-i cu linistea asta?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata,

Sunt cam obo, ar merge o cafea...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicoleta, pai de la mine nu e buna?

Nicol, am vazut poze cu mancacioasa de friptura, dar filumletul nu se incarca, sper sa admir artista later!

In IOr ce-as veni si eu, n-am fost ever, e in capatul celalalt de Bucuresti, dar n-am barbat, n-am masina...Sper sa va intalniti, o sa ma gandesc la voi!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Sper ca sunteti bine toate si ca a venit Mosu' pe la voi, nu am citit nimic din urma !!!

Pe scurt: am fost cu copilul la Urgente, dupa un 39,1. Am impachetat-o intr-un prosop ud, i-am scazut-o la 38 si am fugit cu ea. Concluzia: e de la dinti Pentru linistea mea, ii duc maine pishu la analizat, dar...parerea lor e ca de la dinti i se trage, fiecare organism reactioneaza diferit...al ei face febra mai mare de 38. In afara de antitermice, sa nu fac nimic. De ieri de la pranz nu a mai sarit de 37, dar nici dintii nu i-au aparut...Nu mai inteleg nimic...

Cand eram acolo, m-au intrebat cum ii fac igiena genitala. I-am spus ca cu apa si cu gelul ei de dus la fiecare baie, eventual dupa un kk mai "puternic", in rest, la fiecare schimbat de scutec, stearsa cu servetzele umede. Mi-a explicat ca tocmai ce au avut o urgenta, pentru care primise chiar cand eram eu in cabinet rezultatul uroculturii si al sumarului ( ma rog, fetita de 7 luni era deja la Budimex...) In timp ce mama ei o stergea cu un betishor de urechi la pasa, ea a facut o miscare brusca si i-a intrat batzul in vagin. Cica a venit cu ea in ultimul hal, si culmea si cu o super mega infectie urinara. M-a rugat sa nu intervin in nici un alt fel asupra vulvei si a urechilor ( Tuchi, nu betze in urechi, ca impingem ceara la loc si crestem riscul de infectie, stersi cu prosopul doar ), cica organismul are sistemul lui propriu de curatare, care nealterat, functioneaza perfect.

In rest...ca la orice camera de garda pentru copii, destul de goala insa la 4 dimineata

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Tuchi sar'na de !

Mai Olgutz ce agitatie si la voi, mama ei de febra insistenta. Sa dea DD sa fie de la dintisori...Doaaane ce zici tu acolo de urgenta aia...brrr..cum sa o curete la pasa cu batul de urechi?Eu n-am mai auzim asa ceva, Doamne Fereste!

Neata Nico!

Bai noi vrem sa plecam la munte, dar astia dorm ca ursii pe langa mine si tocmai m-am uitat pe geam si vad ca ploua afara. Oricum la munte au anuntat ninsoare.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Nico ,la munte ploua sau ninge?

Mergi la inceput

...ce liniste pe crenguta, imi beau singura cafeaua....gasca doarme si acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Olgutzule da ce Dumnezeu cauta cu batul de urechi la pasa, mare-i gradina Domnului, in viata mea n-am auzit asa ceva.
La noi e oficial, dintisorul tocmai si-a scos nasul de sub gingie si asta chiar de Mos asteptam sa iasa si al doilea. Febra nu mi-a facut deloc, de mancat a mancat bine, doar cu somnul de zi si de noapte am avut mari peripetii, saracuta cred c-a durut-o tare. Seara i-am dat nurofen si parca a dormit ceva mai bine.
A, si am cantarit-o si are un pic peste 9 kg

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kitzy, sa va traiasca dintii

O curata cu betzigasul de urechi intre labii...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! mersi de cafea, Cata!
Olga, maricica febra Sofiei...off..multi nebuni pe lume, ce o fi cautand batul ala pe langa fofo.. iar cu urechile, sunt de acord, eu m-am dat pe bete cu opritori de curand, de teama ca ramane apa dupa baie, si nu imping deloc, sterg atat cat intra singur,cu grija...dar pana acum, tot coltul de prosop il foloseam, asa ne-a spus si la maternitate, fara bete..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput