Fecioarele **cap 13**
Raspunsuri - Pagina 5
MadameBovary spune:
Buna seara va adresez si eu! Am fost la shopping azi pana in Baneasa la ikea, mai aveam un cadou de luat pentru cineva special. Recunosc, bucuresteanca get-beget, dar pana acum n-am probat ikea . Toata lumea a fost, mai putin eu. Si mi-a zis o prietena ca acolo a vazut ce voiam eu la un pret ieeeeftiiiin asa ca m-am dus... si m-am amorezat pe viata de cate chestii pentru bebe si copilasi am vazut acolo!! Jur ca as vrea sa am un copil doar si numai pentru a-i cumpara o multime de chestii, sa ii fac camera asa frumoasa, sa nu-i lipseasca nimic . Bani sa fie, ca in rest... avem si gasim de toate!
La intoarcere am facut cam 2 ore si un sfert, de acolo pana in centru unde stau eu. O placere sa faci o ora numai de la pta victoriei pana la pta romana . Dar am stat ca fetele la o barfa in masina, am pus tara la cale, n-a fost CHIAR ASA de rau . Sunt cam trista ca nu mi s-a intampla ce tot sper sa mi se intample de vinerea trecuta, dar nu-mi abandonez gandirea pozitiva! VIne el mai devreme sau mai tarziu!
Adrianka, sper ca ati rezolvat cu teava si ca te simti mai bine. Draga de tine, cum robotesti tu cu toate ca nu te simti bine!! Hai, ia un mare de la mine sa-ti treaca totul repede, repede!
E valabil si pentru Eli si bebeul ei "colicist". Si pentru voi mari!
Hazul, azi e ziua examenului! Sper sa faci bine si sa vii sa te lauzi aici ca ai luat cea mai mare nota! Iti tinem pumnii!!
Mai sunt pe aici prin zona, va pandesc
I never fake ... sarcasm
ADRIANKA spune:
'na seara si de la mine...
MB, cam ce speri tu sa ti se intampl?... Scuza-ma, eu sunt mai curioasa din fire...Dar oricum, iti doresc sa se intample cat mai repede ceea ce-ti doresti..Am o vaga presimtire ca e vorba de un el, un altul, asa-i? Multa bafta!
Si eu cred ca o sa fac o plimbare sambata pana la Ikea...ca am casa de decorat...
Pupici!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
ADRIANKA spune:
A, si Eli, te inteleg cu noptile nedormite. Eu in 11 luni, cat are al meu, daca am dormit 2 nopti intregi, cap-coada....Acum nu mai e asa rau ca la inceput, dar o trezire sau 2 pe noapte tot se intampla...
Ai gasit un remediu care sa-l ajute cu colicii? Incearca Sab simplex, Debridat sau Gripe water, unele mamici am auzit ca incalzesc burtica cu foehnul cu aer cald...Multa rabdare si nervi tari!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
MadameBovary spune:
Adrianka, da' tare curioasa mai esti!! E o chestie complicata, grea si intortocheata, dar am nevoie de ea acum mai mult decat niciodata. De ea si de el, indeed, ca ai intuit bine. E ceva vechi care, prin incidenta lucrurilor, mereu revine si nu o data s-a intamplat sa imi dea viata peste cap. Nu as putea incepe sa vorbesc brusc despre asta, e o poveste lunga la mijloc. Dar banuiesc ca o sa mai amintesc in timp despre ea... am asa o stare ciudata...
I never fake ... sarcasm
mi_ro spune:
MB - . Am primit mailul cu parola dar lumineaza-mi si mie neuronul cum o folosesc si unde. Sunt zapacita de 2 zile. Copkilu' e racit o leaca, maraie dupe Ariel, Mambo, Pokahontas, Sid (Ice Age) si Chip and Dale si nu mai avem loc la televizor drept care i-am pus laptopul pe masa de stat in pat si priveste la desene animate. Mai nou i-am pus pe Mihaela si Azorel (cine isi mai aduce aminte de desenele astea de pe vremea lui Ceasca) si ii plac desenele astea de pe youtube. Acu la mine e 1,30 noaptea si ma mai uit si eu la voi ca nu mai am timp in cursul zilei.
Hazul - Bafta la examen!
NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
MadameBovary spune:
Mi_ro, adresa de mail e si pe prima pagina: fecioare_dc@yahoo.com; de la asta e parola.
sa se faca pustiul bine cat mai repede!
Dupa cum vedeti, m-am trezit, imi beau apa cu lamaie si nu stiu cum sa ma organizez astazi ca s-au strans mult de facut pana seara. Iar gatul ma supara la fel de tare ca in prima zi, nu stiu ce naiba are de nu mai trece, in timp ce tusea e magareasca de-a dreptul si behai ceva de speriat cand ma trezesc .
Va doresc o zi mai buna decat a mea de la raceala asta!
I never fake ... sarcasm
duchess spune:
Salut fetele
va multumesc pt incurajari sigur ca o sa va pun o poza cu fata de masa cand o termin
Gata mi-a venit pacheul de la sora-mea .
Nu a m vrut sa i fac o lista prea mare soa-mi ca nu cumva sa o faca sa nu ia nimic
Mda si eu am fost in Anglia de 2 ori , anul asta am mers singura cu avionul
gata , hai sa va aat niste felicitari facute de mine , (pozele nu sunt prea rusite , pt ca am umblat la setari de m-am incurcat detot)
http://img185.imageshack.us/my.php?image=picture001jh1.jpg
hai ca nu ma mai lasa imageshackul
Hazul spune:
Neata feciori
Hop si eu, mi-a rezistat neuronul L-am killarit si pe asta(examenul)si pana anul viitor gata
Va multumesc din suflet pentru urarile de bafta la fiecare.
Adrianka, nasol cu ce ti s-a intaplat.....
MB, Intru azi sa vad unde e "buba" Lasa ca vin si picilicii , vorba ta, "numai bani sa fie" Si atunci sa te tii bine ca iti trebuie garlaDar merita
Eli, stiu ce inseamna colici....Din pacate si noi am trecut prin asta, si am incercat de toate......dar ce n-am incercat.....Pana la urma ti-am scris cu ce ne-au trecut noua.....Si daca vrei ceva optimist in privinta asta, cand am dus-o pe mamutza mica odata la urgenta ca nu mai stiam ce sa-i fac, doc. de acolo dupa ce mi-a spus ca nu are ce sa-i faca, m-a "consolat" spunandu-mi ca in urma studiilor facute, s-a constatat ca puradeii care au colici cand sunt mici, ajung sa fie fffffff. ffffff fffff.realizati in viata, si sunt ffff inteligenti Nah, beleah, ca i-au gasit "explicatia" si la asta
Pup fetele cucuietele, sa aveti o seara placuta!!!
MadameBovary spune:
Eu-s cam tampitica asa de felul meu: tusesc precum o vaca, dar mananc seminte sarate care ma fac sa tusesc si mai tare! Si nu ma opresc!! Simt cum imi intra pe toate caile posibile ale gatului si perseverez! Cine zicea ca-s masochista?
Hazul, felicitari pentru examen!! Stiam eu ca o sa faci bine!
Duchess, ce-ai primit de la sora ta din Anglia? Si eu imi doresc sa ajung acolo intr-o zi, chit ca Londra e asa de scumpa... dar asa de frumoasa as well Incearca sa mai pui poze cu felicitarile facute de tine, aia cu gastele (cred ca gaste sunt, sa nu gresesc) e tare draguta! Si, evident, si cu fata de masa cand o fi gata!
I never fake ... sarcasm