Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI DRAGELOR! Va doresc un an mai bun decat cel ce-a trecut,plin numai de bucurii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

La multi ani 2009!
La multi ani , fecioarelor!
MB .m-am uitat aseara la Urania , a vorbit o ora despre posibile chestii care or sa fie in Romania , nu a mai zis horoscopul .......
si la tv a fost cam plictiseala , muzica, muzica , si pitzipoange ,
si filmele au fost naspa.....
in orice caz eu m-am culcat pe la aproape 3 cred ca era....
Azi se fac 3 ani de cand am mers prima data cu avionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI 2009 !!!

Va doresc tot binele din lume , numai bucurii in Noul An in care tocmai am pasit , multa sanatate si fericire !

Un celor care poarta numele de Vasile si distractie placuta celor care merg la urat ( eu am 3 in familie asa ca o "tai" din loc ).

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ana, succes la colindat, sa va intoarceti cu bunatati!
Duchess, ma gandeam eu ca a batut campii degeaba, da' nici chiar toata emisiunea
Eu cred ca mai trag o portie de somn, ca de la 4 la 10 parca nu prea mi-a fost de ajuns . Voi ce program aveti azi - in afara de Ana care-si duce frumosii la colindat/urat?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bine v-am regasit in 2009, si sper ca in acest an sa realizati tot ce v-ati propus.

LA MULTI ANI 2009

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Vai, am vazut-o pe Patty transformata in Mos Craciun dansator si e absolut delicioasa!! O frumusete de fetita!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ninge, ningeeeeee .... uau ... e minunat afara ... vom merge cu fetele la bulgareala ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna fetele,
E frumusica foc Patty
Anacezara , la tine ninge?La noi e soare dar cred ca cu dinti
in orice caz nu ies afara ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI!
Oooo ninge si in Romania! Lasa ca va trimisei eu ca m-am saturat de atata zapada si de dat zapada. Noi aici ne rupem vreo 2 lopeti pe iarna si acolo nimic, nimic. De cand m-a facut mama nu am vazut atata zapada ca aici. Norocul a fost ca saptamana trecuta a mai plouat vreo 48 de ore si a mai topit-o. Azi e ger de mori. Si ieri a fost. Nu prea tare asa vreo -10 ca in Montreal am inteles ca sunt -20. Si inca nu s-a terminat cu iarna...pana la primavara ma si imbalsamez cu atata gheata.
Va pup si doresc toate cele bune pe 2009!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumim de laude.

Ce bine ca aveti zapada......si la noi e rece, vreo 4 grade, dar bate vantul care e taios si se simte mult mai frig.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput