La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 11
asiza spune:
Buna seara, mamici dragi! Multumim pentru urarile de sanatate, asemenea va dorim si noi voua!...DAR, desi suntem inca in toiul tratamentului pentru bronsiolita, tocmai ce ne-am pricopsit cu o diaree de toata frumusetea. A avut doua scaune apose, cu mucus. Inca n-am informat medicul, i-am dat smecta si biotics si, inainte s-o iau razna definitv, Donia, Daphna, spuneti-mi si mie daca asta poate fi unul din efectele secundare ale antibioticului luat intravenos???? Ca nu vreau sa cred ca ne-am pricopsit din spital si cu vreo enteroviroza...Si nu-mi explicam de de Denis refuza mancarea inca de ieri...e bine ca e foarte cooperant cu medicatia si bea multe multe lichide....'om vedea ce ne-o mai zice maine medicul pediatru din spital.
Vreau sa urez si eu un mare la multi ani Alexiei de Teutz! Sa fii sa sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!
La multi ani si celorlati sarbatoriti, Matei si Alessia!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! Pupici multi mamicilor!
La multi ani, Bebyta...ce mai faci, pe unde te perinzi? tot in indepartata Australie?
Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Kikineato, am lesinat de drag cand am vazut-o pe aia mica cum picteaza...super si plastilina...am vazut ca-i play dooh, dar zi-mi si mie ca la prost exact de unde ai luat-o si cum arata cutia, ca am vazut ca-s multe multe feluri de plastilina de la firma asta...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dbunny spune:
La multi ani papusica Alexia!
La multi ani matei, alesia!
Asiza daca accepta likide, dai ceai de menta, dar neindulcit. sa va faceti bine repede
Kiki fiita e super simpatica! si tu ce curajoasa!! lasi fata cu tempera si pahar cu apa langa!!!
Dia ...mai sunt maselute de iesit, Sí señora! intre 2 si 2,5 ies molarii secundari. Si la noi ies...se manifesta cu nopti agitate...asta e, ne-am facut stapani pe patul lu' mami&tati...pe tati l-am trimis in alta camera...cum e degetul la Oana? tu tot mai ai ghipsul ala sexy?
Dianarus bine c-ati gasit bona... Siropul ala de muguri de coacaz a ajutat cu ceva? il recomanzi?
Propun 2 teme:
1 Bradul de craciun(daca tot l-am impodobit in seara asta). Tot in pozitie strategica il puneti? sau avem incredere ca nu-l arunca pe fereastra?
2. Baita..de cate ori pe saptamana le faceti baie? dar baie adevarata, in vana, nu dush sau alte mini-spalaturi? Avand in vedere ca-i iarna...si ca nu se mai murdaresc din cap pana-n picioare...
Eu ii fac baie tot la 2 zile, iar pe cap il spal cam la 4 zile...
sanatate multa puilor bolnaviori!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Donia spune:
La multi ani Alexia! Sa cresti mare, printesa frumoasa!
Teutz, felicitari si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!
La multi ani Alessia!
La multi ani Matei!
asiza, antibioticul e vinovat de aparitia diareei pentru ca omoara bacteriile din intestin, si poate sa faca asta fie ca e luat pe cale orala, fie injectabila. Deci da, daca antibioticul respectiv are pe lista de efecte secundare diareea, atunci o poate face si daca ia antibioticul intravenos.
Eu i-as da cu mare incredere iaurt care contine bacterii probiotice... si mai era Enterolul, parca...? zicea ruxandra ceva de el?
Of, of, sper ca a trecut greul la voi, macar acum sa rezolvati cu diareea... sper sa nu fie infectioasa, ca de obicei astea debuteaza cu varsaturi. Pupam tare
Eu sper sa mai intru mai pe seara sa mai continui...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aka spune:
Alexia, Alessia si Matei
multa sanatate, fericire si tot ce va doriti
Asiza multa sanatate Denisucului. mititelul dupa ce ca respira greu acum s-a mai stricat si burtica.
kiki e dulce tare gargarita.
Irina noi suntem tot cu pampers. pe la primavara voi incepe operatiunea. cu toate ca acum e intr-o perioada in care nu mai vrea sa stea la pus pampersul.
Dbunny bradul va sta tot pe locul de anul trecut. si in functie de reactia ei va avea mai mult sau mai putine globuri.
Bebyta
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
desiree spune:
ma luptam cu niste filmulete si m-am gandit sa trec si eu pe la voi sa urez Alexiei, sa creasca mare si frumoasa si desteapta, si, si, si, ....
si sa-i cant Putzani, Putzani, ALexia!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Ktrinel spune:
Alexia , Matei , Alessia
Dia cum e unghia Oanei , dar piciorul tau ? ..dar stiu ca va accidentati frate pe-acolo...
asizasanatate lui Denis!
desiree esti datoare cu poze si filmulete dupa atatea petreceri, nu crezi ?
ralucasanatate!
kikimai e timp de nisip pe-acolo?..mai zi-mi si mie ce mall-uri sunt alea pe unde va plimbati...sa fiu la curent...nu-mi spune ca se poarta Hummerul
dbunny :
1. bradul va fi in acelasi loc ca si anul trecut si unde va fi si cat voi sta in casa asta ...nu s-a intamplat nimic atunci si cred ca cu atat mai putin acum
2. si eu o spal pe cap la 4-5 zile..ca nu are par mult si nici prea lung. iar baie la 3 zile, in rest igiena locala.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Bebyta!
La multi ani, Sebastian!
Sa fii sanantos si fericit alaturi de parinti.
asiza, multa sanatate lui Denis. Eu abia acum am citit ca e bolnavior.
Kiki, ce dulce e gargarita....
Dbunny, inca nu m-am gandit unde sa pun bradutul, dar daca anul trecut nu l-a dat jos, sper sa n-o faca nici anul asta. Baita generala la 4-5 zile iar zilnic piciorute si fundulet.
Dia, cum mai sunteti si tu si Oana? Cum va simtiti?
Eu sunt franta de oboseala... Ieri am depus un proiect de mediu, ultimele doua zile au fost crunte. Saptamana asta, Stefy a stat cu tati si eu in cealalta camera, am lucrat si acasa. Aseara cand m-a prins, asa s-a lipi de mine.... m-am jucat putin cu ea si am trimis-o la tati, ca eu ma simteam groazanic. N-am apucat nici sa mananc ieri toata ziua si imi era si greata si nu mai puteam sta in picioare. De azi sper sa pot intra in normal sa ma ocup de Stefy, ca ea nu e vinovata ca eu am mult de lucru si sufera.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
anateo2004 spune:
Azi e ziua scumpului meu baietelminunea mea blondaiti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu mamica,tu si cu Teo ati dat un sens vietii mele
peste cateva ore ar fi trebuit sa am casa plina de piticuti,in weekend venind randul adultilor,dar am amanat totul pt o data ulterioara seba e bolnavtuseste,muceste,peste noapte a facut si febra,e ff agitatasa ca vom face o vizita la doctor.
of mai fetelor daca nu e unul e altul....
vad ca mai sunt bolnaviori pe aici.sanatate multa!si putere mamicilor!
Alexia
ma duc sa ma pregatesc sufleteste pt aceasta zi...
pupici