Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ana, in 4 minute fetita ta face 4 ani asa ca imi dau voie sa ii urez de pe acum LA MULTI ANI, sanatate cata poate duce si numai lucruri bune sa i se intample!! Plus un buchet mare de de care ii plac ei!!

Eu nu prea mai am noutati... sunt cam obo zilele astea, fac diverse chestii de dimineata pana seara si nici eu nu stiu cand s-a facut noapte si tre sa ma culc. Azi ma simt cam aiurea, am un pui de depresie care sper din tot sufletul sa nu se dezvolte mai departe, ca nu-mi trebuie asta fix in perioada asta!!

va dulce si mult si ma duc la patutul meu cel calduros

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Ana , LA MULTI SI FERICITI ANI fetitei tale!!!
MB, si maine e o zi, si o sa fie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

pentru feciorici !!!

Mersi de urari fetelor!!!

Am fugit la bucatarie !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'neata, fetelor!

Ana, sa va traiasca micuta si sa va aduca numai bucurii! La multi ani si multa sanatate!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Ana, sa ne zici si noua cum a fost petrecerea si ce cadouri a primit mica printesa! Uite, inca un maaare de tot de la mine pentru fata ta cea mare!

Hazul... da, si azi e o zi si SPER sa fie mai buna decat cea de ieri ca altfel o sa am niste sarbatori... fantastice! Si asa s-a dus naibii ce imi doream eu si la ce speram, acum macar zilele astea pana-n Craciun sa fie bine!

la fecioare, sa aveti o sambata si un weekend pe placul vostru!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna , fecioarele
Gata am prins si eu loc la calculator , in sfarsit...
Nu am facut nimic din planul , gata nu mai cos nimica , pt nimeni , o sa fac dulciuri si mai ales curatenie
de saptamana viitoare incep , cu treaba
abia astept sa fac bradul sa desfac cadourile
Ana ,La multi ani fetitei tale ! sa creasca mare si frumoasa
Va doresc o seara placuta fecioarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mersi de urari , feciorici!

Cheful copilashilor a iesit minunat. S-au simtit excelent. Au stat de la ora 12 pana la ora 19. S-au mai certat de la una-alta dar pe ansamblu a iesit totul ok. Cadouri a primit o multime: papusa Cleopatra Stratan, Alba ca Zapada, Papusa Bratz, 2 bucatarii cu vase, multe dulciuri, ceva hainutze. O sa pun si poze , dar nu am reusit sa descarc aparatul.

Noapte buna !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Ana, ma bucur tare mult ca a iesit petrecerea bine! Ce de cadouri a primit!! Imi aduc aminte cand eram si eu mai mica si gaseam o gramada de chestii de sarbatori sau primeam de ziua mea. Acum ca am crescut, lumea imi ia chestii simbolice... eu vreau chestii multe si palpabile, nu simbolice . Glumeeeesc, dar uneori imi doresc sa mai fiu mica doar si pentru cadouri!

Duchess, pai ce facusi? Eu de-abia asteptam sa vad ce ai mai infaptuit si tu, nimic? N-ai mai avut timp sau n-ai mai avut chef?

Azi cred ca fac si eu bradul, ca ma tot zoreste mama. Am reusit sa iau ornamente argintii asa ca o sa fie ALTFEL bradul anul asta dupa 4 ani de rosu-auriu . De cativa ani doar eu ma ocup de brad si imi place tare mult.. e ca un fel de proiect personal .
Maineeeee ma duc sa dau examenul auto. Am fost joi sa depun dosarul si tanti de la ghiseu mi-a zis ca il depun in ziua in care dau si m-au apucat toate pandaliile si fricile posibile si nu l-am dat atunci. Acum mi se cam falfaie, nu ma simt foarte pregatita si nu stiu daca o sa il iau... dar am zis ca il dau maine si asta e, ma duc sa il dau, macar sa trec si eu o data prin experienta asta. Si, cine stie, poate gandirea pozitiva o sa ma ajute si in directia asta si primesc un cadou chiar inainte de Craciun pe care sa scrie ADMIS!!

Restul lumii pe unde e? Fetelooooor, pe unde umblati? Toata lumea e ocupata cu pregatirile pentru sarbatori, nu? Numai eu stau si vegetez si nu fac nimic . Haideti, mai veniti si pe aici, ca mi-e dor sa va citesc... mai ales ca azi pierd vremea pe acasa, sa am si eu macar un pic de activitate!!

la feciorici!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Salut
MB , am facut doua felicitari craciunistice , cateva semne de carte , pe care i le am trimis sora-mi , nu am poze pt ca nu le am pozat bine nu se prea intelege...
vroiam sa fac ceva nepotelei mele , dar nu o sa fac pt ca mie si mamei ne e teama ca nu o sa iasa calumea, (o sa para urat , e facut de mana , nu seamana cu alea din magazine )si mai ales nepoata sta in alta parte si acolo or sa fie multa lume care nu ar intelege , nu le -ar place , ar zice ca e urat , asa ca nu o sa ma risc .
Azi fac bradul , poate mergem la cumparaturi , maine cred ca ma apuc de dulciuri , sa vad .....
Mai vorbim , va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna seara,
am intrat sa va salut si sa va urez spor la treaba
Ana,cu intarziere La multi ani fetitei tale

va pup pe toate

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput