Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
chinabulina spune:
buna dimineata!
cu intarziere, la multi ani sarbatoritilor de ieri, fie ca si-au serbat onomastica, fie ziua de nastere . eu ieri n-am reusit sa intru, ca am fost plecati la iasi. am lasat fata la ai mei si am plecat numai noi 2. a fost tare bine, ne-am simtit ca-n tinerete
am gasit si costum de mos/baba craciun in carrefour. cand eram la casa, m-a sunat mama ca i-a adus nasa fetei un costumas de craciunita tare frumusel ... noroc ca nu trecusem de casa. asa ca acum avem . alysh, tot iti multumesc ca ai fost draguta si te-ai oferit sa ne trimiti daca nu gasim
raportez o noapte de groaza. hotarat lucru, gogoasa mea nu mai vrea sa doarma. aseara a adormit mai repede decat serile precedente, in schimb s-a trezit plangand pe putin de 20 de ori. am crezut ca mor . mai rau a fost ca tati a trebuit sa se trezeasca la 4 sa plece tocmai in serbia, cu masina. si nu s-a putut odihni deloc, saracul . imi fac griji pentru el . a plecat pe la 5 si am luat gogoasa cu mine in pat. nici asa n-a fost chip sa ne odihnim. se trezea o data la 5 minute, plangand. se agita rau, nu stiu ce are. dinti nu vad. parca are gingia mai umflata, sau poate vreau eu s-o vad asa, in speranta ca-i ies dintii si mai tace putin . febra n-are, nu stiu, zau, ce facem... in fine, m-am plans destul...
am vazut poze frumoase tare, cu scortisoara la peles, cu david de nicole cu mosul si cu bradutul de acasa, cu darius si cassie, cu raducu si andrei . foarte frumosi copii aveti, sa fie sanatosi si norocosi!
cleo, eu ii dau prune, din congelator. s-au pastrat f bine, sunt gustoase. nu stiu daca-i prea devreme, dar cert e ca nelu kknelu ne viziteaza mai rar (stam departe, probabil); sau, cand ne viziteaza, e cum spuneai tu, ca o caprita
missp, felicitari pt piureul de morcov . la mai mare!!!
felicitari fetelor care tin regim/au slabit. si eu m-am apucat de luni de dieta. luni esec total: mi s-a facut pofta de inghetata si am papat . iar ieri mi-a adus mosul un mos de ciocolata, din care i-au mai ramas doar ghetele (deocamdata)...
fug, ca scartaie... god help us!!!!!
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Alysh spune:
Buna dimineata fetelor dupa alta noapte de cosmar....iar treziri dese, plansete si la dimineata febra! Am innebunit! Nu e mare, 37,5-37,8 nu pare deloc racit, e vesel. Oare de la posibilii dintisori? I-am bagat supozitor cu paracetamol (eferalgan), sper sa fie doar ceva trecator.
Multumesc pt felicitarile de slabit (Laurita, ca ai deschis special laptopul sa ma feliciti), dar mai am pana sa ajung la ideal. Eu zic 57 ca nu stiu daca mi-ar sta bine mai slaba, mi-e teama sa nu atarne pieile pe mine. Intr-adevar e posibil sa mai fi slabit si de la nopti nedormite.
Adriana, nu am lista la mine, sunt la ai mei, dar maine dimineata la prima ora o postez.
Chinabulina, n-ai pt ce, chiar azi dimineata am mai tras o fuga la Carrefour si costumasele stateau acolo, pe umerase, m-am gandit la tine
Vazut poze cu pui scump Craciunel de Nicole. Eu zic ca e perfect costumasul pt intalnire.
Vlady
Adriana_78 spune:
Buna ziua si de la noi!
Alysh, astept mesajul tau maine.
EU zic ca nu-i febra 37,5 - 37,8 un pic subfebrila -- si eu zic ca e tot de la dinti la ANnika, da sincer nu vad nici urma de dintisor. Nu stiu ce sa mai cred.
Noi am dormit mai bine azi-noapte, cu trezirile obisnuite, da fara plansete.
Pupici lui Vlad, sa nu fie nimic grav!
Laura, merci de raspuns!
Ma gandeam ... pe cutiile de vopsea n u scrie daca e permisa fol. in timp sarcinii/alaptarii?
Mihaser, iti tinem pumnii!
Daria_Ioana, vazut fratiori scumpi ce mari s-au facut!
Adriana
andreap spune:
Alysh,felicitari ptr.kg 'pierdute'..si ptr.premiul castigatda' tot ma 'enervezi'(glumesc)...stii vb aceea,vorbesti de funie in casa spanzuratului..pai eu sunt rau,cred ca mai am cel putin 10 kg de dat jos ca sa arat acceptabil..nu ma incape nimic de dinainte...si parca sedintele de vacuum si impachetari nu se vad deloc,din pacate.speram macar asa,cativa cm,mai ales de pe la burta...sunt oarecum dezamagita
Alina,am vazut Sara frumoasa..eu ma trezeam si noaptea sa mananc dulciuri(bunica mea spune ca ficatul obosit 'cere' dulciuri..)..acum rabd...rabd..de mancat insa mai mananc,ca Saratzina ema e dependenta de tzitzica
Nicole...bravo voua ca deja ati facut bradul.eu cred ca nici anul asta nu-l fac aici..cam pe 20 plec si ma intorc cam pe 4 Ianuarie..ar sta singurel si s-ar usca fara sa fie admirat..asa ca-l voi face la soacra-mea acasa.
Gabitzam,ai doi baieti superbi.jucaria din poze ce este?si de unde ai luat-o?
MissP,felicitari tr.primele ligurite.pe cerealele Milupa chiar scrie ca e ceva normal ca la primele lingurite BB sa impinga in afara.sper sa ia un baiat mancacios
Eu vin numai cu vesti proaste in ultima vreme,din pacate:aseara la 10 ma suna sotul ca Maria tuseste rau si are febra...ce distractie va fi pe mine saptamana viitoare.mai grav e ca nu stiu cum naiba sa fac sa nu faca fetele mele schimb de viruei,mai ales din directia Maria spre Sara...ooff..o astept acasa sa o bag pe aerosoli si maine si cu ea la spital.sper sa treaca repede,ca are serbarea pe 16 si atre va fi dezamagaita daca lipseste
Sara mananca binisor,numai frcutele nu-i prea plac...ca sora-sa.supa e preferata ei si culmea,desi e bolnavioara,ieri deschidea gurita ceva de speriat,ca niciodata...sper sa nu o laud degeaba...si sa o tina tot asa.
Si ca sa vedeti ce minte are sotul meu,ma suna sa-mi spuna ca la Pitesti e soare si daca scoate fata afara..asta dupa ce ieri a facut febra......fara comentarii!
cand va aud vb de Mall,intalnire cu Mosul,nu mai zic de intalnirea de pe 10..imi vine sa mor ca sunt blocata in casa...ma primit pe 10 fara Sara??????sa va vad si eu..glumesc
pupiciiiii
PS..pe ProTv e "Madagascar",film de desene..ma uit si rad de una singura...am dat in mintea copiilor
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
andreap spune:
Chinabulina,daca crezi ca-i de la dinti,chiar daca nu are febra,poti sa-i dai mai ales inainte de culcare,1 masura de Nurofen,Panadol..ceva..vezi poate merge asa.sunt si ptr.durere,nu neaparat ptr.febra.
Ylari,am uitat ieri sa=ti zic d eun spray super bun ptr.arsuri:Bioxiteracor.trece imediat.si de aici inainte,dacate maia rzi,imediat dupa sa pui acolo,ulei,albus de ou sau miere.eu am verificat cu albus si ulei,merge.ai grija
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
MissParker spune:
Ziua buna si de la noi! Noaptea a fost mai ok, trezit doar din 2 in 2 ore, iar la 6 i l-am pasat lui Bogdan si am dormit si eu aproape 3 ore in patul lui...
Fetelor, si eu am mai slabit un kil, pentru ca am trecut pe cruditati (de ex. mananc in prostie salata cu ciuperci si sos cu lamaie multa), asta ca sa compensez cumva fursecurile facute de Mutti...
alina_anto, ce poze frumoase cu Scortisoara!! Am impresia ca genele se lungesc pe zi ce trece, mai au putin si ajung la sprancene!!
Nicole – Ah, deci ziua onomastica, eu credeam ca e ziua de nastere, de aceea voiam sa te trecem pe listuta... Dar ziua de nastere cand o ai? Ah, v-am admirat in poze, ce dulce e David cand il ridica tati deasupra capului... Si David al meu rade in hohote cand il ridica tati sus...
inais, sanatate multa!!
Cleo, eu am vazut masurile de apa, dar intrebarea este: lasam toata apa si blenduim morcovii cu ea? Trebuie mai multa sau mai putina apa? Ca la ochi nu ma prea pricep, habar nu am cum trebuie sa fie, in carti scrie ca trebuie sa fie de consistenta unei supe... ieri mi-a iesit mai multa apa, cred, dar lui i-a placut, molfaia de zor si jinduia dupa cescuta cand m-am oprit dupa primele 4 lingurite, ca am zis sa nu-i dau prea mult din prima. Azi ii basculez vreo 7-8 lingurite, sa vedem reactia. Am bavetici multe-multe si deocamdata ieri nu s-a patat decat pe ele, ca l-am sters cu grija de fiecare data si i-am bagat la loc in gura tot ce curgea pe de laturi... De hranit il hranesc in bouncer, acolo sta oarecum mai drept...
Vianne, pupici si o imbratisare pentru sora mea de suferinta!! Of, nu-ti face probleme ca ai luat-o pe Stefana in pat, eu dorm cu David de luni de zile in patul conjugal, abia in curand vrem sa-l mutam in patutul si in camera lui si mie de acum deja imi sangereaza inima. Imi spun doar ca la altii s-au vazut cazuri cand copilul care a inceput sa doarma singur a inceput brusc sa nu se mai trezeasca noaptea, asta ma mai incurajeaza putin... dar mi se rupe inima la gandul ca noaptea voi deschide ochii si nu va mai fi el primul lucru pe care-l voi vedea
gabitza, ca intotdeauna incantatoare pozicile tale si baietii nu mai zic
Adriana, eu m-am suvitat si in sarcina, asa ca e permis, ca peroxidul se pune numai pe suvite, nu ataca pielea capului...
Ylari, Eva seamana leit cu tine, e o dulce-dulce!!
Alysh, sa te felicit si eu (cu gura mai pungita a invidie ) pentru numarul de kilograme realizat!! Bravo
iulia83, eu am incetat de vreo 2 saptamani cu sterilizatul sticlelor, acum sterilizez doar tetinele si suzetele... Iar sticlele le mai bag din cand in cand la masina de spalat vase, in rest le spal bine cu peria speciala si cu detergent...
Virginia baga multa apa si suc de portocale, asta regleaza digestia de minune!
Daria Ioana, nu mai e cazul sa-ti spun ca ai copii tare frumosi, nu? Si ce bine seamana intre ei si cu tine... Amandoi...
Fug, ca s-au intors baietii de la plimbare!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
cleo78 spune:
venit de la Kidex. Recesiunea e recesiune, mult mai putine firme ca in aprilie, mult mai putine reduceri. Achizitii:
-caruts sport sport de 5 kile si 150 roni,
-costum intreg de dormit
-cadouri la cupii - seturi de scule, cu shuruburi, chei, din astea masculine de 3-4 ani
-bluzite de bumbac cu nasturi in fatsa de scuipacit cu mancare
-crema bunchen pt frig si vant, fara parapeni cica
-dres extrem de gros cu cireshe
-simonacip +Matei+ Daviduche
Nu m-am bagat deloc la chestiile de firma, m-am uitat la standuri romanesti, in ideea ca dam o mana de lucru romanilor din plina criza, dar tot turcii erau mai bine dotati.
MissP, nu stiu cums crie la carte, au francezii acolo explicatiuni, io scurg toata zama, pun legumele, si dau drumu la blender 5-10sec. Deschid un pic capacu, nici macar nu in ridic ca dupa aia il potrivesc greu, atat cat sa intre pe cioc putina zeama, cam 1-2 linguri, m-ai blenduiesc putin. Totul ochiometric.... am pahare gradate, de plastic, numai pt fifitsa. In final, ma prezint in fatsa scaunului cu un pahar cu zama si unu cu piureul, si ii diluez pe loc, functie de pofta si acceptarea ei. primele mese au fo mai diluate, aproape supa, apooi treptat am inceput sa ingrosh consistentsa. Pt ca fiica mea nu are astampar, scuipa, prinde de linguitsa, si-o pune in par, pe scaun etc, nu ma mai ajuta babetsica, am nishte fetse de perna vechi si un cerceaf, cu care infasor totul. Sau nishte haine deja morcovite, 1 rand din astea, care le fol. Asta e, scuipa, rastoarna, trage. Dar prind momentu cand e cu gura mare si inghite tot, si in alea 3-5 min mananca sa zicem 100ml de supa, si in rest stam si 15 min pt inca 50 ml. Dar avem rabdare, preseveram. Mai rade cu gura plina, si ii curge, mai scuipa in linguritsa, totul in ochi, sufla. Noi ca parinti suntem f. amuzati de asta, o sa avem un cupil poznash ca nu ne-am suparat pe ea niciodata, sa zicem vai ca nu a mancat sau ca nu e bine ca pleaca de pe cerceafu ei dupa Lucy.
Adriana, la intalneala incerc sa vin cu Socrate - mai nou cupiii nostri isi cam sincronizeaza programu, si reusim sa ne intalnim la piatsa de ex. Adica ea a terminat shopingu, io il incep, ne salutam si fiecare la ale ei
andreap, imi pare rau de boli. Ce aparat de aerosoli aveti? sunteti multumit de el? da si mie, pliz, pliz, o firma, un cod ceva de produs.
iulia83, daca tu vei reusi ca fiica ta sa fie interesata de laptopu si tel ei - sa ne zici reteta . Orice cupil, dar si la oameni mari se aplica, cel mai bun lucru e a CELUILALT!!! Cel din mana ta, cel cu care umbli tu etc. Este in firea lumii, a competitiei, a nu stiu ce sa ii zic, ca un cupil sa zica : pufuletii lui vecinu isi mai buni, doar pt ca a primit de la el din mana.
chinabulina, e f. posibil sa va faca praf noptile dintii. O proba: cu degetu curat, maseaza-i gingiile. Daca simti mai tare, sau daca vezi ca interactioneaza pe alocuri, sa zic ca da sa muste sau frichine... numai io la fiica mea m-am prins greu ca ies dintii, cand am vazut ca isi mushca gingiile. Mai sunt in farmacie jucarii de dinti, noi am gasit in Donna un set de periute de dinti, 1 din ele e cu tzepi si care e pt inainte de a iesi, pe care fiica mea o rontsaie si ii frec si io gingiile cu ea (cat ma lasa,...). Mai sunt si geluri calmante, am cumparat unu si nu l0am folosit. Ca am uitat de el.
O sa incerc si io cu prunele.
fetelor, dieta nu pot tine. Dar mie cred ca mi-ar prinde bine nishte abdomene, ca doar acolo e surplus. faza e : cantaru imi arata simpatic o greutate frumoasa, nu zic cat, dar mi s-a marit fundu. Stiu, e ciudat, dar pantalonii care imi veneau intimpu sarcinii pe fund acu tsipa. Sendentarismu mi-a facut kuru mare
Alysh, aia nu e febra, e stare subfebrila pana la 38. Poa fi si de la dintisori, si de la comportament (cupiii mai zgubilitici is mai fierbinti) etc. Poa sa nu fie nik, un pic de paranoia.
adriana, vopselele de par cele mai ok is fara amoniac, care nu miros urat. Daca acu 10 ani erau f. puternice vopselele, mirosu te leshina, cred ca si de asta se recomanda -fara, acum sunt mult mai blande si neinvazive. Mai e si henna, extract natural de... dar dupa henna mai poti pune alta henna, sau foarfec, nu poti veni cu vopsele clasice.
sanatate la toate fetele si la puii mici!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina raportez o noapte de groaza. hotarat lucru, gogoasa mea nu mai vrea sa doarma. aseara a adormit mai repede decat serile precedente, in schimb s-a trezit plangand pe putin de 20 de ori. am crezut ca mor . mai rau a fost ca tati a trebuit sa se trezeasca la 4 sa plece tocmai in serbia, cu masina. si nu s-a putut odihni deloc, saracul . imi fac griji pentru el . a plecat pe la 5 si am luat gogoasa cu mine in pat. nici asa n-a fost chip sa ne odihnim. se trezea o data la 5 minute, plangand. se agita rau, nu stiu ce are. dinti nu vad. parca are gingia mai umflata, sau poate vreau eu s-o vad asa, in speranta ca-i ies dintii si mai tace putin . febra n-are, nu stiu, zau, ce facem... in fine, m-am plans destul... |
Welcome to the club
Nici eu nu stiu ce are David de plange asa des noaptea. Mai nou, acum a plans si la masa de pranz, i-am dat 6-7 lingurite mici de piure de morcovei, apoi san si apoi a tras f. agitat vreo 65ml din bibe, cand l-am ridicat sa ragaie a varsat putin, apoi l-am pus la loc in pat, am inceput sa-l masez pe burtica, iar el plangea si se tot arcuia de fund in sus... efectiv habar nu am ce poate sa aiba... Sa fie vreun viermisor?
O prietena care lucreaza mult cu medicamente naturiste mi-a adus niste bitter suedez, cica sa pun cateva picaturi pe o carpa i-n-m-u-i-a-t-a in apa calduta si sa-i pun compresa asa pe burtica, poate ii mai trec crampele... O sa incerc si asta.
Of, va doresc ce-mi doresc si mie: nopti mai linistite si bebei mai putin plangaciosi...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
ancaurn spune:
Ne mai tineti minte?
In primul rand La multi ani! tuturor celor ce si-au sarbatorit ieri ziua de nume sau au implinit un anumit nr de lunite sau anisori, dupa caz.
Nu mai reusesc sa intru decat foarte, foarte rar, si atunci abia apuc sa citesc putin de tot si pe diagonala. Sper ca sunteti bine toate si bebelacii vostri la fel.
Dragos nu mai are pic de stare. Sta bine in 4 labe si a trecut de la faza de leganat in cea de inaintat. adica face un pas-doi, apoi se arunca pe burta, se taraste, iar se ridica si tot asa. Si ajunge tot unde vrea el, chiar daca pt asta trebuie sa escaladeze toate pernele si plapumile cu care e inconjurat. Va dati seama ca trebuie sa fie mereu cineva cu ochii pe el. De mancat, nici nu ma plang si nici nu-l laud. Are doua mese complete pe zi de mancarica solida. Pe la 9 papa fructe care sunt cam cah. Din pacate singura solutie ca sa manance a fost sa i le amestec cu o lingurita-doua de Daninino-branzica cu caise. Asa le adora. Acum incerc sa reduc din Daninino, in asa fel incat sa ajungem la fructele goale. La 13 mananca piureut de zarzavat cu carnita sau gol. Asta-i place tare mult. Pun morcov, patrunjel,telina,cartof, ceapa (asta nu o pasez) si o mana mica de amestec mexican cu fasole verde, mazare, ardei, porumb. Imi iese piure pt 5-6 zile, pe care il pun pasat in cutiute de plastic si la congelator. Scot zilnic pt o portie. Carnita o am tot la congelator, portionata si o fierb inainte de masa cand e cazul. In rest, mai are 3 mese de lapte la 6 dimineata, la 17 si la 22(asta-i cu doua masuri de cereale de la Milupa). De dormit doarme bine. de seara de la 5-6 pana la 6 dimineata, cand papa si mai baga somn pana pe la 7 si mai rar 8. Masa de la 22 o ia in somn. Ziua are doua reprize de somn de cate o ora, o ora si jumatate. Asa mai ajung si eu la baie sau sa mai mananc cate ceva.
Cam atat despre noi. Sper sa ma lase sa va scriu mai des, sau macar sa citesc tot ce scrieti.
la toata lumea.
alina_anto spune:
Fetelor,nici eu nu am avut o noapte prea buna.. S-a trezit Sara de cateva ori 9 nu mai tin minte exact, de vreo 4-5 ori..) si nu stiu de ce..Nu vroia nici tzitzi, nici somn, nimic..plangea asa, cu ochii inchisi. Cred ca e de la dinti, cu toate ca nu e gingia umflata. Dara azi si-a tot muscat manautele, jucariile, pe noi, tot ce prindea. Acum doarme de vreo 2 ore. N-a dormit deloc toata ziua, nici nu a prea mancat. S-a tot chitzait, nu vroia nimic decat in brate la noi.
Si colac peste pupaza ma trezesc de dimineata cu o durere mare la sanul drept M-am si speriat.. Dar cand colo, ce era? Era plin cu lapte..si chiar nu-mi dau seama ce s-a intamplat, cum de am produs atata intr-o noapte nedormita?? Ca doar nu mi-or prii noptile nedormite
Andreap Imi pare rau ca tot va chinuiti cu virusii astia. Offf. Sanatate Mariucai! Cat despre sot..am avut si eu o discutie cu al meu si ne-am mai descarcat sufletele, ca eram cam incordati unul cu celalalt. Fiecare , pe partea lui, avea anumite asteptari de la celalalt, dar din lipsa timpului am "uitat" sa mai comunicam si nu ne mai intelegeam deloc. Acum totul e bine din nou. Lapte si miere
Nicole, am vazut poze. Ce bine seamana David cu tine!! Ma uitam la brad si parca nu-mi vine a crede ca uite, in curand nwe vom petrece primul craciun alaturi de copii. Cred ca vin marti in Buc. Te sun oricum
Alysh Felicitari pt kg pierdute! Sper sa te ajung din urma.. macar asa, in vreo 2 ani Deocamdata am renuntat la dulciuri si la mancatul seara, tarziu. Sa vedem pana la craciun ce rezultate am..
Ancaurn
Miss Ai dat jos 1 kg? Bravo! Succes in continuare!!
Va pup pe toate!!!
Scortisoara Sara