Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Duchess, bine ca le-ai facut si pe asta . Stiu ca iti propusesei sa faci mai multe chestii de genul asta si d-asta intrebam daca nu ai avut timp sau chef. Ce dulciuri faci? Cozonaci?

Vio, cu tine ce mai e nou?

Eu tocmai am terminat bradul!! Mi-a luat ceva pana l-am asezat, aranjat etc. Apoi impodobitu'...l-am facut argintiu tot cu niste "puncte" rosii de interes ici si colo, marcate bine de beteala rosie . E destul de dragut. Pe urma am purces la decorarea apartamentului si aici a fost distractiv, ca am decorat absolut tot ce mi-a iesit in cale, de la hota din bucatarie pana la teava de la baie . Mama se cam lua cu mainile de cap ca nu ma mai opream - la ea e mereu problema "cum fac eu curat acolo?", dar asa patesc in fiecare an... cand ma apuc de decorat, nu ma opresc pana nu epuizez tot ce am in dotare! Si imi place sa intru in casa si sa arate a Craciun... pacat ca nu avem si brad natural sa si MIROASA a Craciun.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

MB,merci de intrebare
eu muncesc....nu cu decoratu' ca nu prea-mi vine!
ma ocup cu bucatariseala
azi am facut sarmalele(si sper sa nu se manance pana la Craciun-ca ma facut cirbita si fasole pastai cu usturoi,gogosi)...
maine si poimaine o sa mai lucrez ca inca nu am terminat treaba desi sunt in concediu....si seara cand vin acasa sper sa fac si restul de bunatati...
acum incerc sa mai fac teste online,dar tot nu trec de 19 punte
ma gandesc ca la anul(tot e cu noroc la fecioare ) sa depun dosarul si sa dau amaratul asta de examen
tu l-ai dat?
ca nu mai stiu ce ai facut...

acum si cu tine,auzi sa pui decoratiuni si la teava dela baie?
are dreptate mama ta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Nuuu, n-am dat examenul, maine ma duc!! Si mi-e o teama de nu pot sa iti explic. Dar nu prea mi-am mai batut capul cu chestionare. Am zis ca o sa dau examenul pana de sarbatori si asta fac, ma duc sa il dau. Mi-e teama ca nu o sa il iau, dar incerc sa gandesc pozitiv si poate pacalesc sistemul . Macar sa vad si eu cum e si sa stiu data viitoare cum este, sa ma pregatesc mai temeinic. Am inteles ca acum te poti reprograma dupa 15 zile, asa scria acolo la ghiseu cand am fost... ar fi foarte ok sa fie asa, sa nu mai fi nevoit sa astepti luni de zile pana poti sa dai din nou sala. Sa vedem cum o scot la capat maine!

Am mancat niste sorici si jumari. Mi-e rusine pentru ca e ora 9 seara si eu de pe la 6 nu trebuia sa mai mananc nimic.. ca deh, n-am ajuns eu la 61.3 kg de la 65.5 cu mancatul aiurea . Dar mi-era asa o pofta... ca n-am rezistat.. si am mancat vreo 15 jumari si o bucatica de sorici. O fi grav?

Of, Vio, ca bizi mai esti! Mai ai timp si de tine sau doar de treaba, mancare si casa? Eu va admir enorm ca reusiti sa le faceti pe toate.. in locul vostru cred ca as ceda dupa o saptamana, m-as pune in fund in mijlocul casei, as incepe sa plang si as refuza sa mai fac ceva ! Probabil sunt eu mai rasfatata si d-aia...
Si nu te lua de decoratiunea mea de la baie... ca am una la fel si in hol ... o ghirlanda din aia de beteala infasurata pe toata teava. Habar n-ai cat de frumos e sa fii pe wc si sa simti spiritul Craciunului cum te inconjoara!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MB,bafta multa maine
e bine sa gandesti pozitiv...si daca nu e maine va fi data viitoare sigur!
m-as fi dus si eu sa incerc,insa la mine e problema cu plecatul de la serviciu
nu-mi pot lua 2 zile de CO de fiecare data,basaca ca da si prost daca afla colegii ca tot dau examenul si nu-l iau asa ca eu ma duc sa-l iaucand o sa ma duc...oricum pana pe 9-10 ian am concediu ca daca nu l-am luat acum cand trebuia se decaleaza la anul
cu treaba nu am ce face...o sa vezi ca nu-ti mai permiti sa trandavesti cand o sa ai copil si barbat in dotare! ca astia cer si n-ai ce le face
acum esti la mama acasa si e ok...bucurat-te de viata asta ca o sa ai timp destul pana la batranete sa faci si din astea ca mine
eeeee,ce bine era la mama acasa!!!
nu aveam nici o grija,ca facea ea saraca de toate.....si zicea mereu"lasa ca o sa faci tu cand oi fi la casa ta de o sa te saturi!"nu ca m-ar fi pus ea sa fac ceva,dar zicea asa ca sa nu ma simt prost

pana la urma cum e cu examenul? cand depui dosarul te si porgrameaza sa dai testele si apoi traseul?sau poti sa mai amani cateva zile macar?

oricum,gandeste pozitiv ca nu te omoara nimeni,doar ai dat atatea examene in viata ta!
eu asa gandesc...la cate sute de examene am dat in viata asta nu ma mai omor si pt asta...si sa stii ca si eu sunt extrem de emotiva

iti tin pumnii si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Vio, hai ca noroc cu noi, ca mai ramane si topicul nostru pe prima pagina . Mersi mult pentru incurajare, chiar sper sa fie bine maine! In ultima perioada gandirea pozitiva m-a impresionat cu cate rezultate bune poate sa dea, poate o sa functioneze si maine! Iti dai seama ca eu asta imi doresc . Si eu as fi vrut sa ma duc atunci cand ma simteam 100% sigura pe mine ca o sa il iau, dar asa s-a intamplat... nu m-a impins nimeni de la spate sa ma duc, dar ai mei se cam uitau intrebator la mine ca tot stau si stau si nimic . Se intrebau probabil cat poate sa imi ia sa citesc legislatia si sa invat niste chestii... asa ca ma duc sa il dau, dar si ei intuiesc ca nu sunt foarte sigura pe mine si nu cred ca se asteapta sa iau. In fine, oi vedea maine in fata faptului... poate sunt mai usoare intrebarile decat astea pe care le-am facut eu! Imi aduc aminte de instructorul de la legislatie care spunea ca daca fac 22 sau 23 la curs, sigur la examen iau ca sunt mai usoare intrebarile.. sper sa aiba dreptate!

Cu sala asa e: eu m-am dus joi sa depun dosarul si tanti mi-a zis ca il depun in ziua in care vreau sa il dau. Apoi, daca iei sala, te programeaza la traseu, dar pe asta poti sa il amani daca nu te simti sigura pe tine... am inteles ca e foarte posibil sa te programeze chiar a doua zi la traseu.

Ai dreptate si cu lenevitul acasa. Sunt constienta ca nu o sa mai fie nimic la fel chiar si cand o sa ma mut singura (cel mai probabil de la anu', prin toamna), dar simt ca in starea asta nu o sa vreau vreodata sa imi iau vreun angajament si sa am vreo responsabilitate. Ca nu ma da nimeni afara din casa, dar daca nu ma hotaras eu odata sa fac asta, nu o sa o hotarasca ei pentru mine... mai ales ca mama se gandeste de pe acum ca plec si ca o sa fie tragedie ca nu mai stau acasa

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Buna fetele,
Am dat primul interviu la telefon. Nu stiu ce sa zic inca , e si de bine, e si de rau. E de bine ca fiind in zona aeroportului nimeni nu se duce pentru ca nu merg autobuzele in zona respectiva si a fost un punct bun sa-i spun ca am masina personala, punctul nasol e ca tipa mi se parea extrem de glaciala nici nu aproba, nici nu infirma....mi se parea ca vorbesc singura ca televizorul. Mi-a spus in final ca probabil voi fi sunata dupa 5 ianuarie pentru al doilea interviu care se va tine la firma. Acum fac o prima selectie si dupa revelion vor avea candidatii pe care ii vor chema pentru al doilea inteviu. Nici nu ma asteptam sa faca angajari acum dar oricum ...ma rog acu' ce-o vrea Domnul!
MB - nu-ti fie frica de examen o sa-l iei ai sa vezi. L-am luat eu aici cu amandoua mainile arse la aragaz. Imi arsesesm cu o zi inainte amandoua palmele pe aragaz si m-am dus cu mainile la examen ca boxerii. Ala o fi crezut ca mi-am pus bandaje sa nu-mi alunece palmele pe volan dar pe mine ma ustura de ma .....pe mine. La sfarsit mi-a zis ca am fost ezitanta la nu stiu ce intersectie. Eu i-am zis ca am fost doar prudenta. El o tinea langa ca Ion cu flueru' ca am fost ezitanta...nu l-am mai contrazis si i-am aratat palmele.....nu a mai avut nimic de zis si mi-a dat examenul. Asta a fost la primul examen care aici se numeste G2 adica ai voie sa sofezi pe strazi cu exceptia autostrazilor intre orele 17 si 5 dimineata. Cand am dat G full adica examenul complet da autostrada aveam copiulul de 3 luni si-mi urlase in cap toata noaptea de dinaintea examenului. Eram zombi la examen. Mi-am pus o muzica de pasarele in masina, m-am rugat doar sa nu intru in stalpi de oboseala si mi-a picat o examinatoare super. Am vorbit tot drumul cu ea de creme de fata, de muzica de relaxare, de .......cum vorbesc femeile. Nici nu stiu cand am ajuns inapoi la baza si mi-a zis ca am luat examenul. Cand m-am intalnit cu sotul care era cu copilul in brate(dormea micutul ca valiza)si-a facut cruce ca am luat examenul.
Bafta maine si nu te gandi la nimic...gandeste-te ca poti sa-l mai dai si atata tot!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Ieri am sarbatorit cu bunicii. A iesit totul bine. Sunt doar obosita. Va scriu horoscopul zilei de azi. Poze o sa pun mai tarziu.

Luni, 22 decembrie 2008

Ai un teribil dor de duca, ai face orice, numai sa nu stai acasa. Cheltuiesti multa energie la drumuri scurte, dar reusesti ca in acelasi timp sa faci destula treaba, chiar fara sa intentionezi neaparat. Totusi, acum, in preajma Craciunului, vei avea mare chef sa primesti musafiri. Vei fi o gazda superactiva.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

MB multa bafta azi la examen. Tin pumnii sa il iei. Ai sa vezi ca vei primi cadoul visat, adica acel ceva pe care scrie ADMIS. Vorba ta, trebuie sa gandesti pozitiv si sa fii optimista si chiar asa se va intampla.
Abia astept sa intru deseara sa vad ce ai facut !

SUCCES !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Fetelor, mersi mult pentru incurajari! Ce o fi, o fi... incerc sa nu ma mai stresez prea tare pe tema asta. Ma gandesc ca daca e sa fiu pregatita sa conduc acum, o sa il iau; daca nu, pesemne ca mai trebuie sa mai astept un pic pentru ca nu e vremea mea inca . Nu stiu, gandesc si eu in diverse feluri acum, inaintea marelui eveniment nr 1, ca nr 2 si anume traseul o sa il dau la anu'.

Nimic in horoscop legat de examene pentru ziua de azi?

Acum sunt singura acasa, lumea a dezertat si m-a lasat sa imi fac de cap vreo 2 ore pana oi pleca la examen... oameni haini!1

va si sper sa vin cu vesti bune dupa-amiaza.
sa aveti o zi fantastica!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MB,am tras cu ochiul la cura voastra de slabit...
ce mai vrei sa slabesti?
sa ajungi o scobitoare?!
ca tot vreo 64-65kg(la 1.68m) am si eu si sunt in limite normale...
e devarat ca la 22 de ani aveam vreo 55kg ..dar eu eram complexata de kg-le astea
tu la ce inaltime ai kg respective?

azi ai dat testul?
sau maine?
ca eu ti-am tinut pumnii de azi

ana,mi_ro
si pt restul fecioricilor

Mergi la inceput