Puiuti de randunici 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 10
mihatp spune:
Luny e
Jack Russell Terrier
uite poza
http://www.canadasguidetodogs.com/customergraphics/amblegreen/cody.jpg
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
Ete ce asincron Mimo-Clau privind Ior-ul
..eu am inteles mesajele.

mai ales pt Clau.
Daca e de intalneala,eu as vrea.mai ramane doar sa-l conving pe randunoi,care e speriat fiindca e parcarea plina si sigur nu va mai gasi loc daca dispare putin..

bubu,pt 1,2,3-felicitaciones!!
Naty,de cand cu frica asta de infectii urinare,si eu o spal bine pe Tea cu vata la fofo,dupa kk,fiindca se inunda fofo de la explozia ce o face
...bineinteles,spal din fata in spate.
Cum,Naty,nu ai masele de minte?
Eu am avut 4 nenorociri cocotate ce mi-au umflat falcile de cateva ori si oricata frik mi-a fost,am ajuns la chirurg si am scapat de ele!
Si eu am auzit ca e mai bine sa iasa dintii mai tarziu,ca vor fi dinti buni....Iar Tea are deja 7!
Am vazut papusel carliontat de David de Ioana.
Am vazut si familia lui Mimo plimbareata si pe Vladut incantat de venirea Mosului cu mandarine
.Ce fel de joc cu bile e ala?Bilele alea ies sau e special pt bbi?
Luny,of,ce noapte!
Imi pare rau!Si Tea s-a trezit de cateva ori,dar pe langa Muffy,a fost fff cuminte.
Noi,daca venim,ajungem tarziu dupa 4,fiindca pe la 4 abia va manca legume ca am intarziat de dimi cu fructele,iar mai devreme a sorbit niste laptic
si a adormit putin.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Kya spune:
Kitzy asa e, ai dreptate. Daca nu are febra merge scoasa afara. La fel mi-a zis si pediatra.
Acum trecem putin la nani, si cand ne trezim, cred ca venim si noi.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Cris
Si mie mi-e frik sa-i dau sa rontaie,cu toate ca are 7 dinti,fiindca la o bucata mai mare,da sa se inece si mi-e cam frik
..lasa ca are timp..![]()
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
EMISIUNE DESPRE BBI PE ROMANTICA
Stela,
mamica fericita de
ccris_ccris spune:
Am pus ciorbica la foc, am adormit cupilu', randunoiul n-a venit, mai e doar o ora pan' la intalneala, nu stiu daca ajung
.
Am niste file de cod si nu stiu cum sa-l fac, pane nu vreau ca e prajeala si si-asa in loc sa dau inapoi am crescut
, nici nu va spun cate kg am, ca mi-e rusine. Va felicit si va invidiez pe randunicile slabutze sau care au ambitie sa slabeasca
. Eu nu am. Tuchi, pe unde esti, cat e o consultatie la tine, lucrezi si la partea de psiho-pupu?![]()
Mai ca as veni la tine ca singura n-am nici o tragere de inima sa slabesc. CE zici, ma primesti? Dar nu ma certi, ca nu mai vin
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela EMISIUNE DESPRE BBI PE ROMANTICA Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
Nu prind Romantica

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp Luny e Jack Russell Terrier uite poza http://www.canadasguidetodogs.com/customergraphics/amblegreen/cody.jpg Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |
da da da!!! asta e, mersi!! il vrea ptr Mufa peste cativa ani, e un caine ff intewligent si jucaus!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
vad ca nu vine nimeni in parc..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
cred ca i se potriveste la Mufa, cica cainii seamana cu stapanii, nu e intamplatoare alegerea![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade