Usi metalice de exterior
M-ar interesa si pe mine o firma care vinde usi metalice de exterior si au transportul si montajul inclus. Stiti cumva?
Raspunsuri
allisi spune:
pt.ce vrei usa de fier ?daca e sa-ti cumperi usa de fier sa sti ca nu sunt prea indicate deoarece stiu cine are si nu e deloc multumit de ea.o firma de usi cunosc cei de la bayler galati.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martha78 M-ar interesa si pe mine o firma care vinde usi metalice de exterior si au transportul si montajul inclus. Stiti cumva? Darius Teodor's page |
Martha eu am cumparat usa metalica de la Dedeman. In pret au fost incluse si transportul si montajul, mai putin acea spuma cu care au umplut golurile din jurul tocului, pe care a trebuit sa o cumpar. Mai precis, am mers la magazin si am ales-o, am achitat-o si am programat ziua de montare. Usa am lasat-o la magazin si au adus-o ei cand au venit sa o monteze.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
adrianafedorca spune:
incearca la Maco, da un search pe google , si-a pus o cunostina nu stiu exact ce model , cu montaj si transport 26 milioane
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
martha78 spune:
Miki, unde este mai exact magazinul? Am vazut ca undeva pe Al. Tolstoi, dar n-am idee pe unde vine..
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Martha eu am cumparat usa metalica de la Dedeman. In pret au fost incluse si transportul si montajul, mai putin acea spuma cu care au umplut golurile din jurul tocului, pe care a trebuit sa o cumpar. Mai precis, am mers la magazin si am ales-o, am achitat-o si am programat ziua de montare. Usa am lasat-o la magazin si au adus-o ei cand au venit sa o monteze. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
miki68 spune:
Martha, m-am grabit sa raspund, insa se pare ca Dedeman nu are magazin in Bucuresti. Uite www.dedeman.ro/retea.php?show=1" target="_blank">aici reteaua de magazine.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei