Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Foarte tare sistemul.... au inlocuit gaura mare cu 2 mai mici prin care curge mai greu. Cel putin asa e la astea ale mele. Ia sa trgi si tu sa vezi, e la fel si la tine sau am nimerit eu unele naspa....Ca la mine sunt doar doua gaurici minuscule Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Asa e si la mine
..eu oricum vreau sa-i iau nr 3..numa sa nu fie si alea cu 3 gaurele si mai minusculeLE:Stai ca m-am mai uitat o data..numa una e asa,cealalta are o gaura un pic mai mare ca cea mica.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
_irina_ spune:
Tare de tot faza cu tetinele.
Eu raman inca la cele mai mici ca si asa sunt destul de mari. Se umple piti pe fata ca porcusorul cand papa la bibe.
fericita de
Andreea-Maria
babytza spune:
Am terminat de facut bradul, il iubesc
Daca vreti o sa pun poze ![]()
Am aruncat si un pui la cuptor si garnitura la el fac niste cartofi frantuzesti.
Mi-e o foame.....
Irina tetina mama, tetina ma interesa 

Le: si stai linistita ca am comis-o si eu...eram cu piciul in parc si aveam la mine in bibe niste ceiut. La un momentdat se trezeste si ia sughitul. Eu repede cu bibe la el gurita. Si trage si trage si il vad ca se enerveaza. Nu il vrea zic eu si ii dau suzeta. Ajung acasa cu copilul si ma duc sa arunc ceaiul ca sa ii pun unul mai proaspat. Si atunci observ ca ii pusesem protectia sa nu imi curga in geanta....
saracutzii copii, cum de s-au procopsit cu mamici asa aiurite 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Am terminat de facut bradul, il iubesc Daca vreti o sa pun poze Am aruncat si un pui la cuptor si garnitura la el fac niste cartofi frantuzesti. Mi-e o foame.....Irina tetina mama, tetina ma interesa ![]() ![]() ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Of course ca vrem poze.
Si noi tot pui la cuptor ,da cu cartofii pe langa el

Andy
Alexia
alexa si mami spune:

noi am fost pe afara dar nu am stat decit o ora ca bate vintul:(
babytza, eu vreau poze daaa. aseara abia am reusit si noi sa-l terminam de impodobit. pui la cuptor...eu mi-am anuntat sotul ca am pofta de pizza cu bereee:)))
ramo
sa treaca frustrarile. las' ca treceti si peste asta, ca altfel nu se poate.imi aduc aminte ca la alexa abia pe la 4 luni s-au linistit complet apele si la noi. atunci se facuse cuminte, avea program f stabil de papa, somn si noi ne calmasem si profitam de orele ei de somn![]()
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
babytza spune:
Am pus poza aici. Nu am facut cu blitz ca nu se mai vedeau luminitzele .
Pupici, pofta buna si o zi buna tuturor. Noi o sa mergem in vizita cu piciul dupa ce papam 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
MommyMagda spune:
andy.p,
am incercat sa pun foto, dar sunt prea mari si cum nu ma pricep sa le fac mai mici si nici mult timp nu am, am amanat operatiunea. 
alexa si mami spune:
babytza, f frumos bradul! buna idee cu blitzu, eu ca zuza l-am pozat cu blitul si nu se vede mare lucru.
magda
de Mirunica ce ne spui?
cica dupa 20 dec o sa avem zapada in toata tara, abia astept ![]()
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andy.p spune:
babytza ff frumos bradul![]()
magda
vezi ca exista ceva program ce micsoreaza,erau cateva fete pe aici care se pricepeau la chestii din astea,poate te ajuta careva.
Plecam la plimbarici .
tuturor si o duminica minunata
Andy
Alexia

au inlocuit gaura mare cu 2 mai mici prin care curge mai greu. Cel putin asa e la astea ale mele. Ia sa trgi si tu sa vezi, e la fel si la tine sau am nimerit eu unele naspa....Ca la mine sunt doar doua gaurici minuscule