La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 21
Donia spune:
La multi ani Darius, sa cresti mare si sa fii un puiut fericit alaturi de surioara!
La multi ani Rares, sa ai parte numai de zile senine!
madaluta si danutz, pupici si felicitari!
Multumim din nou pentru urari!
Am avut o zi asa frumoasa...!!! Nasii au plecat devreme, asa ca am avut seara numai pentru noi, ne-am rasfatat si ne-am dragalit, copiii au dansat si s-au jucat, au ras, am ras si ne-am imbatat de minunatia lor!
O duminica frumoasa va doresc!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuga sa felicitam fulguletii nascuti astazi.
La multi ani, Darius!
La multi ani, Rares!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti fericiti alaturi de parinti.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
m_monique spune:
cu o zi intarziere, spunem si noi Beatrice si Cristinel.
Darius si Rases
sa cresteti mari, sanatosi, sa ascultati de parinti!
23+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
teme:
1. bradul. anul trecut am tinut bradul in tarc. anul acesta va fi liber si la nivelul lui. vom impodobi un brad natural, mic. acum ne gandim cum sa facem: sa-l impodobim in lipsa lui andrei, sau impreuna cu el. este fascinat de brazi impodobiti.
deja ne spune "cacici bad cata" (mos craciun ii aduce brad si ciocolata).
noi incercam sa profitam de situatie si sa-l convingem cu olita. ii spunem ca mosu ii va aduce brad si ciocolata daca face la olita. si andrei a ajuns sa faca la olita, dar el nu cere. cand il punem noi atunci face.
2. spalat pe dinti. o perioada vroia tot timpul sa se spele pe dinti (incerpea cu "epi a meu"). acum se spala cam de 2 ori, si asta cand sta la olita. folosim pasta colgate pt copii. asta e pasta lui preferata, ca tot o vede in reclame.
23+
si Andrei (16.12.2006)
anateo2004 spune:
Cristinel
Bea
Rares
Darius
as mai scrie dar deja un terorist s-a trezit si e calare pe mine
o zi buna tuturor!
roxanica2006 spune:
Buna dimineata, dragele mele!!!
La multi ani cu sanatate tuturor fulguletilor si mamicilor sarbatoriti!!!
Imi cer mii de scuze ca n-am facut urarile la timp! Sa stiti insa ca ma gandesc mereu la sarbatoriti, la fulguletii nostri care fac 2 anisori, la mamici cat de mandre si de fericite sunt in ziua cea mare!
La multi ani sarbatoritilor de ieri: Cristinel Miscotel si Shefa Bea!!!!
La multi ani Darius si Rares !!!
Despre noi toate bune, David a intrat si el in randul lumii, adica al fulguletzilor, si stie si el "Mos Caciun cu pete labde", nu e meritul meu , mami l-a invatat. Am crezut ca mor cand l-am auzit, am reactionat ca Victor de Acs cand isi revede parintii, am ras, am aplaudat, m-am invartit in cerc, fericire mare. Io nu pot sa cred ca am copil atat de mare, care stie poezii. de atunci si micutzul meu rade cand zice poezioara, se prapadeste de ras intre strofe, asa m-a vazut pe mine si crede ca asa se cade. E absolut fenomenal!
Apoi nu va mai spun ca am avut o saptamana absolut infioratoare, miercuri m-au anuntat ca joi si vineri avem un seminar organizat la Bucuresti, cand am auzit am plans pana la epuizare in vagauna mea si apoi m-am chinuit sa-i determin pe altii sa plece in locul meu, toti credeau ca-s nebuna, nu intelegeau ca nu pot pleca, ca David nu a dormit niciodata noaptea fara mine. Pana la urma am plecat, nu va suparati ca n-am dat niciun semn, da' chiar n-am avut vreme de nimic, am facut 14 ore dus, 13 intors, cum s-a terminat sindrofia m-am milogit de unul de altul sa ma ia cu masina acasuca, am venit pana in Bistrita cu cineva, de acolo pana in Baia Mare cu altcineva si de acolo pana acasa cu Cristi.Nu aveam rabdare sa astept trenul, iar cu avionu m-am interesat dar era 5 mil jumate biletul si mi s-a parut tare mult.Pe viitor voi rezerva din timp si atunci e 2 mil.
David a fost f.f.f.f suparat pe mine, n-a inteles nimic, a facut scandal monstru, a plans pana a varsat ca tot nu stiam cum vine aia sa planga copilu pana varsa, mami cu Cristi nu s-au descurcat cu el, mi-l dadeau la telefon si David repeta de zeci de ori doar atat: "mami, mimi, mimica, hai acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!", da non stop, mai, mi se rupea sufletul, mi-au spus ca ziua mai trecea cumva, da seara, nopatea, era pur si simplu jale, n-a vrut sa bea laptele nici in ruptul capului. Si prin parc ziua umbla trist, cu capul plecat, tanguindu-se ca un om mare "mami, mami, mimi". Mi-a fost mie groaza de plecare, dar chiar asa grav n-am crezut c-a fi.
Oricum cand m-a revazut nu s-a manifestat cu asa o bucurie iesita din comun, am ajuns la 2 noaptea, m-a "mirosit", a cerut laptele, i l-am dat dupa ritalul nostru, m-a mangaiat pe obraji, asa parca sa ma simta, sa se convinga ca nu viseaza, a zis "daga, daga, besc!" si a dormit dus. Apoi de dimineata totul a reintrat in normal. numai ca era exagerat de bine dispus, fredona melodii numai de el stiute, sarea intr-un picior, dansa, mami cu Cristi ziceau ca se vede ca e atat de fericit , ca fusese trist trist, mie mi s-a parut normal.
S-au trezit baietii mei, hai ca mai vorbim. paaaaaaa!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Am vrut sa va mai zic doua vorbe
Asiza, tare rau imi pare ca Denis a fost bolnavior, sper ca deja sunteti mult mai bine. Imi pare rau si de serbare, parca trebuia sa aiba costumas de fulgultez, nu?? Cu beteala la manutze, ce fain..ar fi fost un reprezentant de seama al fulguletilor, pacat...Dar poate se va simti mai bine si veti merge. Multa, multa sanatate!
Dia
1. ma bucur ca ai scapat de gips
2. imi pare rau de unghiutza Oanei, dar deja sunt obisnuita ca ea sa-si revina repede, chiar daca are o problema mai grava
3. am vazut gagalicea de la Craciunul trecut si tin minte ca atunci mi se parea ff.f.f mare, retin si pijamalutza de Craciun. Mai, sincer si acum mi se pare mare in pozele alea.
4. cum a fost petrecerea??? Alba ca Zapada a fost o dragutza sau o sclifosita???
Ruxandra, cum e conu' Grigore?? Mai tuseste?? Tu ce mai faci??
La seminar am intalnit in lift un tip bineeeee si mi se parea ca seamana izbitor cu sotul tau, l-am analizat pretz de 13 etaje, totusi nu era, cred...Cu ziua de lucru de 6 ore nici nu-mi spune ca innebunesc, am auzit si eu ,dar sper sa nu fie adevarat.
Kikineata, te tzuc tare si pe Garga mica artista mai tare si mai tare!
Donia, ce bine v-ati simtit de ziua Cristinelului, simt atmosfera aia...super
Desiree, mortal cantaretul tau, doua vorbe 10 minute de aplauze, am ras de m-am prapadit. Si e frumoooooooos! Sa-ti traiasca!!
Yagmur, mama, pune mana si mananca ceva ca te stingi pe picioare, fata!! Acum, serios, trebuie sa recunosc ca arati bestial, bine, asa cred ca gandesc si colegii tai dupa cum te mai strang in brate
Imi pare rau de concedierea asta colectiva, da' sunt ferm convinsa ca iti vei gasi in scurt timp ceva de lucru, oricum voiai sa mergi la Bucuresti, nu??
Ramsan, parca nu te-am mai vazut de multisor sau...am citit io prea pe diagonala??
Gata, ma duc la masa la ai mei, super viata
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Lavinia_P spune:
Am si io net...
Mai Roxanica...ma faci sa plang din prima asa....
Of,of dragul de David...trebuia sa-l pregatesti ca vei pleca sa vb cu Mos Craciun si te vei intoarce..ca va domir o noapte cu buncia,dar numai una...si tot asa...
Si de bine ce m-am asezat..ma trage sa vin sa ne jucam..
LA MULTI ANI CRISTINEL -sa cresti mare si frumos,sa iti traiasca mamica minunata si surioara!
LA MULTI ANI Beoaca! -chnico,ne e dor de postarile tale!
Am vazut ca Denis are probleme...Multa sanatate Asiza..la noi merge orez si iar orez...pe bune..de cate ori a avut probleme regimul strict l-a reglat imediat!
Cu putzulica si noi am fost rosii si i-am tamponat de mai multe ori cu rivanol a trecut in 2 zile...
minunea mea
kikineata spune:
La Multi Ani, Christian Gabriel Miscotel!
La Multi Ani, Sefa Bea!
La Multi Ani, Darius!
La Multi Ani, Rares!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
dandusa spune:
Cristinel
Bea
Rares
Darius
sa cresteti mari sanatosi si voiosi
Roxanica,
m-ai facut sa plangf emotionant mesajul tau...si-am mai tras o portie de plans azi...
Desiree,
frumos foc baiatul tau...,Crinuta a fost f incantata de orga lui,a vizionat filmuletele in nestire...
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)