Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu mai naste nimeni? Ca acum am si eu timp de citit si pot sa scot agitatele ...haideti mai fetelor ca e super oferta la agitate

=============================
Si acum lucruri serioase....pitica mea are gaze. Rau de tot. Si se chinuie mititica s ale elimine, se trezeste, plange putin, apoi se elibereaza si adoarme. Mi--e mila de ea, nu stiu ce sa-i fac. Si eu am gaze, indiferent ce mananc. De cand am nascut, am un tranzit intestinal idiot si am in permanenta gaze. Nu conteaza ce mananc. Ce fac? Colici eu zic ca nu are...plange si ea isteric , dar daca ii dau tzitzi tace imediat. Ea nu ragaie decat ffff rar.
Astept idei/pareri

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

hellllloo si eu pe aici....va place ora la cre scriu, nu?
am vazut si eu o multime de bb frumosi in contul comun..numai nominalizez pt ca nu are rost toti sunt niste frumosi , am vazut si bb de vrabiuta sa va traiasca sa va bucurati de ea
bravegirl ca si tine...indiferent de ce as manca am niste gaze de speriat..nu alta , pai daca noi avem asa e normal si bb-i sa aiba doar beau laptic de la noi...vb de ragait nici la mine nu ragaie cine stie ce, dar cand il pune tati pe umar asa scoate niste ragaieli de zici ca nu e adevarat...eu trebuie sa il pun pe umar si sa ma plimb nitel cu el ca sa elimine aerul....
Mirtha multumim de articole foarte folositoare ...dar 300 ml de la otzatza asa de mult ...moammmmaaa
eu i-am bagat lui bb numai tzatza...plange evident...e mai marait decat de obicei...insa vad ca putem intr-un final sa il calmam...decila muls soro la muls.....deh greu taticu, greu
si ca sa va delectati una bucata poze cu baietii mei dormind impreuna
va pupacesc si va doresc o noapte cat mai placuta
http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

..Neata...Mai fetelor... ... dopul ala poate avea asa o consinstenta ca a unei membrane gelatinoase ... si o culoare alb-galbuie?Ca tocmai am gasit asa ceva cand am mers la baie .....
Eu nu am trecut prin asta sarcina trecuta si as vrea sa stiu

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 7 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Elilov poza cu baietii tai care dorm impreuna...Mai putin si il adoarme el pe tata si pleaca la joaca sau ..in club

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR .. 7 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

hello, hop si eu. am culcat copilul insa tot protesteaza. si fi-mea, diana, a devenit un fel de dl goe la feminin si asta sub ochii mei! eu zac si las pe altii sa se ocupe de ea si ii joaca pe degete dupa pofta inimii. si pe maica-mea chiar nu o inteleg, crezi ca ma lasa pe mine la 3 ani sa mananc din castronel la TV ca nu aveam chef sa mananc la masa?!!

otilia, ma bucur mult pentru tine ca ai apucat sa vina sotul pana sa nasti, din seara asta poti sa nasti linistita . am schimbat si eu semnatura, dar cu font mic caci speram sa nu ajung aici. nu mai pot, abia ma mai tin pe picioare. am iesit azi dupa brad si apoi la cumparaturi si imi e greu rau de tot sa merg si sa stau in picioare.

de lauramiron nu stim nimic... azi avea programare la cezariana. nu are nimeni nr ei sa dam de ea?

as vrea sa mai comentez relativ la luatul bebeilor in greutate. un copil alaptat la san ia in greutate intre 500-600g pe luna in mod normal "a lua in greutate" = cat ia el efectiv nu scazand din total si scaderea fiziologica, reprezinta dezvoltarea sa.
doctorul sau asistenta care ne ghideaza sunt optionali. suntem femei care au facut copii, am fost in stare de asta deci suntem si in stare sa ii crestem. daca sunt bolnavi sau au probleme ne prindem in majoriatatea cazurilor fara sa fie nevoie sa ne zica cineva.
am mai zis de multe ori, am citit des ca multi pediatri considera alaptatul o piedica in dezvoltarea unui copil.
si apoi luati exemplul celor de aici - doctorul NU se baga in alimentatie! numai o asistenta specializata care vine acasa si care ghideaza, nu trece pe nimeni pe lapte praf.

pediatra mea a cantarit-o pe laura doar o singura data, la 2 saptamani dupa ce am iesit din spital caci fusese cu greutate mica si bolnava. si atunci ne dusesem pentru altceva (parca sa refacem o analiza aiurea de la nastere)
in rest nu a mai interesat-o cat cantareste si cat masoara, o evalueaza ochiometric si zice ca "arata foarte bine". daca te apuci sa ii masori nu reusesti tot timpul sa ii pui fix pe grafice caci unii au oase mai mari, altii mai mici, altii sunt mai falcosi, altii mai burtosi, etc. mai mult iti faci sange rau.

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

ca bine zici!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ank, se pare ca ai pierdut dopul, dar asta nu inseamna ca nasti imediat.... Stai la coada!
Eli, ce fatuca multumita are bb, normal, ca este tare bine la tati pe picioare!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Brvegirl, Eli, luati cate 2 carbuni medicinali dupa fiecare masa pentru gaze (max 6/zi). Puteti sa incarcati si ceai de chimen, anason si fenicul, are efect si pt gaze si pt lactatie.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutareeee!
M-am intors si eu dupa o saptamana, dar acum sunt MAMICAAAA - cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei, un sentiment unic, sunt asa fericitaaa!!!!!!
Eu si bebe Matei Andrei ne-am intors joi de la maternitate, bebe e sanatos, mancacios - san, biberon- iar eu imi revin f bine dupa operatie.
Multumesc tuturor pentru felicitari!
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, dar urez si eu Felicitari noilor mamici!

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mariana bine ai revenit! Ma bucur ca-ti revii bine dupa operatie si pup dulce pe bebe Matei, mancaciosul!

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Salutareeee!
M-am intors si eu dupa o saptamana, dar acum sunt MAMICAAAA - cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei, un sentiment unic, sunt asa fericitaaa!!!!!!
Eu si bebe Matei Andrei ne-am intors joi de la maternitate, bebe e sanatos, mancacios - san, biberon- iar eu imi revin f bine dupa operatie.
Multumesc tuturor pentru felicitari!
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, dar urez si eu Felicitari noilor mamici!

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Bine ai venit Mariana!

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput