Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi In noaptea asta il mutam pe bebe in camera lui, sper sa doarma bine singurel. Ma duc sa dau cu aspiratorul si sa sterg praful. dulce mamici si burtici. Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 Primul nostru |
Sper sa fie bine si bb sa se acomodeze singurel in camera lui.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
ginye55 spune:
citat din mesajul lui vrabiuta buna seara suntem acasa, am intrat doar 1 min sa va multumesc tuturor pentru felicitari si sustinere si s a va arat o poza cu printesa mica la o ora de viata: http://good-times.webshots.com/photo/2115024550034520309AKdVzt mami de si graviduta |
Bun venit acasa!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Amalia spune:
Sa fie bine si sa doarma bebe linistit!
citat din mesajul lui babyzapi In noaptea asta il mutam pe bebe in camera lui, sper sa doarma bine singurel. Ma duc sa dau cu aspiratorul si sa sterg praful. dulce mamici si burtici. Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 Primul nostru |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Vrabiuta bine ai revenit acasa! Frumoasa foc Ana a ta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
citat din mesajul lui vrabiuta buna seara suntem acasa, am intrat doar 1 min sa va multumesc tuturor pentru felicitari si sustinere si s a va arat o poza cu printesa mica la o ora de viata: http://good-times.webshots.com/photo/2115024550034520309AKdVzt mami de si graviduta |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Am schimbat ora de baita a lui bebe, acum nu mai este la 6-7, ci la 8 si vad ca doarme mai bine dupa baita...si pana acum a dormit dus in camera lui .
Vrabiuta bine ati venit acasa! Frumusica Ana si ce perisor mult are...
Diana acum am citit si eu "dialogurile strumfesti" ale Iancai. M-am amuzat foarte tare. Mai vreau, mai vreau. Apropo de povestea nasterii la semnatura...eu vreau sa o adaug dar nu stiu cum...
Ginye, Amalia
Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru
Otiliav spune:
Carmendu, a venit sotul, l-am adus de la aeroport, s-a instalat. Acum mai trebuie sa vina bb, vad ca de Sf. Nicoale nu a vrut.
Vrabiuta, superba fetita ta si costumasul haios. Iar tu esti in forma mami.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 40+
Pozele noastre
mav spune:
vrabiuta, bine ai revenit! sa-ti traiasca printesa dolofanaaaa!
l-am vazut live pe raducu-ochiosu' (cu ochi albastri) de mami dandusa!!! o frumusete si o dulceata de baietel, sa-l mananci cu totul! iar sor-sa, o adevarata domnisoara cocheta! ...iar mami... manechin! o familie de frumosi!
desi de cativa ani buni incoace nu am a ma plange de mama-soacra... azi mi-am luat si eu portia de soacra-poama acra: "draga, oare mai ai inca unu' in burta?!?!?!"......sunt grasa dom'le, grasa, grasa... dupa standardele soacrei......
...as mai comenta, da' mai bine imi musc limba si ma duc la culcare....
gravidutelor-dragutelor, unde ati disparut? v-o apucat nascarea?
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
alra spune:
hello, hop si eu. am culcat copilul insa tot protesteaza. si fi-mea, diana, a devenit un fel de dl goe la feminin si asta sub ochii mei! eu zac si las pe altii sa se ocupe de ea si ii joaca pe degete dupa pofta inimii. si pe maica-mea chiar nu o inteleg, crezi ca ma lasa pe mine la 3 ani sa mananc din castronel la TV ca nu aveam chef sa mananc la masa?!!
otilia, ma bucur mult pentru tine ca ai apucat sa vina sotul pana sa nasti, din seara asta poti sa nasti linistita . am schimbat si eu semnatura, dar cu font mic caci speram sa nu ajung aici. nu mai pot, abia ma mai tin pe picioare. am iesit azi dupa brad si apoi la cumparaturi si imi e greu rau de tot sa merg si sa stau in picioare.
de lauramiron nu stim nimic... azi avea programare la cezariana. nu are nimeni nr ei sa dam de ea?
as vrea sa mai comentez relativ la luatul bebeilor in greutate. un copil alaptat la san ia in greutate intre 500-600g pe luna in mod normal "a lua in greutate" = cat ia el efectiv nu scazand din total si scaderea fiziologica, reprezinta dezvoltarea sa.
doctorul sau asistenta care ne ghideaza sunt optionali. suntem femei care au facut copii, am fost in stare de asta deci suntem si in stare sa ii crestem. daca sunt bolnavi sau au probleme ne prindem in majoriatatea cazurilor fara sa fie nevoie sa ne zica cineva.
am mai zis de multe ori, am citit des ca multi pediatri considera alaptatul o piedica in dezvoltarea unui copil.
si apoi luati exemplul celor de aici - doctorul NU se baga in alimentatie! numai o asistenta specializata care vine acasa si care ghideaza, nu trece pe nimeni pe lapte praf.
pediatra mea a cantarit-o pe laura doar o singura data, la 2 saptamani dupa ce am iesit din spital caci fusese cu greutate mica si bolnava. si atunci ne dusesem pentru altceva (parca sa refacem o analiza aiurea de la nastere)
in rest nu a mai interesat-o cat cantareste si cat masoara, o evalueaza ochiometric si zice ca "arata foarte bine". daca te apuci sa ii masori nu reusesti tot timpul sa ii pui fix pe grafice caci unii au oase mai mari, altii mai mici, altii sunt mai falcosi, altii mai burtosi, etc. mai mult iti faci sange rau.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
Andy08 spune:
Darling, Dandusa: Multumesc pt. gandurile bune. Trece si asta! Sper sa nu vina alta rea! Saptamana viitoare instalam alarma. Ar fi bine sa vina bebe dupa aceea.
Caterinas: Burta mea e lasata de vreo 2 sapt. si nimic. La control, col inchis, bebe nu e coborat de tot. Deci...asteptam.
Alra, acum incep si eu sa cred ca voi trece de termen. In ultima saptamana nu e nici o modificare: colul tot inchis, bebe tot necoborat de tot...nimic. Au zis ca ma induc dupa o sapt. daca e cazul. Adica pe 24 dec.
Andy 38+