La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Beoaca

Cristinel

sa cresteti mari si frumosi

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Donia: sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si la fel de intelept k si mama lui! sa aveti parte numai de fericire!
Beatrice de Chinico

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! Beatrice
La multi ani!Christian
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumim mult de urari, dragele mele, mi-au mers la inima Pupam minunatele, aveti cate un "tzoc" umed si din partea lui Cristinel, plus unul ca o tornada din partea Roxanei

Astazi servim ciupercute la cuptor umplute cu cascaval, salata de creveti, salata de pui cu anghinare, salata de ciuperci cu maioneza, niste aperitive calde, scoase din cuptor... serviti, serviti, nu va rusinati, ca acusi vine si tortul! Udati cu suc, vin sau bere, mai luati cate o maslina, o atentie, simtiti-va ca acasa!

La multi ani frumoasei Bea! Flori si un tzoc de la Cristinel, si tot la fel de la mine pentru chinico, felicitari mami!

Gata, la treaba cu mine, nu la-ntins mana

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Cristinel
Beoaca
Ana
sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti.
Donia ce de bunatati.
asiza multa sanatate va doresc. nu`s ce sa zic cu tratamentul, e adevarat ca sunt multe medicamente dar nu prea ai alternativa. la unul din episoadele din toamna am incercat cu homeopate la inceput dar n-a avut nici un efect. si Cris in perioada cu bronsiolita tot cam atatea medicamente ia. zilele trecute am fost la alergolog si a vazut pe o reteta mai veche ca i s-a prescris ketof si mi-a spus ca e prea puternic pentru varsta ei si sa nu-i mai dau. si acum ii dau septilin, extract de muguri de coacaz si xyzal.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

repede, sa mai apuc ceva de-ale gurii...

Beatrice
Cristinel, ginerica al meu

chinico, Donia, sa va traiasc copilasii si sa va umple inimile de bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani Bea!
la multi ani Cristi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, BEATRICE!
LA MULTI ANI, CRISTINEL!

LA MULTI ANI si tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele astea!

Mergi la inceput

Noi (adica eu) am lipsit ca ne-au oprit netul. Intarziere de plata...

Suntem bine, sanatosi (slava Domnului), mai avem de petrecut impreuna 3 saptamani si m-apuca groaza!!! Crizele s-au mai rarit. De fapt, sunt extrem de rare si asta dupa ce am constatat ca din vina mea facea urat. Eu crizata, el crizat. Bine ca nu mi-a luat prea mult sa-mi dau seama ca-i transmit lui starea mea nasoala...
Am nevoie de un sfat: a dormit 1 an si ceva in patutul lui, dar acum doarme cu mine. A primit de la nasa lui alt patut, de-ala de copil mare... A dormit o singura data in el si de-atunci tot cu mine doarme. Nu stiu ce sa mai fac sa-l atrag sa doarma acolo. As vrea sa se reobisnuiasca sa doarma singur (desi asa mi-e de drag sa-l simt langa mine........)...
astept cu interes sfaturile voastre!

Mergi la inceput

a, inca ceva: ne-am luat din cora aparat de facut paine. l-am incercat aseara si a iesit... o porcarie!
dar astazi am facut alta paine. super misto! stiti cat de buna a iesit? dupa ce ca-s grasa am mancat astazi mai mult de jumatate de paine, adica mai mult de 500 de grame. foarte buna!
v-am pupat!

Mergi la inceput