Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cafelutza e servita , feciorici !

Iar sunt treaza de la ora 5 cand fiica-mea cea mica a avut un acces puternic de tuse .Azi avem serbare si nu stiu cum va reactiona ca are o stare de moleseala. Sper sa reusim sa stam pana la final la camin.
MB incearca cu trachisept , cel putin la noi a avut efect. Sunt ceva de genul bomboanelor, cum e strepsils. Noi am luat cu fructe de padure. Si am mai luat in caz de raguseala , tratament naturis, cu echinaceea si propolis. Mergi la un magazin cu produse naturiste si iti recomanda doamnele de acolo care e cel mai indicat in laringita. Multa sanatate !

Va scriu horoscopul zilei de azi

Luni, 15 decembrie 2008

Ai un moral de fier si stii sa fii ferm, dinamic sau diplomat, dupa cum este nevoie. Cu toate succesele de care ai parte, este bine sa ramai cu picioarele pe pamant. Acorzi prioritate chestiunilor familiale si te ocupi serios de gestionarea contului bancar. Apar unele dispute cu partenerul de viata, din cauza punctelor de vedere diferite. Nativii care isi pun persoana iubita pe un piedestal risca sa aiba parte de deceptii amoroase. O privire ceva mai realista asupra relatiei este utila.

Va doresc o saptamana usoara !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetele, mersi pentru sfaturi, insa problema la mine nu e ca sunt ragusita, ci ca ma doare gatul in continuare cand ma trezesc si uneori in timpul zilei daca fac pauze mai mari de vorbire, ma doare si cand inghit la micul-dejun si in rest am probleme cu tusea asta pacatoasa de care nu mai reusesc sa scap si care nu da semne ca ar vrea sa ma lase . La inceput era foarte seaca si am luat un tip de medicamente de tuse, apoi am avut impresia ca s-a mai "copt" un pic si de vreo 5 zile iau altceva de tuse si nimic! Nici inainte, nici inapoi... sta pe loc si nu vad nicio imbunatatire si asta ma calca pe nervi!!

In fine, voi sa aveti o zi frumoasa si fara raceli
Ana, succes picilor la serbare, sa iasa bine!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

MadameBovary , sunt un pic ocupata acum ,ca mai incolo .... nu o sa mai fiu asa ocupata.
Eu am materiale pt felicitari din Anglia , nu le iau de pe net ,as vrea eu , dar nu am imprimanta
Cu toate ca as fi cam ocupata acum ma apucat o durere de cap , somn si lene dar trebuie sa ma mobilizez ca nu cumva sa dorm de la ora asta...
va doresc o zi buna si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

neata "feciorici"(am imprumutat si eu de la MB)
Noi am facut doi brazi . Voila
Multa santatate bolnaviorilor /bolnavioarelor.
Revin putin mai tarziu ca sunt putin busy la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Feteleeeee sculareaaaaa! Ce-i cu voi....slaba miscare. Fratilor mi se intampla si mie minunea de a ma chema cineva la jobul de pe domeniul meu. Vineri am un prim interviu la telefon si dupa , in functie de interviul la telefon ma cheama la inca 2. Mor dupa genul asta de interviuri ma simt ca pe vremea lui Ceasca de te intreba si de laptele de l-ai supt. Nu-mi pun multe sperante pentru ca dupa ce am trimis resumeul am duscutat cu sotul si mi-a spus ca am pus cam multe acolo si sa nu fiu considerata over-qualified asa ca am zis ce o vrea Domnu'.Nu stiu ce sa mai trec si sa mai scot din resumee. M-am tampit si am si o stare de raceala care-mi adoarme neuronii si copilu' behaie pe langa mine. Nu-mi mai aud gandurile. Noptea cad ca lovita de leuca de oboseala si adorm in fata calculatorului si adormita nu mai pot sa fac nimic. In fine, tineti-mi pumnii !!
Va pup, si mai multa viata pe voi surorilor ce mama zmeilor?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

'neatza feciorici !

Micutza mea are pneumonie. Mai avem si o tuse uscata si iritativa. Am fost luni la dr. si acum avem antibiotic si facem aerosol. La serbarea s-a comportat nesperat de bine cu toate ca era asa de apatica, avea febra dar si-a spus toate poeziile, a cantat, a dansat. Ieri am avut serbare la cea mare. A fost frumos. O sa va pun si niste poze numai sa descarc aparatul foto.

Va scriu horoscopul

Miercuri, 17 decembrie 2008

Traversezi o perioada de restrictii, pe plan financiar. Banii intarzie sa intre in cont, ceea ce te obliga sa recalculezi cheltuielile. Nu este cazul sa te strezi prea mult, incearca doar sa reduci din cheltuieli. Pentru o conditie fizica buna, mananca sanatos si alege un program de viata stabil. Sportul iti face bine. Este important sa tragi o linie intre responsabilitatile profesionale si cele familiale.

Va doresc o zi minunata !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Chiar asa, feciorici si feciorele, pe unde umblati de nu mai dati si pe la topicul nostru??

Ana, imi pare rau pentru fetita ta. Sper sa se faca repede bine! e tare pacatoasa perioada asta cu schimbarea de temperatura... eu ma lupt de vreo 10 zile cu raceala asta tampita si nu da vreun semn sa ma paraseasca prea curand, sper din tot sufletul ca pustoaica ta o sa se simta mai repede bine. Ma bucur ca a iesit bine la serbare, asteptam poze!

Mihaela, cum a fost la interviu? I-ai dovedit?

Eu n-am chestii importante de mentionat... eram doar in trecere pe aici pe la noi sa va mai citesc si vad ca nici voi nu prea va inghesuiti . Pai asa-i frumos? Pe pagina a 2-a sau a 3-a?? Nu, nu, de 3 ori nu!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Fetele, niente di nada p-aci? Ce se intampla? Nimic interesant de impartasit? Eu vorbesc, ca sunt chiulangioaica grupului in ultimul timp...Dar cateodata nu-mi mai vad capul de treburi...Aseara,la 11 spalam pe jos...

Ana, sanatate micutei...E sezonul, ne conformam...
Mihaela, bafta!

Multa sanatate, fetelor!
Pupici la feciorici!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Raspund la apel'
Ocupata, ocupata si iar ocupata DAr ok
O zi buna si un sfarsit de saptamana la fel

Mergi la inceput

Maine o sarbatorim pe cea micutza, face 4 anishori ... deci am scuze ca am avut o saptamana plina... recuperez de sarbatori ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput