La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 13
dianav spune:
Am terminat si cu examenul, sper sa fie ok.
Sambata o sa chemam si noi niste copii, sper sa iasa bine,ca maine implineste copilul 2 ani.
VA ziceam ca fi-mea nu prea imi arata ca stie si ea ceva. Alaltaieri seara a venit cu o carticica care are niste patrate colorate pe care se pun niste piese magnetice, ideea e sa nimeresti culorile si fomele...si surpriza e ca Oana stia tot, nu stiu de unde ca de cate ori ma asez jos si "hai sa desenam, hai sa nu stiu ce" nu sta mai mult de 2 minute....poate bona sa aibe vreun merit. Cand o intreb ce culoare e asta? mai greseste dar culmea e ca le nimereste pe carte. Asa ca o sa merg sa ii mai cumpar din astea.
In rest o intereseaza sa intinda crema din cutii prin cap, sa scoata hainele din dulapuri, ii place si ei un desen animat (cam urat dupa parerea mea), cu o fetita Bee G sau cum naiba s-o scrie, are si un fratior George. Asta inseamna ca sta la desenul asta 5-8 minute, cam atat inseamna la ea sa ii placa ceva.
Pe olita nu, pe dinti zilnic seara, eu ii spun bonei sa ii dea periuta si dimineata, dar nu stiu daca i-o da. Periajul nu e temeinic si nu cu pasta. Dar eu sunt multumita si atat, mai ales ca cere ea periuta de cate ori ne facem toaleta de seara. Cu spalatul pe cap si noi cam o sg data pe saptamana. Dus mereu, daca ar fi racita nu i-as face, sincer, dau eu drumul la centrala dar uneori e un curent in casa si rece pe jos.
Nu vrea sa doarma, cand stingem lumina incepe scandalul. PLange ce plange si dupa aia se joaca pe intuneric, canta, vorbeste singura, uneori mor de ras, alteori ma enervez, mai ales ca uneori plange rau rau de suparare ca trebuie sa facem nani.
Cam atat, poate dupa ziua ei o sa pun poze.
Nu vrea sa zica cum o cheama, ma refer la numele intreg desi sunt convinsa ca stie. Cand o intrebam noi sau altcineva se face ca nu aude sau schimba vorba.
M-am lungiit.
O zi buna!
Diana
Laura13 spune:
salutari mamici!
rapid ca e treba multa pe aici ... raspund la teme:
brad doar acasa la ai mei, probabil va fi prin de calorifer ... asa e mereu
baie zilnic ca ii place tare mult, pe cap cam de 2 ori pe saptamana.
spalat pe dinti in fiecare seara. mai intai dani, dupa aceea mami (temeinic ... ne-au ajutat f mult desenele cu stefania de pe jetix), apoi iar dani. si el se freaca, dar nu mult dupa aceea roade periuta. dimineata ... aproape in fiecare dimineata, are zile cand e mai sacait/adormit si nu vrea pana plecam noi la munca si bona nu cred ca il spala. sincer ... habar n-am. is denaturata rau, nu?
noi avem o mica problema cu somnul ... doarme de la 23 la 7, iar ziua 1h. nu e prea putin?
pup pe toata lumea
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
Spalatul pe dinti: seara cu tati, intai tati apoi" io-io, las-o singura" cu pasta colgate 0-2 ani pe care ii place sa o manance.
Masele: le avem doar pe primele 4.
Lauranu cred ca-i putin. Erica doarme de la 24- panala 8 si cam 11/2h ziua.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anateo2004 Azi e ziua scumpului meu baietelminunea mea blondaiti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu mamica |
Da da da...traiau ca ingerasii inainte toti impreuna, si au hotarat sa vina la noi...si ne-au ales...stiu ei de ce!
La multi ani puisor Seba, sa cresti mare si sanatos!
Laura se vede pruncu obosit, iritat, cu cearcane? poate e destul atata pt el..Dani doarme de la 10.20 la 7.45 aprox. si ziua cam 1,5 ore...dupa parerea mea putin, dar asta e...
Spalatu pe dinti: mai sunt fulgi care nu se spala pe dinti? adica mai roade din cand in cand periuta...dar nu sta la spalat...si daca i-o dau lui in manuta o ia la fuga cu periuta cu tot...dupa 5 secunde o arunca...ori in wc, ori sub pat...
Dia eu stiu ca de lapte ar avea: 8 incisivi, 4 canini, 4 molari - primari, si 4 molari-secundari(care ies in jurul lunii 26)...in total, in toata gurita 20 de piese...tu zici ca Oanei i-au iesit deja molarii secundari? aia de la 26 de luni?...cate piese are Oana in gurita?
Desire se vede ca Octa halucina de fericire…diseara cand ajung acasa voi vedea si filmuletele cu sunet.
Pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
leyla spune:
La multi ani Seba! Sa te faci sanatos repejor si sa serbezi cu bine cei 2 anisori.
Am admirat-o si eu pe Yagmur dezlantuita, waw ce rochie sexy!.
Si pe Julia infofolita cu ochisorii aia asa de albastri. Si da, vreau si eu geaca ei!
Si bineinteles pe Garga cea frumos aranjata si colorata (si hummerul din dotare).
Tema cu bradul: avand in vedere ca de cativa ani buni ne petrecem sarbatorile de iarna in Turcia n-are rost sa luam unul natural asa ca noi impodobim unul artificial micut pe care il cocotam intr-un suport din fier forjat pentru lumanari. Anul asta deja l-am impodobit inca de pe 29 noiembrie, am vrut sa-l avem de ziua lui Kaan. L-am impodobit impreuna cu el, a fost fascinat de globulete, margelute, beteala, s-a jucat cu ele, apoi mi le dadea pe rand sa le agat. Bineinteles ca acuma este fascinat de beculete si cum se trezeste dimineata tusti in sufra si cere sa le aprindem.
Tema cu baia: popou, picioare, cuculet - zilnic, baita sau dus (depinde de cat e de obosit in seara respectiva) la 2 zile, pe cap de doua ori pe saptamana.
Spalatul pe dinti sau mai bine zis rosul periutei, in fiecare seara!
Dianav, sa petreceti cu bine sambata! Si noi ne uitam la Bee G
Dia, ma bucur ca e mai bine si cu unghiuta Oanei si cu piciorul tau, puteti si voi sa petreceti linistiti sambata.
acs spune:
Imi fac tema :)
1.Bradul il vom face ca in fiecare an, langa geam. Acolo e locul lui si e si in siguranta. Nu cred ca-l vom mai ancora de galerie, dar, la nevoie, o facem si pe asta.
2.Baie cel putin la 2 zile (fetele fac sport si nu prea mi se pare in regula sa sar peste baie, iar Victor se spala odata cu ele); pe cap la saptamana.
3.Spalatul pe dinti - de 2 ori pe zi, cu pasta de dinti pentru copii, dar nu se cheama chiar spalat. Rareori ma lasa sa-l ajut, roade periuta la greu, dar cel mai important mi se pare sa se obisnuiasca cu aceasta activitate.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dianav spune:
Dragi mamici din campul muncii, ce parere aveti daca UE ne va obliga sa muncim sambata? Cred ca imi iau campiiiiii....
Ank999 bine ca aud ca mai dorm si alti juniori cam atat cat doarme printesa mea. Are o energie ceva de groaza. V-am mai zis, canta, vorbeste, orice ar face numai sa nu doarma seara, topaie in pat si e maestra in arta disimularii, asta e punctul ei forte.
Si noi am facut bradul saptamana trecuta. II place si zdrangane globuletele.
kikineata spune:
Ca o eleva constiincioasa imi fac temele:
BRADUL - anul trecut a fost OK pe o masuta mai sus decat ea. anul asta l-am impodobit impreuna astfel incat sa n-o tenteze nimik si pus la nivelul ei. Bine e un brad mic artificial. Stie tot ce e in el.
BAIE - cand era cald zilnic, acum la 2 zile cand nu e timp la 3 zile si de fiecare data spalat pe cap. A fost perioada cu boala nu am spalt-o multa vreme si spunea...mama scapina palu'
SPALAT PE DINTI - de vreo juma de an am inceput cand am realizat inconstienta...o spal de 2 ori pe zi. Dc ar fi dupa ea ne-am spala de 10 ori si cere mereu si pasta de dinti Nenedent (care expira la 6 luni de la deschidere). Pur si simplu e innebunita dupa operatiune, o spal super bine, se clateste scuipa, mai inghite, apoi periaza si ea cu apa.
Dia, sa-ti fie d ebine scosul ghipsului si recuperare rapida. Cumnata mea si-a rupt pe la 12 ani piciorul cam ca tine i se resimte si acum la oboseala, frig ca n-a facut recuperare dupa.
Desiree, vreau pozele mari cu Octavian ca nu-l vad bine, poti??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ank999 spune:
Ia sa fac si eu zilele astea bradul ca voi vad ca ati fost harnicute. Am unul artificial de 1,2 m.A mea se uita la luminitele de pe la geamuri de la altii si zice cu incantare "lic-lic-lic".
Diana...cat despre ener4gie ma omoara...si nici macar nu mananca!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,