Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Vreau si eu zapadaaaaa!! Fetelor care aveti prea multa, trimite-ti un pic si spre Bucuresti. Nu multa, sa nu se blocheze tot trafic, da' acolo asa, un pic, sa simtim si noi ca e iarna si altfel decat cu frig!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

La multi ani!
pt toate fecioarele

MB,vezi ca au pus astia in parcul tineretului putina zapada!
te dai si cu saniuta daca vrei

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza fecioare !
Va servesc cu o cafelutza si un piscot !

Am tras ieri o tura de sanius cu fetele , apoi am fost in vizita la un var de-al sotului. Azi mergem la tara in vizita la niste neamuri pe care nu le-am vazut cam de mult. Va scriu horoscopul pe acest week-end si va doresc multa zapada acolo unde nu anins deloc .

"Nu spune nimanui care iti sunt intentile pentru acest week-end, altfel vei distruge o surpriza pregatita pentru cineva apropiat. Daca ai probleme pe care vrei sa le discuti, atunci cauta o persoana apropiata si te vei simti mult mai bine in cea ce priveste viitorul tau. Un plus de atentie in fata oricarui ultimatum, chiar daca iti este adresat in joaca."

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Fetele, fecioarele....LA MULTI ANI! Sa fie un an mai bun si mai linistit, cu mai putini nervi...Pupici la toate!

Marinela(Irlandeza), sa-ti traiasca frumusetea mica, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! Iti urez aici, pentru ca dincolo doar imi place sa stau in umbra...Foarte rar cand trimit mesaje acolo

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc Adrianka.

Dar de ce stai in umbra, te-ai suparat pe cineva?
Ca si eu am avut perioade in care nu am scris , ca erau niste descutii copilaresti, si abia ma abtineam sa nu le zic cateva, dar apoi m-am gandit ca nu merita, si le-am lasat in pace, scriu si eu cui imi da atentie.

Restul fetelor? Va citesc , dar nu prea am ce scrie.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR !!!!!!

Sa cresteti mari ,sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii si multa fericire !!!

LA MULTI ANI !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

La multi ani micutei ,Patty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Irlandeza - La multi ani pentru frumusetea ta mica! E o superfrumusete! Are niste ochisori ca doua stele. Sa-ti traiasca si sa-i de-a Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume.
Promit sa incep sa pun si eu poze (desi nu ma prea pricep sa-mi fac un site cu poze) sa vedeti ce zapezi sunt pe aici.
Ganduri bune la toata lumea!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

LA MULTI ANI pentru frumusetea de Patty! E superba! Sa-ti traiasca, sa aiba parte de sanatate la maxim si de tot ceea ce-si doreste!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Seara buna, fetele-fecioarele! Macar seara sa-mi fie buna, ca am avut o zi de toata jena....

Am zis si noi sa mergem la munte sa vedem si noi zapada, ca e rar cand vezi asa ceva in Cipru. Buuun! Impachetam cupchilul, il ducem la bunici si plecam de dimineata, la ora 8 si ceva, cu masinutza noastra sport...Ma rog, pe la 11 ajungem, parcam pe la 1700m altitudine sa ne cumparam niste caciuli mai groase ca era tare frig, siiiii, cand sa plecam...poc, pana de cauciuc...Al meu, linistit, zice, lasa, ca am de rezerva....punem si rezerva, pare ca e bine, ne ducem noi linistiti sa schiem (sotul cu un prieten) si sa privim cum schiaza altii(eu si alta prietena)....

Cand ne intoarcem la masinutza noastra........, si rezerva pocnita....Iata-ne la 1700m, la aproape 3 ore distanta de casa, intr-un frig de crapau pietrele...cu masina pe butuci....ce sa mai, dupa 2 ore jumate de incercari nereusite de pus alte rezerve ale oamenilor ce vroiau sa ne ajute....au venit cei de la "Drumuri" si ne-au remorcat pana acasa si am platit de ne cam ustura

Asa patanii nu doresc nimanui...Bine ca n-am luat si copilul, ca asa intentionam la inceput...

Si-ncalecai p-o sa (ca pe roata nu putui) si va spusei povestea asa...

Pupici!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput