PRIETENE FARA TITLU (22)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
DEEA pai si cea de pe care canta Diana de Ingrid e un fel de carte muzicala,dar mai sunt multe feluri.Stiu ca Tibi al AneiSebe avea de cand era mic mic multe feluri faine si in germana si in romana ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DEEA si puzzle muzicale din lemn erau si au cumparat multe,adica puneai calul la locul lui - necheza,puneai vaca - mugea etc. Evident toate erau pentu un buget mai consitent ,asa ca am preferat sa cotcodacesc eu
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Nici eu n-am fata chestii din astea muzicale.
ce idee buna mi-ai dat cu teatrul de papusi, se joaca Ioana de vreo 30 minute cenusareasa.
Deea, fain patul Vrea si ioana. Zice ca Rares sa doarma jos si ea sus sus, sa se urce pe scari si vrea si ursulet roz, normal.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
Moni- pai si ce daca au carti muzicale mai,dc i-am luat una si i-a placut, normal ca i-am mai laut, E nu are prea multe(dc era dupa unii treb sa iau toate colectiile)-am luat ce mi-a placut ca o cunosc si i-a prins bine, si aum se uita pe uneel mici,care zice ca sunt de bebe cu placere- si are ureche muzicala- in conditiile in care la noi in neam, toti sunt afoni-singura exceptie e socrela-care ieri cand a vb cu fii-mea la telefon,datorita mie, ca E nu vrea sa vb cu ea din cauza ca nu o vede ca pe ai mei la PC- nici macar nu a intrebat-o ce i-a adus mosul-ma rog.
Daca bicicleta aia nu ar fi asa voluminoasa, sa mor de nu i-as aduce-o la anul Dianei cand venim, ca nu e scumpa pt ce face-citeste si tu pe pagina aia parerile parintilor- ca si trisca ai,f. utila este,i-am plimbat cu ea si sunt sigura ca inca un an va mai fi interesanta(ca doar se ataseaza la bicileta sau se foloseste ca un carut dublu)
Deea- pune poze ca sunt curioasa cum ai facut jaluzelele
La mine inca rezista carutul , se mai joaca A cu el, si am unul luat de 2 luni cu 4 cad,nu i l-am dat Emmei ca nu mai e asa innebunita cu el, desi se mai joaca si cu papusile rar,sa le puna la culcare- ea acuma dc as sta de ea, cred ca intr-o luna ar citi si scrie- dar mi se pare mult oricum si nu are sens sa o dau la scoala privata sa arunc cu banii(si asa cred ca se va plictisi la scoala dc o tin la mintesorii inca 3,5 ani) ,cand ii string si ii pun pt facultati ca sunt scumpe-mai ales dc alege avocatura sau medicina, sa vezi atunci 7-8 ani de carte
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
A venit deja Diana si i-am facut din rotodiscurile alea un car fain,dar mi l-a stricat,i-a luat rotile si insira pe jos toate cercurile cica le da "la copiii ei" sa faca plastelina chipurile ... Peste cercuri a insirat dreptunghiuri si tot asa.Asta a mea e obsedata sa faca pe educatoarea! Vorba lui frate-meu vorbeste singura ca radioul
monica70 spune:
DENISA dar n-am zis ca e bai ca le au ci ca eu n-am avut bani pentru asa ceva,logic ca si Dianei i-ar fi placut.Macar o vreme.Si la "laptopul" ala ce canta si are si ceva imagini cu printese,nu statea mai mult de 2-3 minute sa butoneze ... Adica ea in general nu a stat locului de mica,nici macar pe olita nu a stat.
monica70 spune:
DENISA stai ca acum m-am dumirit??? Ce bicicleta ai fi vrut sa aduci,aia cu laptop? Mai asa ceva mi-ar lipsi in casa,si asa abia am loc sa ma invart p-aci,mereu calc pe ceva.Dar unde e pagina aia,ai pus-o? Ca eu am ratat-o cred ...
monica70 spune:
Diana a venit la mine sa ii zic ... SOLCOVA!!! Si cand i-o zic, ma mai si corecteaza/completeaza . Cica buni i-a zis-o.Pe urma zice sa i-o zic si pe-aia cu copiii ... Voia "Aho aho copii si frati ... " ca s-a luminat la fata a aprobare cand am inceput-o.Se pare ca trebuie sa o invat,poate o trimit pe traseu sa completam veniturile,ar fi ceva sa se trezeasca vecinii la usa cu ea,cel putin la mami in bloc, toti o cunosc Hai ca v-am dat iar niscaiva idei Macar o vizita cu sorcova pe la neamuri,prieteni
Denisam spune:
Moni-asta e-sigur ar sta pe ea-se conecteaz ala TV-nu treb sa butoneze prea mult-e siinteractiv si da la pedale..
http://toysrusca.shoplocal.com/toysrusca/default.aspx?action=detail&flashbrowse=y&storeid=2577308&rapid=628132&pagenumber=9&listingid=-2090627188&ref=%2ftoysrusca%2fdefault.aspx%3faction%3dbrowsepageflash%26storeid%3d2577308%26pagenumber%3d9%26rapid%3d628132%26prvid%3dundefined
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DENISA mersi arata fain scula ,cred ca e buna iarna la voi,daca Emmei ii place sa manevreze la jocuri interactive.E un fel de inlocuitor al PC-ului si mai face si miscare.Nu cred totusi ca i s-ar potrivi Dianei,nu ar sta asta mai mult de 10 minute pe ala cat is io popa.Acum face puzzle si fredoneaza Sorcova vesela,dar nu stie inca bine cuvintele Trebuie sa mi-o listez ca nici io n-o stiu bine.Cum ziceam,Diana trece cu o viteza uimitoare de la una la alta.
Ah sa va mai zic,Diana ne-a anuntat oficial ca Dani a fost cuminte si ca "PLIETENA EI E DIANA ANGA" (HANGA?)