Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

MB, trece-ma si pe mine pe lista te rog
3 Septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

MB - Esti super tare. Trece-ma si pe mine pe lista de zile de nastere. Cool sunt singura pe 7 septembrie. Da' nu zic anu' aci mai bine va aruncati voi un oki pe unde stiti. Da-mi si mie un PM cu adresa de mess. Merci mult. Vedem pe la ce ora ne intersectam ca eu sunt cu 7 ore in urma fata de Romania.
Suntem bine. Soata mea lua 3 amenzi asa de Sf. Niculae. Eu mergeam la scoala si l-am rugat sa ma duca mai devreme. Desi avem 2 masini am preferat sa ma duca el ca sa nu mai platesc parcarea 10 dolari. Zisei sa fac economie. Sotul conduce ca nebunu', prinseram si o vale si a luat 1 pentru depasirea vitezei cu 15k pe ora(tocmai ce-i spuneam ca-mi vine sa vomit cand vad valea aia), 2 pentru ca nu a platit la placuta de numar si 3 nu a reannoit asigurarea. Pai mai bine ma duceam eu si plateam parcarea 10 dolari ca la cat a luat sotul cumulat mai imi cumparam o pereche de cizme. Cica a uitat sa le plateasca.....si era si masina mea. L-am lasat in pace ca am vazut ca-i venea sa planga. I-am spus ca bine ca nu trebuia sa nasc in ziua aia ca la cat am stat dupa nenea politistu' indian de origine nasteam pe trotuar. I-a dat trei "retete" pentru fiecare abatere.....i-am zis sotului ca de fiecare reteta sa se duca la farmacie sa-si ia calmante. Am intarziat si la cursuri. Oricum le urasc pentru ca inca mai trebuie sa fac cursuri si aici si i-am zis sotului ca eu cred ca si atunci cand oi muri o sa le spun groparilor sa nu puna inca capacul la sicriu ca mai am de citit un curs, o carte ceva.
Va pup pe toate si o seara buna sa aveti

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gata, fetele, sunteti trecute pe prima pagina, v-ati primit si floricelele si culorile, ati intrat in rand cu lumea .
Mi_ro, hala zi ai avut, eu as fi cedat nervos de la primul incident... si asa stau eu cu nervii mai prost, daca mai intervin si politisti incapabili in peisaj, mi se urca rau sangele la cap! Si inca NU mi-am luat permisul!!

Va pupacesc in aceasta zi de marti si sper sa mai postam si noi p-aici, sa nu mai ajungem pe paginile 2 sau 3... ma duc sa scot catzaua pt ca de azi imi reintru in drepturile "maternale" cu toate ca sunt inca racita cobza si ochiul meu se incapataneaza sa fie si mai mic, si mai rosu, si mai dureros!! dar nu mai am timp sa ma plang, fata da ture prin casa si ma implora din priviri sa o duc la pish ... asa ca va imbratisez si va doresc soare si vreme frumoasa!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Mi_ro, ti-am dat email cu parola de la mailul comun ca nici la tine nu vad iconul de "PM"... ori sunt eu batuta in cap si nu stiu unde altundeva as putea sa caut, ori nu mai inteleg nimic... daca aveti activate mesajele private, de ce nu apare la nicknameul vostru?? in fine, sper ca ai primit mailul cu parola

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

seara buna fecioare,
BM,trimite-mi si mie adresa de mail comuna + parola
ai grija de tine ca e posibil sa te fi tras curentu'daca zici ca ai ceva si la ochi...
eu abia acum mi-am mai revenit cu raceala,da' nu de tot...
dimineata asa as dormi,nu-mi vine sa ma mai duc la serviciu si parca acum au inebunit astia de tot,sa facem de toate....nici in concediu nu o sa pot intra linistita
cat despre invatat ....stiu cum e!
am facut si eu ceva teste online si nu fac mai mult de 18dar nici cu cititul nu m-am omoarat...ziceam ca in concediu

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutari de peste mari
MB, tx Nu stiu de ce nu-mi apare PM-ul daca e activat?! Dar merge
Mi_ro nu ati incercat sa-l induplecati? Eu nu am mai intalnit aici politist sa nu te mai "scape" cu ceva daca vede o doza de remuscare Join the club la studiu. Si eu sunt la fac.
Din cate tin minte , parca cineva intrebase de remediu pt. colici? Scuzati dar singurul neuron functionabil s-a prelins ca poimaine am examenul final In fine. Eu am avut mari probleme cu mamutza mica si nu i-a trecut decat dupa sub simplex din Romania si ceai baby drinks si inca unul tot pt. colici. Ai dadeam 10 pic. la fiecare masa, plus ceai intre. Eram exasperata, dar s-a terminat cu bine
O seara placuta sa aveti si maine o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'Neata! Ce fac fetele-frumoasele?
Eu sunt racita cobza, am nasul mai rosu ca al lui Rudolph si mai sunt si primul birou la serviciu, receptia, deh...Pun pe fuga toti clientii...

MB, Vio, mai, fetelor, invatati, invatati si iar invatati.Tara va vrea soferite...

Madame, si eu cred ca ai tras ceva curent....
Eu sunt detector de curent, il simt oriunde si cand zic ca e curent intr-un anumit loc, toata lumea zice ca nu se simte nimic...Da' cred ca sunt eu mai "simtita"

Ana,Miha,Duchess, ce mai faceti fetelor?

Pup fetele de peste mari si tari!

Oi ma scrie azi, sa vedem cum stau cu timpul...

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

A, si rezolvati-ma si pe mine cu o parola la contul comun. Daca se poa', bineinteles

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Fetele, pentru PM incercati si mergeti la "contul meu" - "mesaje private" - "options" si vedeti daca aveti acolo activate mesajele private, ca nici mie nu cred ca imi aparea pana nu am dat acolo, cu toate ca puteam sa primesc. Daca nici de la asta nu e, atunci eu ma las de meserie ca nu stiu de la ce e .

Adrianka, chiar ma gandeam la tine acum cand eram cu cainele afara. Ma uitam la ea si ma gandeam "oare ce-o mai face Adrianka?" Ganduri de om nebun! Si iete ca am venit acasa si te-am gasit la datorie! Gand la gand cu bucurie, ah? Si tu esti racita? sa treaca, eu pot sa ma laud ca sunt un pic mai bine. E posibil sa ma fi tras curentul de am probleme cu ochiul, dar de ce nu s-a declansat si asta de cand s-a declansat boala? In fine, mi-a luat mama niste picaturi de la farmacie si imi pune de 3-4 ori pe zi incepand de ieri si de azi e mult mai bine, nu mai arat a freak
Mama, si eu am OROARE de chestiile care implica ochii. Nu suport sa ma atinga cineva, sa-mi umble pe acolo... a incercat o data o prietena sa imi puna lentile de contact, am zis ca mai bine imi scoate ochiul cu totul, m-as fi simtit mai confortabil asa . Am o miiiica fobie cred. Nu suport nici sa ma machieze cineva in zona aia... singura nu am probleme, dar daca isi baga altcineva gheruta, mi se ridica parul pe spate . Nu-i de gluma cu ochii mei! Se chinuie mama acum sa ii tina deschisi, cate 10 minute, ca nu pot sa ma controlez...

Vio, suntem partenere de suferinta cu testele astea online. Cum termin cu forumul, cum mai bag si eu cateva, ca am somat rau de tot in ultimele 2 zile

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Mi-e lene sa mai editez mesajul de mai devreme:

Adrianka, ti-am dat si tie mail cu parola de la mailul comun. Acum, daca tot o avem, pentru ce folosim adresa?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput