Fecioarele **cap 13**
Raspunsuri - Pagina 4
ADRIANKA spune:
MB, nu primi nimic pe PM, inca....mai asteptam..
Vezi telepatia asta? Cu viata sentimentala cum mai stai?
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADRIANKA MB, nu primi nimic pe PM, inca....mai asteptam.. Vezi telepatia asta? Cu viata sentimentala cum mai stai? Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi |
Intai ti-am dat mail, acum vad ca ai si PM-ul in prima linie asa ca ti-am dat si mesaj privat . Despre viata mea sentimentala mai pe larg diseara, ca acum sunt pe fuga... cum a sunat asta : "mai pe larg diseara" .. zici ca e de la telenovele "mai multe in episodul urmator"
fecioarele! Sa aveti o zi minunata!!
I never fake ... sarcasm
duchess spune:
Buna fetelorscuze ca nu am mai intrat aici , vad ca deja suntem la alt capitol
Eu am primit de la Mos Nicolae multa ciocolata si o bluza (de care nu sunt prea incanata) dar pana la urma o sa o port.....
Nu mai stiu daca v-am spus ca m-am apucat sa cos o fata de masa , adicatelea nu o cos la masina , cos de mana un model in cruciulita.
: o banda:cu o luna si niste stele , aproape am facut o laturasi nici pe asta prea perfecta...
Astept sa treaca timpul , a sa ma apuc sa fac niste prajiturele pt Craciun si mai ales astept pachet de la sora-meacare nu mai stiu daca v-am spus despre ea ea sta in Anglia.Asa ca astept cu nerabdare sa vad ce ne-a luat ca i-am tot spus sa ia ba una ba alta....
Pup fecioarle , sa aveti o seara frumoasa si linistita
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Mai fetelor eu ma simt pe zi ce trece tot mai obosita. Am reusit sa pun varza cu kaizerul in oala minune si asa am timp sa va salut si eu. Sambata e ziua soacrei mele. Luni am serbare la micutza, iar marti la cea mare. Va scriu mai jos horoscopul de azi :
Miercuri, 10 decembrie 2008
Simti nevoia sa schimbi aerul si sa-ti pui ordine in ganduri. Daca te muti in alta parte sau daca pur si simplu faci o calatorie, schimbarea mediului se va dovedi benefica. Acasa, ti se pare ca parintii incearca sa intervina in viata ta privata, iar acest lucru te nemultumeste. Te revolti impotriva oricaror lucruri care par a ti se impune, mai mult sau mai putin. Activitatea profesionala se desfasoara fara probleme. In dragoste te arati foarte exigent fata de partenerul de viata.
... si pe cel de maine ....
Joi, 11 decembrie 2008
Simti nevoia sa faci pe plac familiei si pentru acest lucru esti dispus sa accepti toate cererile care iti sunt facute. Daca este vorba insa de dorintele copiilor, ar fi bine sa te gandesti serios daca este in avantajul acestora sa le acorzi atata libertate. Perspectivele profesionale sunt promitatoare. Reusesti sa fii convingator si faci demersuri pe langa persoanele care te pot ajuta. In dragoste te folosesti de farmecul tau pentru a cuceri persoanele din jur. Daca insa te implici in prea multe relatii, se poate sa apara complicatii neprevazute.
Va urez noapte buna si usor !!!
" Carpe diem ! "
violeta69 spune:
seara buna,
ana deci sa intelegem ca maine trebuie sa fim serioase
daca ne implicam in mai multe relatii o sa avem probleme
bafta la serbarea fetelor
La multi ani! pt socrela
MB,cum stai cu testele?
eu azi nu am mai avut chef de ele
duchess,spor la lucrat fata de masa...eu nu ma pricep,asa ca mai bine facem prajituri
mie nici cu prajiturile nu prea-mi vine ca n-am rabdare...acum m-am specializat pe tort de biscuiti ca-i place lui Mihnea...zice sa deschidem o cofetarie si sa facem tort din asta,sa castigam si noi bani
pe toate
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
Hello, feciorelele mele dragi!
Duchess, sa ne arati si noua fatza de masa pe care o faci. Sigur esti tu modesta si d-aia zici ca n-a iesit bine, dar de fapt iese foarte bine! Misto cu sora din Anglia, si eu in locul tau i-as fi facut o ditamai lista cu ce sa-mi trimita
Ana, complicatii imi mai lipsesc mie din viata amoroasa, ca in rest sunt cea mai fericita ! Ai grija de tine, odihneste-te!!
Vio, nici eu n-am facut teste, cu toate ca ma laudam dimineata ca de indata ce termin cu forumul, ma apuc de ele. Maine imi iau dosarul, saptamana viitoare il depun si ... Doamne ajuta! Habar nu am ce se va intampla... eu o sa incerc sa mai trag pe niste teste si sper sa am noroc sa iau. Tu nu-l depui anul asta?
Hazul, sper ca ai primit mailul meu interminabil si nu te-a speriat... am tendinta sa intru in 'nspe mii de detalii uneori, dar cred ca il mailul ala am scris cat mai la subiect posibil. Astept raspunsul tau cu maaaaare interes cand ai timp sa-l parcurgi pe tot
Eu am dat azi comanda de cadouri de Craciun de pe un site pentru tot neamul si ar trebui sa imi soseasca maine sau poimaine. 200 de lei ma costa totul, in afara de inca un cadou pe care trebuie sa il mai cumpar separat. Mi s-a parut tare comod sa comand de pe site-ul asta (fungift) pentru ca au multe chestii dragute si multe din ele nici nu mi s-au parut foarte scumpe. Iar 200 de lei pentru 6 insi nu mi se pare PREA mult .
Poate mai intru mai incolo daca nu ma pocneste somnul si mai e activitate aici.
apasat!
I never fake ... sarcasm
Hazul spune:
Neata feciori
MB, am primit mesajul si ti-am raspuns.......Acum astept eu
Adrianka, multa sanatate!!!
Azi sunt mai el-fugitivo pentru ca maine am examen, asa ca tzuc u si vorbim maine dupa ce termin daca nu mi se scurge si ultimul neuron.
PS> Eu venisem cu ideea unui mail comun si ma gandeam ca daca avem ceva sa ne comunicam in privat, putem sa o facem in acest fel+ca putem sa trimitem la toate tetele odata , si nu PM la fiecare
MadameBovary spune:
Maaama, mi-ai raspuns?? Nu credeam ca ai taria sa treci prin ditamai istorisirea mea . Acum fug sa citesc ce mi-ai scris si o sa iti si raspund. SUCCES LA EXAMEN, sa iei nota maxima!!
Eeeh, mailu' fu facut, acum sa incepem sa il si folosim!
Si eu o sa ma retrag spre patut, ne auzim maine, feciorelelor!!
mare si somn usor cu vise frumoase la toata lumea!! Mai putin la cele care tocmai si-au inceput ziua si carora le doresc sa decurga lin de tot!
I never fake ... sarcasm
ADRIANKA spune:
'Neata, fetele! In ce forma ne prezentam astazi?
Eu sunt in forma.....de cozonac...mai cu o infectie urinara, mai cu o raceala mica...asa, sa simt si eu ca traiesc
Aseara mi s-a intamplat o chestie tare...Cum spalam eu asa harnicutza vasele, in noua bucatarie, din, of course, noul apartament....mi s-a spart o frumoasa de teava (tot noua, bineinteles de apa calda..Si cum curgea apa, asa curgea...valuri, valuri....Am oprit-o intr-un final de sub chiuveta, dar am facut si un dus totodata...Si dai Adrianka si spala...Splendoare in iarba, nu alta...
Vio, mare intreprinzator Mihnea al tau...Imi plac ideile lui, se implica in bunastarea familiei, vad, bravo lui
Ana, te inteleg cu oboseala...Incearca niste vitamine, zic...
Hazul, bafta la examen!
MB, primit, acum sa vad ce fac cu ea
Duchess, spor la lucru!
Oi mai scrie azi, in functie de timp si de forma
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
elilov3 spune:
ziua buna drage ficioare
noi ne prezentam tot in fomatie de coliciosi si plangaciosi...lasa trece ea si perioada asta ...cu somnul e grav acolo e mult de recuperat zici ca am revelion in fiecare noapte
madamebovary
adrianka ai fost mortala 'Eu sunt in forma.....de cozonac...mai cu o infectie urinara, mai cu o raceala mica...asa, sa simt si eu ca traiesc'
Hazul, bafta la examen!
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008