Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 12

claudinna spune:
 ramo, toate trecem prin asta! si bebelushii au zile bune si zile mai putin bune! dincolo de marea bucurie pe care ne-o aduc, ne simtim si un pic frustrate ca nu mai putem fi pe deplin sotii sau chiar gospiodine, prietene...dar va veni o vreme cand lucrurile se vor aseza, eu asha sper:)
uneori si noptile sunt mai grele. cred ca face parte din viata de parinte si tr sa ne obisnuim cu ea
si eu sunt azi cu fundu-n sus, nu stiu de ce...?!
poze noi cu bebelushull
mamica de  Florin Razvan

andy.p spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui claudinna ramo, toate trecem prin asta! si bebelushii au zile bune si zile mai putin bune! dincolo de marea bucurie pe care ne-o aduc, ne simtim si un pic frustrate ca nu mai putem fi pe deplin sotii sau chiar gospiodine, prietene...dar va veni o vreme cand lucrurile se vor aseza, eu asha sper:) uneori si noptile sunt mai grele. cred ca face parte din viata de parinte si tr sa ne obisnuim cu ea si eu sunt azi cu fundu-n sus, nu stiu de ce...?! poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan  | 
FF bine spus
,iar ptr dispozitia in care ma aflu si eu
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

alexa si mami spune:

pe ziua de azi.
 LUCA NICOLAE!
 BIANCA NICOLE!
 NIKOLICI!
 NOCOM!
 tuturor ce poarta numele sfintului de azi!
 am avut o noapte super somnoroasa, cu 2 treziri de papa, pina la 8 dimineata. darnic mosul. 
ce-mi place figura alexei cind isi gaseste cadourile de la mosi, asa inocenta si fericita este! a fost f mirata ca mosul a venit si la Cipri:)
babytza, f frumos cadoul pt mama ta!
cosmy 
 pt soacra ta. frumos gest.
monica, cineva acolo sus te iubeste 
noi am stat pe afara o ora jumate, timp in care eu am facut km, ca daca stau pe loc se trezeste teroristul si el a dormit ca valiza. a continuat inca o ora acasa
 acum goleste rezervorul de laptic![]()
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
 FF bine spus  ,iar ptr dispozitia in care ma aflu si eu![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia  | 
ce-as da si eu vina pe vreme. dar nu pot ca e superba.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
 ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

andy.p spune:
 Alina dormisi??
Felicitari.
Am vrut sa-ti spun ca am vazut pozele,ce a crescut Cipri!!Si ce frumosi sunt amandoi
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

alexa si mami spune:
 laura, dormi, dormi 7 ore azi noapte
 multumesc de compliment. toti copiii sunt frumosi, mai ales boboceii nostri.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

300 spune:
 Un 
 si multe 
 pentru fete dragute.

S-au mai calmat putin lucrurile pe-aici, probabil pt ca mi-a urcat glicemia la loc. 

Baby boy voiam sa iti spun ca ma bucur mult ca radu e mai bine acum si ca ii place leaganul. 
.

Claudinna intr-adevar mare dreptate ai. Pe mine m-a ajuns oboseala si am intrat intr-un cerc vicios: am / n-am lapte. Si asta desi dorm destul dar pe bucati si prost si iau si elevit intruna. Si azi-noapte imi venea sa-mi bat soata ca n-avea nici o grija si se intorcea pe partea cealalta. Sa moara si capra vecinului na 
.

Aaa Musette io cu ce ti-am gresit de n-am avut loc pe lista uratorilor? Poate am visat c-am scris azi-noapte asa ca 
 luca nicolae si bianca nicole si max de ilia si celorlalti 2 bebei care se sarbatoresc azi (nu dati cu rosii ca nu-mi mai aduc aminte taman acu si scriu de pe mobil ca nu mai am loc la nici un calc... Intentia conteaza nu?) 

Nicolici pana la urma ce cadou?
 de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

monica_dicut spune:
 nikolici un dublu 
 pentru tine. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si fericire si Karinuta sa-ti aduca numai bucurii.
Cat despre mine... poate luna viitoare ca luna asta sigur nu (am facut un test asa de control zilele trecute 
). Iar bebele din vis cred ca era ingerasul meu pe care l-am tinut in brate macar in vis si m-am trezit mai fericita un pic astazi. A fost un sentiment tare placut.
POZNICI CU NOI 

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri  
Visand la o minune  
Ticker2  

EvaF spune:

LA MULTI ANI, TUTUROR CELOR CU NUMELE NICOLETA/NICOLAE! VA UREZ CA MOSUL SA VA ADUCA MACAR LA FEL DE MULTA FERICIRE CAT MI-A ADUS SI MIE! 

Eva 
de LUCA NOAH (08.09.2008) 
 SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
 Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------

EvaF spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui monica_dicut Azi noapte am avut un vis ciudat dar in acelasi timp placut, ca un dar de Mos Nicolae. Am visat ca ma plimbam cu un carucior gol printr-un mall. Si la un mom dat a aparut si un bebe in el, un bebe baietel cu niste ochi mari albastri, uimiti. SI deodata a inceput sa planga si l-am luat in brate si am simtit ca e copilul meu... ![]()  | 

Doamne ajuta sa iti tii cat mai curand puiul in brate!!! Ingerasul Andrei vegheaza de sus asupra ta si va fi bine!!!

Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------