PRIETENE FARA TITLU (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

am gasit astea,le-am listat si ma pun sa-i declam incantata Sorcova si la final ii zic Dianei: acum zi si tu! Raspuns: IMI DAI BANI? Se pare ca maica-mea a avut grija sa ii explice inaintea mea cum se procedeaza

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mai, se pare ca ati mancat ardei iute, de ati luat-o asa inainte cu paginile. Am zis ca o fi ceva nasol, mai sa-mi stea inima in loc.
Daniela, si eu sunt asa cu jucariile, i-as lua daca ar fi bolnava sau ar plange dupa ceva, imediat si nu m-as uita la bani. Ce-i drept, masinile de la desene sunt scumpe, dar Roary m-a cucerit. Experienta m-a invatat ca Diana se joaca cu te miri ce, nu neaparat sa fie scump, poate sa fie si o papusa de carpa daca i se pune pata pe ea. Dar eu zic sa stai linistita, ca masinile mereu vor fi in voga, a mea zilnic insira trenulete sau masini de politie pe covor..
Am vazut ca si Rares a mancat cioco, pai cui naiba nu ii place, ca noi mari mancam pe rupte, dar cei mici...Un singur exemplu am in familie, o nepoata de 9 ani care nu mananca ciocolata, prefera slanina cu paine..., noroc cu sportul ca luase ceva kg pe ea..
Moni, dintii tai sunt de groaza cate probleme ti-au facut. De unde Dumnezeu atata infectie?? Eu sunt de acord cu naturistele, insa o schema dupa care sa ma tin, nu, multumesc! Ma ia groaza cand ma gandesc ca la ora cutare trebuie sa inghit cate ceva, nu-mi consum nervii gandindu-ma ca poate uit.
Ai si tu dreptate cu jucariile, unele sunt scumpe si nu merita, altele da, cum e de exemplu bicicleta Emmei, mi se pare chiar folositoare. Nu neaparat pentru exercitii fizice, cat pt jocuri interactive. Dar, cred ca din toate jucariile de la mosul Nicolae, piticul Grumpy a avut cel mai mare succes. Cu el merge peste tot, lui ii povesteste ce face, ii arata desene la tv, ii da de mancare...ce mai, e inamorata de el. Si n-a fost ieftin si tot de la desene...
Mersi de linkul pt abecedar , acum mai ramane sa si caut pe care i-l comand. Ca sunt si carti si caiete de lucru, naiba stie...
Daca o trimiti pe Diana cu colinda, eu cred ca va veni cu un sac de bani. La cat e de dulce, nu-i rezista nimeni. Bine a facut ca a invatat-o maica-ta, pai nu se colinda pe gratis nene... Ia pune un film cu Sorcova aia...s-o vaz in action.
Denisa, am inteles ca bicicleta o iei de Craciun. Vad ca e luata deja, foarte fain. Cum ii place Emmei? Pune si tu niste poze, chiar esti codasa. Ati inceput deja sa imbodobiti pt sarbatori? Super, si anul trecut arata foarte frumos casa, daca tin bine minte. Imi plac si mie personajele din Winnie, mai ales magarusul...
Cu invatatul, eu sunt sigura ca Emma va citi foarte repede, incepe cu silabele, apoi cu cuvinte din 3 litere si tot asa. A mea tot mai scrie litere, un B corect, unul in oglinda, un P corect, unul in oglinda samd. Mor...de la faptul ca e stangace i se trage. Mai bine n-ar scrie deloc, decat sa o faca prost. Dar ea e mandra...
lui Alex si sa-i treaca problemele cu dintii, Diana la masele a tras mult, in rest, n-am prea stiut cand ii ieseau.
Deea, eu am avut aceeasi treaba intr-o camera, chiar a Dianei cu jaluzelele, acopereau caloriferul (imens) si am pus din alea verticale si scurte...vreau sa vad cum ti-au iesit!
Ma duc la un film, Diana abia a adormit la 23, tot asa e, nici mai bine, nici mai rau. Maine ies un pic cu ea afara, astazi doar prin Mall a bantuit.
Sper sa revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

A adormit deja Diana dupa ce i-am citit povestioarele din cele doua carticele de exercitii: una e cu un pui de veverita,cealalta cu tara lui Mos Craciun.
INGRID zi-mi cat ai dat pe puzzle ala de 49 de bucati si de unde l-ai luat.Sunt 3 seturi fiecare de cate 49 de bucati in el,nu? Desi vad ca scrie pe cutie 5+ ,cred ca deja s-ar descurca Diana mea ,pentru ca deja le face mai in viteza pe-alea de 24-30 bucati.Si cum mai nou aproape zilnic le scoate si le face ... ma simt obligata deja efectiv sa ii cumpar Si-asa de ziua ei era in plan doar o carte.Voiam si un set de curatenie nou ca tot vrea matura,dar cand am vazut preturi de 80-150 lei la un set mi-a scazut entuziasmul momentan.Apropo de puzzle fetita doctoritei aradence de pe DC face si ea deja puzzle 25 de bucati la numai doi ani jumatate ,cum facea Diana ta Ingrid!
DANIELA dupa cum vezi si eu ii cumpar tot mereu cate ceva,doar ca o fac dupa buget si atunci calculez mai la sange asa,ca sa nu dau banii pe ceva de care sa se bucure doar 10 minute si dupa aia sa zaca intr-un coltz ... Masinuta aia cu cei trei, mie mi se pare super-faina desi scumpa ,dar de exemplu cred ca i s-ar potrivi unuia ca Mark care se joaca asa frumos cu animalutele,de parca ar face taatru de papusi - Diana inca nu o face ... Ea si cu masinutele alea minuscule,nu se joaca ca baietii sa le plimbe pe traseu (si nici pe mine nu ma lasa ) le foloseste doar de decor la orasele ei,sau sa aiba ce baga in garaje paote ar trebui sa aduc de la fratelo din apartament niste papusele din alea mai mici si piticii si sa ii fac niste "teatru a la Mark" sa invete si ea ...
Apropo de zacut intr-un coltz: acum un an i-a adus vara-mea din Spania un catel din plus,din ala muzical,danseaza si se scalambaie ,dar cat credeti ca l-a bagat in seama? O zi doua,iar de-atunci zace si numai se pune praful pe el.O jucarie de genul asta de fapt era pentru un copil de un an,nu de doi ani ... La un an era incantata si ea de papusa plimbareata de exemplu.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID noroc cu tine ca uitam de antibiotic .Si Aerius mi-a dat - asta e antialergic.Plus nurofen si tablete de supt Hexoraletten.Vai de stomacul meu.
Diana a zis ca Diana ta nu are vacuta (lampa de veghe-vacutza) si ca sa ii cumparam noi una si sa i-o ducem cadou sa o punem pe noptiera peste cartea aia ...

Mergi la inceput

INGRID eu la antibiotic imi pun telefonul sa sune la ora respectiva,iar la alte medicamente noroc cu Ghita si acum si cu Diana: "MAMI NU AI LUAT PESTELE (uleiul de peste) SI CAVITUL AZI" Deci si eu am inceput sa iau ulei de peste.Din asta iau de la Hofigal,dar doar o tableta pe zi: http://www.hofigal.eu/produse.php?id=436
Diana nu a reusit sa inghita capsula,asa ca ii dau tot cate o biluta pe zi din aia transparenta "ulei de peste cu vitamina D" http://www.terapeut.ro/commerce/ulei-peste-vitamina-p-1047.html

Mergi la inceput

Si mi-a mai zis ca vrea sa mergem cu Marta si Greta (fetele prietenei mele) la toboganul de langa ... "magazinul de cumpalatuli" E vorba de locul de joaca de langa Kaufland unde am fost la chef la o fetita si unde am fost si cu cele doua dar mai demuult! Si acolo e un tobogan urias si labirinturi,dar toboganul e mai fain dincoace , langa UTA.Plus ca aici se pot da si adultii,sunt si mese de pim-pong,au ce face si adultii.Vai ca trebuie sa ma interesez pentru cheful Dianei,trece vremea si eu nu am apucat .Nu prea cred sa fie deschise pe intai ianuarie,doar zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Am gasit asta http://www.hofigal.eu/produse.php?id=445 pentru cele care vor sa slabeasca.Nu stiu cat de bun e, dar e natural si eu am avut rezultate bune cu ce am mai luat mai demult productie Hofigal (spirulina sau redigest de exemplu care e super) Si costa doar 8 lei circa.

Mergi la inceput

Asa s-a deschis robinetul la mine cu scrisul .Bagati de seama ca taman azi/maine sunt fix cu tripla zi critica la bioritm,zi care se nimereste extrem de rar. Deci atentie maxima,normal ar fost sa ma inchid in casa si sa nu intru in contact cu nimeni ca e pericol de accidente,sarit tzandara sau debitat tampenii

Mergi la inceput

DANIELA uite ce faine-s landourile astea http://www.crazytoys.ro/jucarii/Accesorii-pentru-papusi-36/Coloma-1043/7411/Carucior-3-in-1-Coral-Princess.html Si scumpe ca naiba evident Si la tine e cam pericol sa le faca pilaf Rares care e inca prea mic ... si nu cred sa se abtina sa puna si el mana la impins

Mergi la inceput

INGRID am uitat sa iti zic,ma bucur ca ii place atat de mult Dianei piticul ala!!! A meritat toti banii!
Toti se pare ca au personaje de desene animate preferate,doar Diana nu.Ea a ramas cu Bau si ursuletul - pe care i-a dragalit amarnic ieri dupa ce s-a intors de la mami - ca nu ii mai duce demuult cu ea,doar acasa mai doarme cu ei.Numai pe papusa-bebe Norbi il mai dragalea asa!
Am terminat de citit presa asa ca fug la nani,pana nu ma prinde Deea din urma
Noapte buna!

Mergi la inceput