Fecioarele **cap 13**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

ana, multumim
hazul, ai grija de faci, du-te cu tancul la munca

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Salut ,
eu nu am loc la calculator asa ca de acum va spun La multi ani ! fie ca anul 2009 sa va aduca ce va doriti voi

Mergi la inceput

Hai ca va tentez cu un pic de horoscop in ultima zi a anului:

Fii unic(a) si cat se poate de original(a), daca astazi vrei sa ai succesul la picioare. Perfectiunea este un lucru minunat, dar daca nu este ceva interesant la mijloc, atunci exista posibilitatea sa nu faci mare lucru si nici sa nu avansezi in cele ce ti-ai propus pentru ultima zi a anului.

Dimineata s-ar putea sa fiti confuz, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale. Va recomandam sa fiti calm si sa nu provocati o cearta cu partenerul de viata.
Spre seara, este posibil sa mergeti in vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!

Este posibil sa intampini probleme financiare, insa nu este cazul sa te demoralizezi. Incearca sa faci ceva si sa previi situatia. Personalitatea ta remarcanta te ajuta azi sa depasesti cele mai grele momente ale zilei. Nu refuza comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. S-ar putea sa fii vizitat de o ruda care reuseste sa iti redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul tau.

Incepi anul cu Luna in opozitie la semnul tau. Daca mai socotim si ca acolo e casa a 7 a, pe Pesti, ar trebui sa discutam strict despre sentimente. In primul rand, gandeste-te cu cine vrei sa iti petreci seara dintre ani pentru ca s-ar putea sa se lege serios de viitorul tau. Avand in vedere ca se intampla si un sextil cu Soarele din Capricorn, gandeste-te ca nu exista coincidente. Daca vrei ceva special pentru anul viitor, socoteste bine ce dorinta iti pui in marea seara. Si poarta o culoare deschisa: bleu sau roz! Toata lumea iubeste bomboanele…

Poti sa te distrezi cat vrei tu de mult, dar asigura-te ca ai pe cineva langa tine pe care te poti baza. S-ar putea sa ai oportunitatea de a intalni pe cineva si sa incepi un nou proiect interesant cu acea persoana. Aranjeaza-ti din timp programul de petrecere.

Vei avea de facut multe drumuri in timpul zilei. Activitatile se vor dovedi binevenite, caci vei scapa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunostinta facuta intamplator sa iti retina in mod deosebit atentia. Intuitia de care dai dovada in aceste zile iti va permite sa te faci remarcat intr-un grup mai larg, dar si sa rezolvi o situatie delicata.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

LA MULTI ANI 2009!!!
numai bucurii si realizari sa avem

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

MB , multumim de horoscop ...

oi mergem la un restaurant deseara sa petrecem. Sper sa fie frumos si sa nu fie plictiseala.

Merg sa pregatesc papitza. Am sa fac ciorba de burta, peste , oua umplute, cozonac si muffins cu gem de caise.
Am primit de la Mosu' o masina de facut paine si acum tot testez retete ca numai o singura data mi-a placut cum a iesit painea .
Mai am de facut si curatenie un pik , apoi coafura, manichiura ... sper sa apuc sa dorm macar 1 ora ca sa fiu fresh la noapte

Hai ca mai trec pe la voi ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI !!!

Sanatate si multa fericire pentru anul care vine !

Distractie placuta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Mai fetelor, feciorelelor, eu astept pana la miezul noptii si de-abia apoi va urez toate cele.. ca eu asa fac, nu imi place sa urez dinainte. Si cum sunt acasa, stinghera si neconsolata, aici o sa fiu ca sa va colind pe 1 fix de la ora 00:01 incolo .

Distractie placuta celor care au party-uri de onorat!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Eu stau pe langa calculator si tv. O sa ma uit la Urania la B1tv la horoscopul anului 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Ana, m-am regasit in cuvintele tale
Feciorici, va doresc totul, inclusiv ce-mi doresc si mie!
Sa ne auzim cu bine in2009

Mergi la inceput

Dragele mele, feciorelele mele, va doresc din tot sufletul sa va bucurati de sanatate maxima in fiecare zi, sa va inconjurati doar de ganduri bune si de oameni frumosi (din toate punctele de vedere), sa iubiti si sa fiti iubite la maxim, iar tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa vi se indeplineasca!

LA MULTI ANI

duchess, a zia aia pana la urma ceva la horoscop pe b1? ca m-am mai uitat si eu din cand in cand si batea campii cu criza financiara si alte prostii neinteresante

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput