Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Vianne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Vianne dragut Mosul cu cartea de croitorie! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Daaa, f dragutz. Cartea e www.amazon.com/Amy-Butlers-Little-Stitches-Butler/dp/0811861287/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1228664409&sr=8-1" target="_blank">asta. E superba, stia a mi-o doresc. Dar eu m-am bucurat foarte si pt cantarul de bucatarie, sunt lesinata dupa ustensile de bucatarie
Vianne spune:
citat din mesajul lui MissParker Vianne, pupici si o imbratisare pentru sora mea de suferinta!! Of, nu-ti face probleme ca ai luat-o pe Stefana in pat, eu dorm cu David de luni de zile in patul conjugal, abia in curand vrem sa-l mutam in patutul si in camera lui si mie de acum deja imi sangereaza inima. Imi spun doar ca la altii s-au vazut cazuri cand copilul care a inceput sa doarma singur a inceput brusc sa nu se mai trezeasca noaptea, asta ma mai incurajeaza putin... dar mi se rupe inima la gandul ca noaptea voi deschide ochii si nu va mai fi el primul lucru pe care-l voi vedea |
Miss, pupici si de la noi Mie mi-e clar ca daca am luat-o acum in pat va fi f greu pt ea sa o pun iar in patutul ei. Nu stiu de ce nu-i place acolo, in ultima vreme, cand o asez in patutz e DISPEEERAAATAAA Si pt ca nu stiu ce sa fac, ma gandesc si eu pe termen scurt, adica am luat-o in pat, dormim amandoua mai bine. Mai tarziu nu stiu ce-o fi.
Alysh, felicitari pt kilogramele pierdute
MissParker spune:
citat din mesajul lui ancaurn Dragos nu mai are pic de stare. Sta bine in 4 labe si a trecut de la faza de leganat in cea de inaintat. adica face un pas-doi, apoi se arunca pe burta, se taraste, iar se ridica si tot asa. Si ajunge tot unde vrea el, chiar daca pt asta trebuie sa escaladeze toate pernele si plapumile cu care e inconjurat. Va dati seama ca trebuie sa fie mereu cineva cu ochii pe el. De mancat, nici nu ma plang si nici nu-l laud. Are doua mese complete pe zi de mancarica solida. Pe la 9 papa fructe care sunt cam cah. Din pacate singura solutie ca sa manance a fost sa i le amestec cu o lingurita-doua de Daninino-branzica cu caise. Asa le adora. Acum incerc sa reduc din Daninino, in asa fel incat sa ajungem la fructele goale. La 13 mananca piureut de zarzavat cu carnita sau gol. Asta-i place tare mult. Pun morcov, patrunjel,telina,cartof, ceapa (asta nu o pasez) si o mana mica de amestec mexican cu fasole verde, mazare, ardei, porumb. Imi iese piure pt 5-6 zile, pe care il pun pasat in cutiute de plastic si la congelator. Scot zilnic pt o portie. Carnita o am tot la congelator, portionata si o fierb inainte de masa cand e cazul. In rest, mai are 3 mese de lapte la 6 dimineata, la 17 si la 22(asta-i cu doua masuri de cereale de la Milupa). De dormit doarme bine. de seara de la 5-6 pana la 6 dimineata, cand papa si mai baga somn pana pe la 7 si mai rar 8. Masa de la 22 o ia in somn. Ziua are doua reprize de somn de cate o ora, o ora si jumatate. Asa mai ajung si eu la baie sau sa mai mananc cate ceva. la toata lumea. |
Si noi te am pe tine !! Mai, dar ce noroc ai ca Dragos doarme asa bine, nu vrei sa facem schimb macar o saptamana?
Programul de masa al lui Dragos e normal, zic eu. Noi ne-am chinuit azi cu morcoveii si dupa aceea i-am vomitat la greu cam pe toti, am umplut stramplerul, prosopul de pe comoda de infasat, body-ul curat, tot... I l-oi fi lasat prea gros, maine ii pun mai multa apa, il fac supa de-a binelea...
Dar de la 9 si pana la 13 nu mai papa deloc? Ca eu am impresia ca ii dau totusi prea des lui David si poate si de aceea imi mai cere si noaptea si in plus la fiecare masa mananca prea putin si tot varsa... Sau care sa fie motivul? Nu inteleg. Ziceam sa-i fac program cam asa: laptic la ora 7, laptic (mai tarziu fructe) la ora 10:30-11, piureul de legume la 13:30, apoi laptic iar pe la 16:30-17:00 si masa de seara (acum laptic, mai tarziu cereale cu laptic) pe la 20, inainte de culcare... Credeti ca ar fi ok?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
gabitzam spune:
Avem si noi un dintzisoooor !!!!
Costi i-a vazut dintzocul in gurita, asa ca el a foast responsabil cu cadoul pentru iepuras. S-a dus si i-a cumparat un costumas, a dat o caciula de bani pe el, dar era pt. baiatul lui dintos, ce conteaza ? Acum imi explic de ce de vreo saptamana sta practic lipit de tzitzi aproape toata noaptea. Eu ziceam ca e un puseu faimos, ca suntem chiar la 26 de saptamani acum.
Nicole, Andreap, voi m-ati intrebat de jucaria lui Andrei. Nu e de aici, e adusa de sora-mea din State, e pentru invatat numerele si operatiile matematice simple. www.abcteacher.com/catalog/pages/lf20011.shtml" target="_blank">Asta e. Andrei de ieri tot se joaca cu ea intr-una.
Andreap, dupa cate stiam eu spray-ul acela pt. arsuri acum se gaseste cu denumirea de Oximed. De obicei aveam mereu unul in casa pt accidente din astea casnice, dar a expirat si n-am mai luat altul.
Miss, ar fi perfect asa program, numai sa reusesti sa te tii de el.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
Mare alarma mare, miine dimineatsa la 8 ora Belgiei, Alra se duce dupa o inducereee!
scoateti prafuitele,
scoateti obositele,
or fi ele ramolite
dar au experientsa,is shcolite!!
P.S. felicitari pt dintos, pui de Gabitza.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
Noi am fost azi in Baneasa Shopping Center. Tati s-a dus in Bricostore si pe noi ne-a lasat in mall , cu conditia sa nu cumaparam nimic. De vina – Criza financiara.
L-am sunat plangand….”Chiar nimic ?” Si tati:”Nimic”. I-am luat totusi lui bebe o caciulita care nu se leaga si niste manusi. As fi vrut sa imi iau atatea: am vazut niste cizme….o hainuta….o rochita….
Off, deabia astept sa ma duc la service si sa incep sa-mi mai iau si eu lucruri. De fapt astept mai mult sa slabesc, asta dupa ce nu mai alaptez….
Daria Ioana – cate de bine este sa ai baietel si fetita…sunt 2 scumpi puiutii tai
Iulia – multumim pt aprecieri. Cat despre laptop si telef de jucarie, cred ca tot de cele ale voastre va fi indragostita. ..
Mihaser – bafta cu noul job ! Sa fie al tau !
Laura – cel comandat este de Mos….are curea, gen al lui Robertel de Simonix
Alysh – pe asta il luam la intalnire. Pup pe Vlady sa fie doar o stare febrile trecatoare…
Andreap – din aceleasi motive il facem si noi de acum. Pe 20 plecam la soacra, apoi la ai mei… si nu mai avem timp sa-l admiram.
Miss – si tu !!! Ma enervati cand va aud vorbinde de slabit. Eu nu am nici o vointa si putinta acum. Felicitari si tot inainte. Cate despre ziua nasterii sunt trecuta in septembrie pe 19.
Alina – si David plange cu ochii inchisi, cred ca tot de la dinti. Pup Scortisoara sa fie linistita.
Gabitzam – feliciari pentru dintisor.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Alysh spune:
Cleo, sper din suflet sa fie paranoia si GAbitzam, va invidiez pt dintisor pt ca ai elucidat misterul. VReau si eu sa apara un dintisor sa spun , "gata, asta e motivul pt care....plange noaptea...pt care a facut starea asta subfebrila"
Felicitari, oricum pt marea descoperire!
Pe parcursul zilei n-a mai avut febra pana acum seara cand iar l-am simtit mai caldut decat de obicei si avea 37,7 intrarectal, i-am dat 2,5 ml nurofen. Sper sa fie trecator ca innebunesc daca nu ajung la intalnire. Vin singura deghizata in Craciunitza si tot vin!
Totusi nu cred ca e vb de raceala, nu tu mucisori, nu tu rosu in gat.....deci tind sa cred ca sunt dintisorii.
Vianne, Alina
Ancaurn, DRagos doarme de la 6 seara la 6 dimineata??????Eu as fi multumita ca Vlad sa revina la programul lui 21-6, as fi chiar foarte fericita. Dar presimt ca n-o sa am parte prea curand.
Vlady
mihaser spune:
Salutare!
Wow Alra tinem pumnii!
Gabitza felicitari ptr dintoc!
Alysh s.x-ul ala a dus la pierderea kg? Sau invatatu`?
Laura ar fi super! Voi cand plecati? Aveti escala la Tm? Nu sunt spanioli, e multinatonala!
Nicole, miss
Azi am fost la cumparaturi! Am avut noroc am prins reduceri si cu 3 mil mi-am luat palton, pantaloni si neste cizme.
Am gasit unde o sa le fac piticilor poze ptr calendare! Sunt asa happy! Ptr Cri am luat coarne de ren!
Am innebunit de tot!
Va pupam!