Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Muzica ascult si eu, da de altceva n-am stare acum. Stiti cum e sa fii plictisit, dar sa n-ai rabdare de nimic? Tare atipica starea, asa ma enerveaza cand ma apuca asta! Nici macar o melodie nu am stare sa o ascult pana la capat. Si ma mai cert si cu fostul pe mess Cred ca d-asta sunt plictisita in sensul de irascibila .

Ana, mersi de idei, intr-o alta zi o sa le pun in practica. Acum nu-mi doresc decat feciorici care sa mai apara pe aici si sa mai spuna ceva, sa imi mai dau si eu cu parerea, sa para ca am un rost

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza fecioare !!!

Va servesc o cafelutza aburinda, ceai, cola, fursecuri ... dupa placul si poftele fiecaruia !!!

MB ce-ai mai facut aseara, cum ti-ai "umplut" timpul ???

Noi mergem la mici cumparaturi , apoi impodobim bradutzul. Am vrut ieri sa-l facem dar eram obositi dupa vizita la socri .

Duminica frumoasa va doresc tuturor !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata ...la pranz

MB,felicitari pt munca facuta
Ana ce faci cu 3 farduri?le-ai primit de la 3 mosi diferiti? sau mosu' asta a zis ca poate nu nimereste nuanta si a luat mai multe?
MB,lasa ca e buna si o ciocolata pt inceput
eu am primit doua de data astafata de anu' trecut cand am primit doar una) si flori...

va si sa aveti o zi buna....uite ce frumos e afara ,parca vine martisorul nu Craciunul!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Sarumana fetele, ma bucur ca va place. Si mie imi place cum arata acum primul post .

Ana, aseara m-am culcat pe la 03:00 ... deh, daca am dormit ca o vaca vreo 3 ore dupa-amiaza, cred si eu ca noaptea ma uitam pe pereti . O buna bucata de vreme m-am uitat pe youtube... numai eu stiu cum am reusit sa imi omor cam o ora din mult prea pretiosul meu timp liber doar stand pe site-ul asta , dar a functionat.

Hazul, voiam sa iti trimit un PM legat de orele alea de "consultanta" , dar cred ca nu il ai activat... asa ca atunci cand intri, da-mi un semn pe privat cu id-ul tau de mess.

toate feciorelele si sper sa aveti parte de o duminica asa cum va place!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MB,in loc sa inveti pt. examen pierzi vrema cu youtube

zic eu de colo care n-am mai citit nimic
apuc sa citesc 1-2 zile dupa care-mi piere cheful si cand reiau dupa 1-2 saptamani plec tot de la zero
dar m-am hotarat,cand intru in concediu(de sarbatori)ingras porcu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna dragele mele
dupa cum stiti noi ne louptam cu colici si toate cele de viata grea de lauza si de sugar...dar vb fetelor de la mine de la odisee se merita....
la noi nu a venit mosul deh noi suntem mari insa a venti la bb..toata lumea il alinta si il iubeste...mai putin cand plange vb lui tati...
si daca tot vb de colici voi niste remedii grozave nu stiti sa imi spuneti si mie nu de alta, dra cand il vad pe bb cum se contorsioneaza de durere zau de nu imi rupe sufletul...
alaturez poze cu baietii mei dormind impreuna
http://good-times.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Eliza,eu ii dadeam lui Mihnea siropel de marar(parca?!) ...era cu o girafa pe el...
probabil ca acum sunt si alte tipuri de siropele...
daca-l alaptezi nu manca alimente care baloneaza pt. ca se transmite si lui BB!
asta din ce stiu eu.....dar e mult de atunci si poate ca acum exista leacuri mult mai eficace
fetele,o zi buna va doresc....eu sunt ingropata in munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Horoscopul de azi

Esti intr-o perioada in care sentimentele tale sunt foarte puternice si ai tendinta sa te lasi coplesit de ele. Cauta sa le controlezi, altfel vei face sau vei spune unele lucruri pe care le vei regreta la un moment dat. Forta bruta nu te va ajuta sa mergi inainte, insa rabdarea si o prezentare proprie ireprosabila iti sunt de mare ajutor. Nu ar fi rau sa cauti si sa iti rezervi o vacant

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare feciori
la noi a venit mosul dar nu la mine La anu' nu mai vine nici la ei
MB> ti-am trimis PM> Eu stiam ca am activat PM-ul....?! Dar acum poti sa-mi trimiti email:)
O seara placuta va doresc, sunt busy la munca

Mergi la inceput

Hazul, sarumana pentru PM... am zis ca nu il ai activat ca nu imi aparea la tine iconul cu "PM" si am dat-o si eu la presupus ca nu e activat . In fine, am receptionat adresa, o sa iti scriu probabil maine, sa ma descarc .
Ana, nu stiu cum e cu vacanta aia, ca obosita nu-s, dar cu sentimentele a cam nimerit-o horoscopul tau; dar am invatat in decursul timpului sa ma temperez, cel putin in ceea ce arat catre ceilalti... ca ce-i in sufletelul meu, numai eu pot sa stiu!!

Eli, pretioase pozele!! pentru tine si puiutii tai, sa-i treaca repede, repede juniorului colicile!
Vio, disper cu testele alea, nimic nu imi mai vine sa mai fac!! Pe cat vreau sa iau carnetul, pe atat n-am absolut nicio stare sa stau sa invat! parca-s drogata, asa ma simt!! Ceea ce n-ar fi total neadevarat, avand in vedere cate pastile bag in mine pentru raceala ... eu tot bag in ea sa iasa, ea se tine cu ghearele de mine!

Si, mai nou, mi-a si venit! Ca sa ma simt si femeie pe langa gripa asta pacatoasa . Aaaah, si mai presus de toate, am niste probleme si cu ochiul drept de azi dimineata... initial nu i-am dat atentie, am zis ca mi se pare mie, dar acum s-a intensificat: imi tot lacrimeaza, e mai rosu si mai mic decat celalat si o data la cateva clipiri vad in ceata cu el!! Deci ma vad indreptatita sa intreb: DE CE???
Dar... dar ... am fost alintata cum imi place mie astazi seara la telefon si a fost suficient ca sa ma faca sa ma simt brusc mult mai bine!! macar de mi s-ar intampla mai des!

hai ca va las si eu, ma duc la patul meu in care si asa am petrecut prea mult timp de sambata... sa vad ce fac maine cu ochiul asta pacatos! o masea care sa ma doara mai lipseste ca in rest sunt rezolvata bine de tot!!

feciorele dragi si somn usor!

Hazul, spor la treaba !! Ah, si sa ne zici si noua pe cat esti nascuta, sa te trec in listuta de pe prima pagina!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput