Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6
Raspunsuri - Pagina 23
adrianafedorca spune:
bunaaa
n-ammai intrat de ceva cateva zile, la servici nu am timp iar acasa cand ajung direct in pat si nani....in loc sa-mi treaca starile astea de somnolenta parca se accentueaza....si cu greata la fel....

in rest suntem bine, eu pe 16 ma duc la eco, o sa am 11 saptamani mie dr mi-a recomandat sa fac dublu test , o sa-l fac...nu stiu cat o s ama linisteasca pt ca si eu sunt speriata de bombe...dar incerc sa ma gandesc ca totul va fi bine si ca bb-ul meu e super sanatos si Domane Domane imi va asculta rugamintea
va
pe toate acum fug in pat abia mai tin ochii deschisi, sper sa gasesc un film bun sa stau treaza macar pana pe la 8
bun venit noilor gravidute , le doresc sarcina usoara si bb sanatos
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
era24 spune:
Fetelor,eu nu va inteleg de ce sunteti asa speriate.Recunosc,si eu imi mai fag griji ,ca am doua sarcini pierdute in urma mea,dar stiu ca nu pot face nimic.Din pacate,sunt lucruri care se intampla cum vor,nu cum vrem noi.Cu fiul meu am ramas gravida la 19 ani,nu aveam nici parinti nici rude care sa ma ajute,doar eu cu sotul meu.El nu prea stia mare lucru,dar nici odata nu mi a trecut prin gand ca se poate intampla ceva rau.Mancam de ce aveam pofta,ma vopseam la par,am fumat toata sarcina,si recunosc ca la ocazii nu am refuzat un pahar de vin.Chiar mi a recomandat doctorita ca eram anemica.Si baietelul meu face 4 ani in mai,nu am avut niciodata probleme cu el,e sanatos,frumos si destept.Si pot sa zic ca inafara de ecografii nimic nu am facut,nici teste,nici acid folic nu am luat,nici vitamine.Am trait viata mea ca si inainte sa raman gravida si totul a iesit bine.Am avut o nastere super usoara,fara durere,intr o ora l am tinut pe puiul meu in brate.Si cu sarcina asta inca nu am fost la medic,nu ma grabesc,ca tot cum vrea dumnezeu se va intampla.Deci va rog ,linistitiva,ca totul va fi ok.
Era
7+
Alina spune:
Seara buna,viitoare mamici!
Seara buna,gravidute!
Alinutza78 ,suntem tize,avem acelasi nume
.
Eu ieri am aflat desi aveam o banuiala si ieri dimineata au aflat parintii mei,verisoare,prietene.Eu am o fetita de 6,8 ani,scolarita in clasa 1 si desi ne-am sculat cu noaptea in cap,am mers in virful picioarelor in baie sa fac testul,ea a intrat peste noi si a aflat si in momentul urmator si-a sunat bunicii din Ro(parintii mei de care e f apropiata)si le-a spus
.Apoi am rugat-o sa nu spuna la scoala pina dupa sarbatori si la vreo 2 prietene bune-bune,tot a spus asa ca asta a fost.Initial am vrut sa le zicem de Craciun dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg
.
Eu am fost lunea trecuta la ginecoloaga deci nu aveam decit 3 saptamini si un pic de la um si nu s-a vazut nimic dar mi-a zis ca abia dupa 5-6(cam acum)s-ar vedea asa ca o voi suna miine sa o intreb cind e mai bine sa merg.
Daca mi se pune pata sa merg cind e vacanta,ma duc direct in spital la un ecograf dar deocamdata imi e ok.
Catalina ,normal cred ca scrie pe cutie daca e facuta feta din lapte pasteurizat,cel putin aici scrie si eu maninc.
Bia ,sa stii ca nici eu nu am pofta de mincare,absolut deloc.Totusi am mincat fara pofta,spaghette bologneze,am noroc ca maninc cu fiica-mea si nu ma mai gindesc atita daca imi e foame sau nu.Bine ca inca nu am greturi.
Fetele,eu am inceput sa iau vitamine pt gravide "Femibion"le zice,am luat si in sarcina trecuta,sunt pina dupa saptamina a 12.Au si acid folic si atunci nu o sa-l mai iau separat,tableta era de 5mg si pe cutia lor scria ca se iau intre 1-3 tablete pe zi,eu am luat cite una de saptamina trecuta.
Am vazut ca mai in fata vorbeai de analize,triplu test,dublu test.
Triplul test oricum nu tine cont de virsta,SD poate apare si la copiii din femei pina in 30 de ani.Pt ca are un risc destul de crescut de a fi cu rezultat fals pozitiv,ma mai gindesc daca sa-l fac,ma voi sfatui cu ginecoloaga mea.
In schimb,eu am insomnii.Sunt sculata de la 5,am tradus articole,am lucrat cu o energie de m-am speriat de mine.Mai e cineva asa?
Seara frumoasa!
Alina
anne-marry spune:
buna seara.o sa incerc sa deschid un nou capitol....sa vad dak nimeresc. ma loghez si incerc. pupicim. a....noi mai tare vomitam mai nou...si un soomnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...nevoie mare.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
alinutza78 spune:
Buna Alina
ce ciudat..parca imi scriu mie![]()
Bine ai venit printre noi si sarcina usoara iti doresc..
apropo de simptome..si eu am cam de o saptamana insomnii..ma trezesc in jur de 5 si apoi raman cu ochii in tavan...in schimb pe la pranz mi se face somn, dar nu f tare..
nu stiu ce sa fac..doctora nu mi-a zis nimic de vitamine sau alte medicamente de mentinere..probabil ca se recomanda in anumite conditii sau trebuia sa intreb eu??
aaa...mai vroiam sa spun ca am in familie cazuri de sarcini gemelare..bunica din partea mamei a avut doua sarcini de genul asta...dar cum am citit ca la sarcina gemelara simptomele sunt foarte acute si cum eu nu am nici o senzatie de greata sau altceva, se pare ca nu o sa am doi bebei (desi am cochetat cu ideea in timp ce al meu sot se ingrozise
))..
Alinutza