Puiuti de Randunici 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 4
tuchita spune:
Buna seara!
ce mi-a adus mie Mosul
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Nicoleta spune:
Pentru voi, mamicilor!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130327
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Buna seara! ce mi-a adus mie Mosul Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
mmmmmmm....frumooooooos cadou!
Liana, mami de Teo
VALENTINA C spune:
Vad ca vorbiti de Mos Nicolae....Eu n-am avut timp nici sa respir...am avut vreo 2 zile grele la munca, plus raceala lui Matei..asa ca n-am apucat sa iau nimic...
La Matei a venit deja mosul printr-o prietena de-a mea, dar la noi- pauza..
In alta ordine de idei, ma bucur s-o revad pe Naty
Azi am fost la pediatru si ne-a spus ca are o viroza eruptiva, putin rosu in gat, dar o sa-i treaca.
Ne-a felicitat ca arata asa de bine . Ne-a zis sa-i dam ou de saptamana viitoare, de 2 ori/sapt si ca putem sa-i dam carne de vita sau curcan. A, si fier, 4 pic/zi.
Ma intorc...
Valentina si Matei (10.04.2008)
bubu05 spune:
Simo, frumos, frumos! noi inca nu am pregatit ghetutele, Vlad e la soacra-mea si il aduce tati pe la 9 si le pregatim atunci, abia astept!
Tuchi, cel mai de pret cadou!
Vali, sanatate lui Mati si sa aiba pofta la out si carnita.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
lianam spune:
br]cuscra si acum un mesaj de la noruta ta :
"Draga soacra te iubesc
multi multi ani eu iti doresc
un zambet iti daruiesc
si din sufletel iti spun
sanatate si-un an bun
fericita vreau sa fii
sa te bucuri de copii
si la o asa urare
sangria merge-n pahare
si semnez:
a ta noruta cu o floare in manuta "
Liana, mami de Teo
lianam spune:
citat din mesajul lui Simo27 IN ASTEPTARE Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
ce frumoooos simo
Liana, mami de Teo
VALENTINA C spune:
citat din mesajul lui lianam br]cuscra si acum un mesaj de la noruta ta : "Draga soacra te iubesc multi multi ani eu iti doresc un zambet iti daruiesc si din sufletel iti spun sanatate si-un an bun fericita vreau sa fii sa te bucuri de copii si la o asa urare sangria merge-n pahare si semnez: a ta noruta cu o floare in manuta " Liana, mami de Teo |
Foarte frumoasa urarea, dar nu cred ca in viata de zi cu zi exista asa ceva...
Valentina si Matei (10.04.2008)
bubu05 spune:
citat din mesajul lui lianam br]cuscra si acum un mesaj de la noruta ta : "Draga soacra te iubesc multi multi ani eu iti doresc un zambet iti daruiesc si din sufletel iti spun sanatate si-un an bun fericita vreau sa fii sa te bucuri de copii si la o asa urare sangria merge-n pahare si semnez: a ta noruta cu o floare in manuta " Liana, mami de Teo |
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze